Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 334810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #175 στις: 29/11/07, 13:45 »
Να που ο Λεμονής θα καταφέρει ό,τι απέτυχαν να κάνουν τόσοι και τόσοι ακριβοπληρωμένοι προπονητές επί σειρά ετών. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποτε που είχε ξαναναλάβει την ομάδα βγήκαν όλοι και κομπάρσο τον ανέβαζαν, κομπάρσο τον κατέβαζαν.
Θα την πατήσουμε στο λαιμό τη Βέρντερ εδώ μέσα ρε παίδες. Θα είναι φιέστα την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι.. ;)
Μην το έχετε και πολύ σίγουρο γιατί μου θυμίζει Λίβερπουλ  :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 29/11/07, 14:50 »
Εντάξει, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά είναι. Μπάλα είναι και γυρίζει έτσι; Αλλά μετά από τέτοια πορεία, να γυρίσει σπίτι του θα είναι μεγάλη αποτυχία.. :\
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 11/12/07, 23:32 »
Παιδιά, σας παρακαλώ βάζελοι του φόρουμ :P παραδεχτείτε ότι ο ολυμπιακός παίζει φανταστικά φέτος στην ευρώπη, και αξίζει όωι μόνο στους 16 αλλά και ακόμα παραπέρα να φτάσει

ΝΑΙΙΙΙ ΟΕΕΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ 16 ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: 11/12/07, 23:46 »
Ναι...μονο ο Παναθηναικος επαιζε "τσουκου-τσουκου ball"...παντως μπραβο, οπως και να 'χει περασατε...

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 12/12/07, 01:01 »
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 12/12/07, 01:02 »
3-0 Νίκη Ολέ!!!
Φάτε τη σκόνη μας εσείς οι υπόλοιποι φίλαθλοι των άλλων ομάδων!!!
Τα λέμε τον Φεβρουάριο στα σαλόνια της Ευρώπης!!!

Καμιά φορά θυμάμαι ότι είμαι ολυμπιακός... ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::)
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 12/12/07, 01:04 »
Μπράβο στα παιδιά! Ένα μεγάλο μπράβο και καλή επιτυχία στην πρόκληση που έρχεται! Πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.. Καλή μας συνέχεια γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται..

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #182 στις: 12/12/07, 01:12 »
Ωραιιιιαα...Ας προσγειωθουμε και λιγο στην ελληνικη πραγματικοτητα :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 12/12/07, 01:21 »
Freemind για ποιο λογο να προσγειωθουμε πρωτον κ δευτερον ποια ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #184 στις: 12/12/07, 01:23 »
Δεν θα σου πω εγω...Απλα δες αγωνες της Super League και θα σου λυθει η απορια :) Εξαλλου '1 εικονα=1000 λεξεις". ;)
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 12/12/07, 01:26 »
Εγω παντως προτιμω να χοροπηδαω γυρω γυρω τραγουδωντας...Αλλα εχει πολλη πλακα..Τσουζειιιιι...Τιγκα ξενερωμενες φατσες γμτ περναει ο γαυρος κ τετοια..Btw κ η Σουπερ Λιγκ του Θρυλου ειναι φετοοοος!Τρεχατεεεεεεεεε!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: 12/12/07, 01:37 »
Εγω παντως προτιμω να χοροπηδαω γυρω γυρω τραγουδωντας...Αλλα εχει πολλη πλακα..Τσουζειιιιι...Τιγκα ξενερωμενες φατσες γμτ περναει ο γαυρος κ τετοια..Btw κ η Σουπερ Λιγκ του Θρυλου ειναι φετοοοος!Τρεχατεεεεεεεεε!!! ;D

καταρχάς μεγάλο μπράβο στον οσφπ για σήμερα..νικήστε την ΑΕΚΑΡΑ πρώτα και μετά τα λέμε..
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 12/12/07, 01:47 »
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..Κοιτα να δεις που το αεκακι με τα ψεμματα ξαφνικα μου εγινε αεκαρα..Τεσπα οταν θα ξαναδεις σεντονι πριν απο αγωνα τα λεμε... ;)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 12/12/07, 02:14 »
O Lunarfreak μια ζωη προκλητικος...με τα ψεματα δε βαφεις αυγα ομως!!!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #189 στις: 12/12/07, 02:19 »
Να λοιπον και η ελληνικη πραγματικοτητα :)
Ευχαριστουμε που προτιμησατε τη FIFA για την εξυπηρετηση σας. Ο καιρος στην Ελλαδα ειναι ανεγκεφαλα θερμος...Προσοχη στις συγκεντρωσεις οπαδων.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 12/12/07, 02:23 »
δεν μπορω να καταλαβω την τοση εκταση που εχουν δωσει στο γεγονος... ::) ::) ::)
''When I Meet You There...''

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 12/12/07, 02:28 »
Ελα μου ντε...εγω το εχω ξαναεπει: δε σκοπευω να τσακωθω με κανεναν!!! Αλλα καλο ειναι να λες τη γνωμη σου χωρις να θιγεις αλλους με ατακες του στυλ "το αεκακι"...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 12/12/07, 03:33 »
καταρχήν δεν έθιξα την ομάδα σου,ίσα-ίσα που είπα και μπράβο.Δεύτερον,δεν το είπα ερριστικά το ΑΕΚΑΡΑ...
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: 12/12/07, 03:36 »
Δεν ειμαι γαυρος...και δεν αναφερ8ικα σε εσενα

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 12/12/07, 03:45 »
Ρε Ελληνες.... ::)

ξεκολληστε λιγο ρε γ**ωτο...πλακωνομαστε για το τιποτα...αμαν πια...
Αυτα τα καναμε,οταν ημασταν Δημοτικο κ Γυμνασιο...Ελεος πια...

Δωστε λιγο σημασια στο γεγονος,οτι μια ακομα ομαδα
προχωραει στην Ευρωπη και μαζευουμε βαθμους.

Μπραβο στην ομαδα,σιγουρα δυσκολη η συνεχεια γιατι κ οι υπολοιπες
15 ομαδες δεν ειναι συλλογοι της πλακας...Ειδωμεν μεχρι τον επομενο αγωνα... :)

Ωραιιιιαα...Ας προσγειωθουμε και λιγο στην ελληνικη πραγματικοτητα :D
Θαναση, εσυ φταις για ολα!!!! :P :P :P ;D ;D ;D
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 12/12/07, 05:57 »
Όλε θρύλε!!!λοιπόν,φέτος η ομάδα δεν έχει αδύναμα σημεία,τερματοφύλακας θεός!άμυνα συμπαγής,μέσοι δημιουργικοί και ευέλικτοι,επιθετικοί αποτελεσματικοί και πολύ καλή συνεργασία!!!

ΤΩΡΑ ξεκινάει το πανηγύρι!
πήρε πολύ φόρα το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Εθνική Ελλάδος - ΣΚΙΖΕΙ!
UEFA - Όλες οι ομάδες μας μαζέυουν ασταμάτητα βαθμούς
Ολυμπιακός - ΑΝΕΤΗ πρόκριση και θα δούμε 2 πολύ δυνατά ματς και αν συνεχίσουμε έτσι έπαιται και συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 12/12/07, 06:48 »
σταυρώστε δάχτυλα να κληρώσει πόρτο την άλλη παρασκευή... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: 12/12/07, 09:57 »
ναι ναι σταυρωστε  ;D ;D ;D

καλα ετσι και αλλιως η κληρωση ευκολη δεν θα ειναι.ακομα και η πορτο δηλαδη που ειδα χτες τις φασεις απο τον αγωνα της εχει παρα πολυ καλους παικτες(κουαρεσμα,λουτσο γκονζαλες).κατα τα αλλα το παιχνιδι ηταν η απολυτη δικαιωση του στολτιδη.καλυτερη εμφανιση που θυμαμαι με τον ολυμπιακο(ισως και με τη λιβερπουλ).τωρα γιατι δεν καλειται στην εθνικη δεν μπορω να το εξηγησω(εστω και για την εικοσιτριαδα του euro ρε αδερφε)

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #198 στις: 12/12/07, 10:19 »
Καταρχάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στους 16.. Ας φτάσει όπου μπορεί, γιατί φέτος διαφαίνεται να είναι η χρονιά του.. Όμως θα ήθελα να γράψω 2-3 πραγματάκια περί Ευρωολυμπιακού, Ευρωπαναθηναϊκού κ.λπ.

Οι οπαδικές εφημερίδες (που ως γνωστόν αποτελούν πληγή και πηγή "ερεθισμάτων" για εκείνους που απλά είναι πρώτα οπαδοί και μετά φίλαθλοι) ανέφεραν πολλάκις τη φετινή χρονιά περί "μάστορα στα διπλά", "η κούπα είναι δική μας", "κόκκινη ευρωπαϊκή αυτοκρατορία", κ.α.. Δεν τις κακίζω από την μία γιατί τόσα χρόνια άλλες εφημερίδες πλασάρανε την ίδια ιστορία για την "πράσινη ευρωπαϊκή αυτοκρατορία"..

Εν τούτοις, όλα αυτά δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.. Ο Ολυμπιακός δεν έγινε σε μια χρονιά Barcelona.. Ούτε έγινε μάστορας στα διπλά με 2 πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες ή τουλάχιστον δεν μπορούμε αυτό να το γνωρίζουμε κρίνοντας από μια σεζόν..

Είμαι Παναθηναϊκός και τόσα χρόνια, άκουγα και έβλεπα περί ευρωπαίου Παναθηναϊκού και είχα γαλουχηθεί με την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και στην κακή του βραδιά, δεν δέχεται πάνω από 3 goal.... μέχρι που ήρθαν τα 5 από την μέτρια τότε Manchester United.. Όλοι θα θυμάστε εκείνο το παιχνίδι, όπου η -ξαναλέω- μέτρια ManU με O'Shea και κάτι άλλους άπειρους παίχτες στην σύνθεση της γκρέμισε το ευρωπαϊκό προφίλ του Παναθηναϊκού.. Από τότε και έπειτα ο Παναθηναϊκός δεν θυμάμαι να έκανε κάποια καλή πορεία στην Ευρώπη.. Ο Ευρωπαναθηναϊκός είχε πεθάνει..

Πολύς λόγος γίνεται για αλλαγή ψυχολογίας.. Έχω παίξει ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια και σε καλό επίπεδο (ερασιτεχνικές κατηγορίες βέβαια, αλλά η ομάδα μου, "Γ.Σ.Η.", έχει πάρει και πρωτάθλημα στο πανπαιδικό) και έχω γνωρίσει και αρκετές στόφες προπονητών.. Είναι εκείνοι οι οποίοι φωνάζουν και βρίζουν δήθεν για εμψύχωση αλλά σου μεταδίδουν το άγχος ότι με την πρώτη άσχημη πάσα θα τα ακούσεις σε όλο το ημίχρονο, εκείνοι που απλά κοιμούνται σε όλο το παιχνίδι και απλά κάνουν το χρέος των αλλαγών τους στο 75+, εκείνοι που προτιμούν κάποιους παίχτες έναντι κάποιων άλλων για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν, εκείνοι που απλά παίζουν κατενάτσιο γιατί έτσι πιστεύουν ότι η ομάδα δεν κουράζεται και επιπροσθέτως σε μια κόντρα μπορεί να κάνει τη ζημιά, και άλλοι, και άλλοι, και άλλοι... Όμως προπονητές που μετά από κάποια χρόνια ξαναέρχονται και αλλάζουν την ψυχολογία μιας ομάδας σε τέτοιο βαθμό δεν υπάρχουν.. Ο Λεμονής ήταν και πριν κάποια χρόνια, ο Λεμονής ήταν και φέτος..

Παιδιά, η ψυχολογία δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο θέλουν να μας λένε οι προπονητές και οι αναλυτές.. Η ψυχολογία μπορεί να σε βοηθήσει να μπεις καλά σε ένα παιχνίδι, αλλά αν σου στραβώσει - και ειδικά νωρίς - τότε τίποτα δεν μπορεί να το φέρει στα νερά σου.. Εδώ υπάρχει ο παράγοντας τύχη.. Αν παίζεις με καλύτερες ομάδες και δεν δέχεσαι goal, τότε βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα.. Το ζήτημα της ψυχολογίας θέτεται εσκεμμένα σε περιπτώσεις όπου ή είσαι άτυχος και ενώ παίζεις καλά δεν παίρνεις τα αποτελέσματα ή επειδή ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος από εσένα.. Ο Ολυμπιακός των προηγουμένων ετών έπεφτε πάντα σε μια από τις δύο κατηγορίες.. Φέτος ήταν καλύτερος από τη Λάτσιο και την κέρδισε, ενώ ήταν και τυχερός με Βέρντερ και την νίκησε δισ.. Είναι πολύ απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, μην τους αφήνουμε να μας τα περιπλέκουν με υποσυνείδητα και φροϋδικές αντιλήψεις..

Ως κατακλείδα θέλω να αναφέρω ότι μια ομάδα κρίνεται εκ του αποτελέσματος και εκ της διάρκειας της. Ο μπασκετικός Παναθηναικός ή η Εθνική Ομάδα μπάσκετ αποτελούν ένα καλό παράδειγμα των ανωτέρω.. Δεν έχω σκοπό να στεναχωρήσω τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς, απλά θέλω να τους εφιστήσω την προσοχή τους ως προς την διάρκεια.. Αξίζει να πανηγυρίζουμε για την φετινή χρονιά του Ολυμπιακού αλλά αυτό έχει τεράστια διαφορά από το να σύεται το γήπεδο με την ιαχή "Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός" και τα αντίστοιχα..

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: 12/12/07, 11:52 »
Εγώ σταύρωσα.. ;D