Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 327249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #200 στις: 12/12/07, 11:56 »
Πολλα συγχαρητηρια για την παναξια προκριση... ;) ;) ;)
Τοσο καιρο την περιμενατε...ε ηρθε... ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: 12/12/07, 14:15 »

Τοσο καιρο την περιμενατε...ε ηρθε... ;) ;) ;)
δεν αντεξες...

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: 12/12/07, 19:17 »
 Κι εγω Ολυμπιακος ειμαι, χαρηκα πολυ αλλα... ψυχραιμια!!  :) Το μονο κακο στο χθεσινο ματς ηταν τα μπαγιατικα πατατακια που μου εφεραν μαζι με τη μπυρα στην καφετερια :P Ευτυχως το περιπτερο ειχε ολοφρεσκα! ;)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: 16/12/07, 18:03 »
ποσο υπολογιζετε οτι θα ερθει ο αγωνας???αυτο ειναι το ερωτημα........................μπορειτε ακομη να πειτε[μετα τον αγωνα]ποιος ηταν ο καλυτερος...............μονο αν μπορειτε μην αρχισετε να βριζεστε..............γιατι θα την σβησουν................στο χερι σας ειναι..............
                                                                                                                    GUYS αλλαξα τον τιτλο ενοψη του μεγαλου ντερμπι........ισχυει και για την τεταρτη[αν δεν κανω λαθος]στο ματσ για το κυπελο........... 8)
 ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 15/11/08, 14:21 από philip the great »

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #204 στις: 16/12/07, 18:10 »
1-0 30% ,0-1 40% ,2-0 30% . Ισοπαλία δεν βλέπω...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: 16/12/07, 21:22 »
Μου ηθελες κ 40% πιθανοτητες.. ;D ;D...Δικο σας ειναι το πρωταθλημα φετος ρε ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 16/12/07, 21:31 από LuNaFrEaK »
We were all born screaming....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: 16/12/07, 21:32 »
Μέτρα βρε σωστά...1-0 + 2-0 = 60% .Οπότε κι εγώ παρ'ότι ΑΕΚτζής ,νίκη ΟΣΦΠ έβλεπα. Πάντως για το πρωτάθλημα είναι πολύ νωρίς ,να το θυμάσαι...Όσο προχωράς στην Ευρώπη ,τόσο θα χαίρομαι εγώ .Τώρα για το σημερινό το πιο δίκαιο ήταν η ισοπαλία.Είχαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες ,είχατε κανα-δυό πιο καραμπινάτες ευκαιρίες , τέλος πάντων καλή καρδιά...

Και κάτι ακόμα. Στους Ολυμπιακούς που αποδοκίμασαν τον Ριβάλντο ,έχω να πω ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους , μιας και απ' οτι φαίνετε αυτοί είναι λιγότερο με τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο με τον Κοκκαλιακό >:(
Ο Ριβάλντο όταν έφευγε σας χαρακτήριζε σαν τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης , πράγμα που "κανονικά" θα έπρεπε να εξοργίσει εμάς . Τον αγαπήσατε και σας αγάπησε ...Και ξαφνικά επειδή κατηγόρησε (δίκαια για μένα),τον πρόεδρό σας, όχι τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο εσάς , του φερθήκατε με αυτό το τρόπο. Όσοι γιουχάρατε τον Ριβάλντο ,είστε για μένα εντελώς pathetic...
« Τελευταία τροποποίηση: 17/12/07, 01:10 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 17/12/07, 12:13 »
MACMISIAS αν και φιλαθλος (οχι οπαδος) του Ολμπιακου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου σε ολα! Με κατι τετοιες συμπεριφορες Ξεχωριζουν οι "ολυμπιακοι" απο τους "γαυρους"!

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: 17/12/07, 12:49 »
Και κάτι ακόμα. Στους Ολυμπιακούς που αποδοκίμασαν τον Ριβάλντο ,έχω να πω ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους , μιας και απ' οτι φαίνετε αυτοί είναι λιγότερο με τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο με τον Κοκκαλιακό >:(

Ο Ριβάλντο όταν έφευγε σας χαρακτήριζε σαν τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης , πράγμα που "κανονικά" θα έπρεπε να εξοργίσει εμάς . Τον αγαπήσατε και σας αγάπησε ...Και ξαφνικά επειδή κατηγόρησε (δίκαια για μένα),τον πρόεδρό σας, όχι τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο εσάς , του φερθήκατε με αυτό το τρόπο. Όσοι γιουχάρατε τον Ριβάλντο ,είστε για μένα εντελώς pathetic...

Το γιούχα στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ πως εξυπηρετούσε την ψυχολογική αποδυνάμωση του καλύτερου παίχτη των αντιπάλων τη στιγμή που παιζόταν η πρώτη θέση και τίποτα περισσότερο. Δε φαντάζομαι πως θα ήταν κι ιδιαίτερα έξυπνο να επευφημούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκείνον που ανά πάσα στιγμή μπορεί αν τους κάνει ζημιά. Πέρα κι έξω από πρόσωπα και παίχτες, σημασία έχει να στηρίζεις την ομάδα σου άλλωστε...όχι τυφλά και με αχαριστία φυσικά. Δε νομίζω πάντως πως ο μέσος Ολυμπιακός δεν αναγνωρίζει την προσφορά του Ριβάλντο στα χρόνια της παρουσίας του κι αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες θα είχε λάβει και καταλληλότερη αναγνώριση της προσφοράς του.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: 17/12/07, 18:29 »
 Αυτο ειπε και ο Τσιαρτας αν δεν κανω λαθος εχθες μετα το ματς. Θα ισχυε αυτο που λες σε πολλες περιπτωσεις πλην του Ριβαλντο. Ηταν και ειναι παικτης "κοσμημα" για τη χωρα μας απο πολλες αποψεις και πρεπει να αντιμετωπιζεται απο ολους με σεβασμο! Πολυ περισσοτερο απο τους Ολυμπιακους. Απο την αλλη.. αν πιστευεις στην ανωτεροτητα της ομαδας σου δεν κανεις τιποτα για να ριξεις την αποδοση καποιου παικτη του αντιπαλου. Αντιθετα δειχνεις μεγαλοψυχια και αθλητικο πνευμα κατι που δυστυχως ακομα λειπει απο το Ελληνικο ποδοσφαιρικο μυαλο.. ελπιζω σε καλυτερες μερες :)

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: 17/12/07, 20:56 »
Ακόμα και στις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ισχύει το γιούχα στον αντίπαλο. Απόλυτα θεμιτή επιλογή, από τη στιγμή που δεν έχουμε να κάνουμε με βίαιες εκδηλώσεις. Με γήπεδο άλλωστε έχουμε να κάνουμε, μην το ξεχνάμε και μη ζητάμε υπερβολικά πράγματα.

Επίσης, ο Ριβάλντο θα είχε τύχει σίγουρα καλύτερης αντιμετώπισης αν είχε φροντίσει να είναι στη φιέστα για χάρη του κόσμου. Οι οπαδοί μπορεί να ήταν εναντίον του Σώκρατες, αλλά δεν του συγχώρεσαν το γεγονός πως τους αγνόησε όταν ζήτησαν να τον χειροκροτήσουν. Και πάλι όμως πιστεύω πως αν τον πετύχουν στο δρόμο (δε μιλάω για τίποτα κάφρους), θα τον συγχαρούν.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 17/12/07, 21:15 »
Ακόμα και στις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ισχύει το γιούχα στον αντίπαλο. Απόλυτα θεμιτή επιλογή, από τη στιγμή που δεν έχουμε να κάνουμε με βίαιες εκδηλώσεις. Με γήπεδο άλλωστε έχουμε να κάνουμε, μην το ξεχνάμε και μη ζητάμε υπερβολικά πράγματα.

Επίσης, ο Ριβάλντο θα είχε τύχει σίγουρα καλύτερης αντιμετώπισης αν είχε φροντίσει να είναι στη φιέστα για χάρη του κόσμου. Οι οπαδοί μπορεί να ήταν εναντίον του Σώκρατες, αλλά δεν του συγχώρεσαν το γεγονός πως τους αγνόησε όταν ζήτησαν να τον χειροκροτήσουν. Και πάλι όμως πιστεύω πως αν τον πετύχουν στο δρόμο (δε μιλάω για τίποτα κάφρους), θα τον συγχαρούν.
Μου φαίνετε ότι ψάχνουμε , για δικαιολογίες ... Αν ερχόταν στη φιέστα ,μετά θα λέγανε ότι το'κανε για να διχάσει...Τέλος πάντων , ήταν φάουλ για κόκκινη , όσο ήταν και του Morreto... Νεύρα και αγωνία μεν , αντικανονικό παιχνίδι δε...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: 17/12/07, 21:33 »
Τέλος πάντων , ήταν φάουλ για κόκκινη , όσο ήταν και του Morreto... Νεύρα και αγωνία μεν , αντικανονικό παιχνίδι δε...

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, γιατί δε σε πιάνω.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: 17/12/07, 21:42 »
Εννοώ ότι όσο άγχος και νεύρα για νίκη να είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού, το γιούχα στον Ριβάλντο ήταν φάουλ για κόκκινη ,όπως ακριβώς του Morreto στον Πάντο .Ηθικά βέβαια, γιατί δεν υπάρχει διαιτητής να βγάλει μια τέτοια κάρτα...

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: 17/12/07, 21:46 »
νομιζω οτι ηταν δικαιο το αποτελεσμα.........παντος πιστευω οτι αμα εβαζε ο ριβαλντο γκολ ολοι οι φιλαθλοι του ολυμπιακου θα τον χειροκτοτουσαν............... ;)τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα.....και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οταν επαιρνε την μπαλα ο ριμπο γουχαριζαν ολοι..........εγω που ειχα παει στον αγωνα δεν μου αρεσε καθολου αυτο........γιατι πανω απο ολα ειναι ενας παικτης που εχει πολυ μεγαλη ιστορια.........και πιστευω πως δεν ηταν σωστο...........

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #215 στις: 18/12/07, 10:09 »
Εμενα μου κανει εντυπωση, πως νοιαζομαστε τοσο πολυ για παικτες που εχουν γιουχαριστει και στο εξωτερικο, ενω στην Ελλαδα παιζουν αλλοι εκατονταδες αγνωστοι παικτες, που οταν τους γιουχαρει η αντιπαλη ομαδα ( ή στην καλυτερη τους πεταει και κανα μπουκαλι ) κανεις δεν "σκιζει τα ιμματια του" για τη συμπεριφορα των οπαδων...

Αλλα ξεχασα...οι μικροι και αγνωστοι παικτες, ειναι πολυ μικροι για να συγκινηθουμε...Οταν το παθαινει ο Ριβαλντο, ειναι γεγονος προς συζητηση..

Ε ρε ξυλο που θελουμε :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: 18/12/07, 12:43 »
Εμενα μου κανει εντυπωση, πως νοιαζομαστε τοσο πολυ για παικτες που εχουν γιουχαριστει και στο εξωτερικο, ενω στην Ελλαδα παιζουν αλλοι εκατονταδες αγνωστοι παικτες, που οταν τους γιουχαρει η αντιπαλη ομαδα ( ή στην καλυτερη τους πεταει και κανα μπουκαλι ) κανεις δεν "σκιζει τα ιμματια του" για τη συμπεριφορα των οπαδων...

Αλλα ξεχασα...οι μικροι και αγνωστοι παικτες, ειναι πολυ μικροι για να συγκινηθουμε...Οταν το παθαινει ο Ριβαλντο, ειναι γεγονος προς συζητηση..

Γενικοτερα θελουμε ξυλο ως λαος!!! Και η ποιοτητα των φιλαθλων πιστευω καθοριζει και την ποιοτητα του ποδοσφαιρου στη χωρα μας (μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα.. ακομα μπανανια ειμαστε στη μπαλα). Βεβαιως και ειναι καφροι ολοι οσοι βριζουν, γιουχαρουν η πετανε οτιδηποτε σε ενα ποδοσφαιριστη οσο αγνωστος και να ειναι (αυτος τουλαχιστον ειναι μεσα στο γηπεδο και αγωνιζεται.. οι κοιλαραδες, χασομερηδες, μπαφανευτες που ειναι εξω απ'το γηπεδο και γιουχαρουν τι κανουν στη ζωη τους; ). Ειναι ομως ακομα περισσοτερο καφροι οταν γιουχαρουν ενα πολυ μεγαλο παικτη που ηρθε στη χωρα μας,ι ανεβασε λιγο το επιπεδο και επιπλεον χαρισε παρα πολλες καλες στιγμες στον Ολυμπιακο ενω δεν εφυγε απο μονος του! Ο Κοκκαλης δεν τον σουταρησε απο την ομαδα; Τι φταιει ο Ριβαλντο; Μηπως να σταματουσε το ποδοσφαιρο για να μη τσατιστουν οι Ολυμπιακοι; Ειναι γελοια αυτη η αντιμετωπιση του απο αυτους τους "γαυρους"!! (και ειμαι και Ολυμπιακος... φανταστειτε να ημουν αλλη ομαδα) :D

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: 18/12/07, 14:49 »
Παράθεση
Γενικοτερα θελουμε ξυλο ως λαος!!! Και η ποιοτητα των φιλαθλων πιστευω καθοριζει και την ποιοτητα του ποδοσφαιρου στη χωρα μας (μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα.. ακομα μπανανια ειμαστε στη μπαλα). Βεβαιως και ειναι καφροι ολοι οσοι βριζουν, γιουχαρουν η πετανε οτιδηποτε σε ενα ποδοσφαιριστη οσο αγνωστος και να ειναι (αυτος τουλαχιστον ειναι μεσα στο γηπεδο και αγωνιζεται.. οι κοιλαραδες, χασομερηδες, μπαφανευτες που ειναι εξω απ'το γηπεδο και γιουχαρουν τι κανουν στη ζωη τους; ). Ειναι ομως ακομα περισσοτερο καφροι οταν γιουχαρουν ενα πολυ μεγαλο παικτη που ηρθε στη χωρα μας,ι ανεβασε λιγο το επιπεδο και επιπλεον χαρισε παρα πολλες καλες στιγμες στον Ολυμπιακο ενω δεν εφυγε απο μονος του! Ο Κοκκαλης δεν τον σουταρησε απο την ομαδα; Τι φταιει ο Ριβαλντο; Μηπως να σταματουσε το ποδοσφαιρο για να μη τσατιστουν οι Ολυμπιακοι; Ειναι γελοια αυτη η αντιμετωπιση του απο αυτους τους "γαυρους"!! (και ειμαι και Ολυμπιακος... φανταστειτε να ημουν αλλη ομαδα)
+ΦΩΝΩ απολυτα μαζι σου...εγω που πηγα στον αγωνα πηγα με την μπλουζα του ριβαλντο....και οντως ο κοκκαλης τον εδιωξε απο την ομαδα.......και καλυτερα να αφησουμε αυτα που βγαινουν στην επιφανεια μεσω τον ΜΜΕ.......σιγουρα κρυβονται αλλα πολλα........αυτα τα λιγα......ΘΡΥΛΟΣ........ ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: 18/12/07, 18:38 »

Φίλε freemind έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό , η διαφορά όμως με τον Ριβάλντο ,είναι το μέγεθος της αχαριστίας .Μιλάμε για ένα παίχτη που κατά μεγάλο ποσοστό ήταν καταλύτης ,σε τρία πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός και φυσικά για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι και μεγάλος παίχτης. Δεν είναι το ίδιο για παράδειγμα με τον Σφακιανάκη ,που όταν έφυγε και πήγε στην Ξάνθη , επιστρέφοντας σκόραρε μέσα στο Καραισκάκη και πανηγύριζε σαν τρελός , ή φέτος πάλι ως παίχτης του ΟΦΗ έκανε το ίδιο και γιουχαίστηκε τρελλά ... Προκάλεσε και ήταν λογικό. Ο Ρίμπο πάντως αν σκόραρε (και δεν θέλω να κάνω τον προφήτη) , δεν θα πανηγύριζε . Και εκεί θα ήθελα να δω τα καλόπαιδα...

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: 18/12/07, 18:58 »
Σορρυ κιολας αλλα αλλο Ριβαλντο κ αλλο Κωλομητρουσης...Σιγα μη μας πιασει η συμπονοια κ για τους αμπαλους..Φυσικα κ πρεπει να σεβεσαι εναν παιχτη σαν το Ριβαλντο κ επισης μου φανηκε μλκια που γιουχαριζαν αλλα ετσι ειναι αυτα..Τα ζωα υπαρχουν παντου ανεξαρτητος χρωματος κλπ κλπ..
We were all born screaming....

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: 20/12/07, 19:22 »
Παράθεση
...Σιγα μη μας πιασει η συμπονοια κ για τους αμπαλους..Φυσικα κ πρεπει να σεβεσαι εναν παιχτη σαν το Ριβαλντο κ επισης μου φανηκε μλκια που γιουχαριζαν αλλα ετσι ειναι αυτα..
+ΦΩΝΩ.κανονικα πρεπει να εχουμε σεβασμο σε εναν παιχτη που εχει τοσο μεγαλη ιστορια.....σε οποια ομαδα και αν πηγε......ηταν φοβερος..... :) ;)
Παράθεση
Τα ζωα υπαρχουν παντου ανεξαρτητος χρωματος κλπ κλπ..
αυτο εννοειτε το θεμα ειναι ποσο μεγαλη μλκ θα κανουν........αυτο εχει λιγη διαφορα........

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: 20/12/07, 21:20 »
Νομίζω πως αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν την αρχική τους συμπαράσταση στον Ριβάλντο και την αποστροφή τους στον τρόπο που τον έδιωξαν από την ομάδα, γιουχάροντας τον εσαεί Πρόεδρα της ομάδας στην περιβόητη φιέστα-χέστα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τρώει κράξιμο για ανάλογο λόγο.

Αποσυνδεδεμένος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: 21/12/07, 17:47 »
Παράθεση
Νομίζω πως αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν την αρχική τους συμπαράσταση στον Ριβάλντο
εγω που πηγα στον αγωνα το εκαναν αυτο.παντος ο θρυλος αξιζε την νικη αυτη.ηταν πολυ καλυτερος.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟτο θεμα ειναι τι θα κανουμε με την τσελσι στο champions leage :-\.θελω να πιστευω οτι θα εχουμε ενα καλο αποτελεσμα. :)

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: 21/12/07, 20:48 »
θελω να πιστευω οτι θα εχουμε ενα καλο αποτελεσμα. :)
Εχμμμ... την είδες την κλήρωση έτσι? ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 23/12/07, 01:53 από gers »

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: 22/12/07, 18:23 »
 Οκ.. Τσελσι... και λοιπον; Μη με περασετε για τρελο, εννοειται οτι η Τσελσι ειναι υπερομαδα με τρομερους παιχτες αλλα εμεις οι Ελληνες πρεπει να μαθουμε να αντιμετωπιζουμε τις ξενες ομαδες σαν ισες και να παιζουμε σοβαρα απεναντι τους με νοοτροπια νικητη και οχι χαμενου. Θα επρεπε το Euro 2004 να μας το εχει διδαξει αυτο. Αρα... οκ, η Τσελσι ειναι παρα πολυ δυσκολη ομαδα αλλα εγω πιστευω πως με καταλληλη προετοιμασια σε επιπεδο φυσικης καταστασης, σωστο διαβασμα του αντιπαλου και δυνατη ψυχολογια μπορουμε να την παιξουμε στα ισια και-γιατι οχι- να τη κερδισουμε. Ειδωμεν...