Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 327246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #275 στις: 16/01/08, 23:26 »
Λοιπον?  ;D ποιος θελει να σχολιασει τη διαιτησία??  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Αύριο θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο παναθηναικό, έναν ακόμα χειρότερο Ολυμπιακό, διαιτησία λογικά βελτιωμένη, και υπολογίζω να λήξει κάπου στο 0-1, 0-2.. Αυτά αμα δεν παίξουν στολτίδης λετνέσμα μπελούτσι..

ΥΓ:ναι, γαυρος ειμαι :P
Τελικά έκανα μεγάλο λάθος, και μετά από μια καλή εμφάνιση, υπερτίμησα λίγο νομίζω τον Παναθηναικό...

No offence παντα παιδια για πλακα γινονται ολα

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: 16/01/08, 23:35 »
Κι ελεγα και γω, γιατι το βαλαν τοσο αργα (21.30) το παιχνιδι....  ::)

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: 16/01/08, 23:38 »
ΩΡΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΩΡΑΙΑ ΑΜΥΝΑ!ΤΕΛΟΣ!
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #278 στις: 16/01/08, 23:41 »
Λοιπον?  ;D ποιος θελει να σχολιασει τη διαιτησία??  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Αύριο θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο παναθηναικό, έναν ακόμα χειρότερο Ολυμπιακό, διαιτησία λογικά βελτιωμένη, και υπολογίζω να λήξει κάπου στο 0-1, 0-2.. Αυτά αμα δεν παίξουν στολτίδης λετνέσμα μπελούτσι..

ΥΓ:ναι, γαυρος ειμαι :P
Τελικά έκανα μεγάλο λάθος, και μετά από μια καλή εμφάνιση, υπερτίμησα λίγο νομίζω τον Παναθηναικό...

No offence παντα παιδια για πλακα γινονται ολα

Κρίμα πολύ κρίμα.. Έχω να στεναχωρηθώ για ήττα της ομάδας μου παραπάνω από 5 χρόνια αλλά σήμερα με πείραξε.. Τέσσερα goal από ένα μέτριο Ολυμπιακό δεν τα περίμενα και κυρίως με το τρόπο που τα δέχθηκε.. Μετά το γρήγορο goal του Λούα Λούα Ο ΠΑΟ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και δεν πίστεψε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά.. Κάποια καλά 5λεπτα που έπαιξε ήταν απλά και μόνο για την ειρωνία της υπόθεσης.. Το σημερινό παιχνίδι μου θύμισε αρκετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Werder.. Η Werder είχε τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός τα goals.. Εκείνες τις μέρες δεν με πείραξε καθόλου γιατί υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες στη Ευρώπη.. Σήμερα όμως ήταν πολύ άσχημο.. Δεν πειράζει όμως.. Μπάλα είναι.. Ας στεναχωρηθούμε/χαρούμε οι Παναθηναϊκοί/Ολυμπιακοί 10-15 λεπτά και ύστερα ας χαρούμε όλοι τη ζωή..

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: 16/01/08, 23:49 »
Λοιπόν, σύνοψη της χρονιάς (κ επικήδειος του ΠΑΟ):

Όταν μια ομάδα σε 180' δημιουργεί 6-10 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χάνει ένα πέναλτυ, νομίζω δίκαια χαρακτηρίζεται κακή ομάδα.
Τακτικά, ο Πεσέιρο έστησε κ στα δύο ματς την ομάδα άψογα.
Προσοχή, βάσει των παικτών που διαθέτει.

Γιατί όταν βλέπεις τον αναπληρωματικό center for του ΟΣΦΠ να σου κάνει τέτοια γκολ, ενώ οι βασικοί σου δεν μπορούν να πλασσάρουν ούτε σε κενή εστία που λέει ο λόγος, τότε οι βασικοί σου είναι κακοί παίκτες.

Στον ΠΑΟ έχει μαζευτεί τα τελευταία χρόνια, ένας συφερτός μέτριων έως κακών παικτών.
Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κ της Κυριακής ήταν ένα ανέβασμα, το σημερινό ήταν μια κουτρουκέλα από τον Όλυμπο.

Μέχρι κ ο Πάντος φαινόταν όαση μπροστά στην μετριότητα του ΠΑΟ.

Κ σαν Παναθηναικός, τα έχω πρώτα απόλα με τον Τζίγγερ.
Στην μπάλα πλέον ότι πληρώνεις, παίρνεις.
Καλοί οι νέοι, αλλά ομάδα πάνω σε παιδιά 22 χρονών δε χτίζεις.

Βύντρα, Τζιώλης (παίζει στην εθνική στη θέση του Στολτίδη!!!), Seric, Σαριέγκι είναι τρανά παραδείγματα μεταγραφών της πλάκας.

Συγκρίνεται ρε παιδιά αυτή η ομάδα με την "αποτυχημένη" της Ριζούπολης;
Όποιος διώχτηκε από εκείνη την ομάδα παίζει σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο έως κ Champions League μη πω...

Τέλος πάντων, θερμά συγχαρητήρια στον γάβρο γιατί μας πάτησε κάτω...
Ας ελπίσουμε να ταρακουνηθούν κάποιοι εκεί στην Παιανία...

Cheers!
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: 17/01/08, 00:01 »

...

Αποσυνδεδεμένος Nick82

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: 17/01/08, 00:44 »
Η διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες...Αν σε βρεί στη μέρα του,σε "σκοτώνει" με 3 και 4 γκολ...Αντίθετα,ΑΕΚ και ΠΑΟ όταν ήταν σε καλύτερη μέρα από αυτόν(ή αυτός απλά ήταν χάλια),η μεν ΑΕΚ έχασε,ο δε ΠΑΟ πήρε ισοπαλία...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #282 στις: 17/01/08, 01:11 »
από ένα μέτριο Ολυμπιακό
απο την αρχη της χρονιας ο οσφπ δεν εχει δειξει οτι ειναι μετριος...ποσω μαλλον σημερα...
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: 17/01/08, 02:10 »
Μόλις τελείωσα την 3η σοδα αλλά ακόμα να χωνέψω την 4άρα  :P ;D :P
Δεν πειράζει, καλύτερα 4 παρά ας πούμε 2 μπας και ξυπνήσουν κάποιοι.....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: 17/01/08, 07:10 »
Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Κυριακής,τελείως διαφορετικός Παναθηναικός....ήταν στιγμές που νόμιζα ότι έβλεπα άλλη ομάδα....
Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε επειδή ήταν τόσο καλός αλλά επειδή αντιμετώπισε ένα κάκιστο Παναθηναικό....
Τη Δευτέρα στο ραδιόφωνο έβγαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού και σταύρωναν παίκτες και επιλογές του προπονητή...υποθέτω πως σήμερα θα τους αποθεώνουν....
Αφού έβαλε γκολ και ο Νούνιες....όμορφο βέβαια όπως και αυτό του Λούα Λούα...

Σκοτώθηκε λέει φίλαθλος σε συμπλοκή?Ακουσα καλά?
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: 17/01/08, 08:13 »
καλα ακουσες fsl.ε ρε με τους ανεγκεφαλους...στη λουτσα εγινε το σκηνικο.τωρα ακουω οτι ηταν για καφε με τον πατερα του και εγινε πεσιμο.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ!!!!!!εδω δολοφονοι σαν τον κουντουρη που ειναι και στο δσ των γαυρων ειναι εξω απ τη φυλακη,θα μπουν αλλοι μεσα??α ρε σωκρατακο και τζιγκερακο προστατευεται τα υπαλληλακια σας και τα παιρνετε απ τα κοροιδα...
θυμαμαι πιτσιρικας ολη την ωρα στα γηπεδα ημουν,ακομα και 3 μηνες πριν τις παννεληνιες ειχα παει και 4ημερη μπερναμπεου αλλα εδω και 6 χρονια δεν ασχολουμαι καν με ολη την αληταρια που ειναι στο ποδοσφαιρο οπως και δεν θα επρεπε να ασχολειται κανεις...
ο αλλος που ειναι μεσα για το πεσιμο στη παιανια κλαιει και χτυπιεται οτι ειναι αθωος το κακομοιρο λες και ηταν τυχαιος και δεν τον ξερει κανεις...ΠΙΣΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.
πως να μιλησεις για αγωνα οταν σκοτωνονται παλλικαρια για το χρωμα του κασκολ?
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #286 στις: 17/01/08, 10:04 »
από ένα μέτριο Ολυμπιακό
απο την αρχη της χρονιας ο οσφπ δεν εχει δειξει οτι ειναι μετριος...ποσω μαλλον σημερα...

Συγνώμη αλλά εμένα ο Ολυμπιακός που δυσκολεύεται να κερδίσει στην Ελλάδα εκτός έδρας δεν με κερδίζει με το παιχνίδι του.. Ούτε νομίζω ότι το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ιδιαιτέρων αξιώσεων.. Πολλά παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει (δεν τα έχω δει όλα -- μήπως έπεσα στις περιπτώσεις; :D) έβλεπα ένα Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες και γενικά να μην έχει φαντασία στο παιχνίδι του.. Μόνο ο Γκαλέτι ήταν χάρμα ειδέσθαι και φυσικά ο Κοβάσεβιτς.. Στην Ευρώπη είναι άλλη ιστορία.. Φέτος έγινε η υπέρβαση και πρέπει ως Έλληνες να είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό.. Ίσως να έχω έχω και στο νου μου εποχές Μπάγεβιτς.. Τι να πω;

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι πιστεύω ότι κρίθηκε σε 2 σημεία.. Στο γρήγορο goal του Λούα Λούα, το οποίο έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στους παίχτες του Ολυμπιακού και παράλληλα τους επέτρεψε να δώσουν χώρο στον ΠΑΟ, να ξεκουραστούν και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και στο 3ο goal του Ολυμπιακού, το οποίο μπήκε κολλητά με το 2ο και έκανε τον ΠΑΟ να καταρρεύσει..

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #287 στις: 17/01/08, 11:46 »
Ποτε θα καταλαβουμε οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι και τιποτα παρα πανω???Ως ποτε οι προεδροι και οι προπονητες θα κανουν εμπρηστικες δηλωσεις??Ως ποτε οι προεδροι τον ομαδων θα εχουν στρατους οπαδων??Τι στο διαολο?Πολεμο εχουμε??Γιατι σφαζονται??Για σωβρακα και φανελες..Και τωρα οπαδικες εφημεριδες βγαλτε τα γνωστα εξωφυλλα σας και συνεχιστε την κατασταση..Τα ζωα παλι θα σας αγορασουν,θα ακουσουν και τους προεδρους τους να πουλανε οπαδιλικι και θα ξανασφαχτουν..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: 17/01/08, 12:07 »
Αυτο ηταν αντιποινα για τη δολοφονια στον αγωνα βολευ γυναικων?
Εγω ξερετε τι λεω? Να βαλουμε τους χουλιγκανς ολων των ομαδων σε ενα γηπεδο, να  σφαχτουνε, να ησυχασουμε απο δαυτους

Αποσυνδεδεμένος delfinaki

• Αρχόντισσα των Θαλασσών
  • Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: 17/01/08, 13:05 »
Κακός ο ΠΑΟ ή το ανάποδο, τα 4 γκολάκια τα έφαγαν, οπότε ας πρόσεχαν  ;D

Α, ρε ομαδάρα, πάλι έγραψες χθες

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: 17/01/08, 13:10 »
Κάτι διάβασα ότι είχαν "ανοιχτούς λογαριασμούς" και το χθεσινό ήταν ξεκαθάρισμα!
Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο αν δεν βαριέστε http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&tag=7713&pubid=730074
Αν πάντως σκότωσαν μόνο για τον αγώνα τι να πω... ντρέπομαι που είμαι φίλαθλος!!!
Στα σαβρίδια μου η 4αρα που φάγαμα... ας διακόψουν το πρωτάθλημα για 10 χρόνια μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: 17/01/08, 13:14 »
Κακός ο ΠΑΟ ή το ανάποδο, τα 4 γκολάκια τα έφαγαν, οπότε ας πρόσεχαν  ;D

Έτσι να πράγματα παιδιά. Κάποιος είναι καλό και κάποιος κακός στο παιχνίδι. Σιγά μην τους ζητήσουμε και συγνώμη. Αν είσαι μάγκας μην αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι.
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #292 στις: 17/01/08, 13:18 »
Κάτι διάβασα ότι είχαν "ανοιχτούς λογαριασμούς" και το χθεσινό ήταν ξεκαθάρισμα!
Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο αν δεν βαριέστε http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&tag=7713&pubid=730074
Αν πάντως σκότωσαν μόνο για τον αγώνα τι να πω... ντρέπομαι που είμαι φίλαθλος!!!
Στα σαβρίδια μου η 4αρα που φάγ**α... ας διακόψουν το πρωτάθλημα για 10 χρόνια μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι....
Aπλα στην Ελλαδα δεν μπορουν ποτε να παρουν μια σοβαρη αποφαση για αυτο το θεμα.Ουτε καν να τιμωρησουν παραδειγματικα μια ομαδα για εκφοβισμο,ουτε καν να συλλαβουν και να φυλακισουν καποιον απο αυτους που τα κανουν.Ολα αυτα κοστιζουν ψηφους...και αυτο ειναι που ενδιαφερει την πολιτεια πανω απο ολα.
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #293 στις: 17/01/08, 13:31 »

Βύντρα, Τζιώλης (παίζει στην εθνική στη θέση του Στολτίδη!!!), Seric, Σαριέγκι είναι τρανά παραδείγματα μεταγραφών της πλάκας.

Όποιος διώχτηκε από εκείνη την ομάδα παίζει σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο έως κ Champions League μη πω...

Cheers!
μη τα ισοπεδωνεις ολα...ο παναθηναικος φετος εχει αρκετα καλη ομαδα...ενα σεντερ φορ του ελειπε,αν σας βγει ο ποστιγκα τοτε ο επικηδειος μπορει και να φερει διακρισεις ;) ;)
κακα τα ψεματα τον ολυμπιακο δεν μπορει να τον συναγωνιστει στα οικονομικα ο παο ουτε η αεκ.το γεγονος οτι στηριζεται σε μαντζιο,δημουτσο,τζιωλη,βυντρα ειναι αναγκαιοτητα.αν του βγουνε(που του βγαινουν σιγα σιγα)καλοι παικτες ειναι ενα ρισκο αλλα τι να κανει???και η φουρνια της ριζουπολης ετσι ξεκινησε...να φερει τον μπελουτσι?εχει 7 εκ για ξοδεμα?να χτυπησει παικτες που θελει ο οσφπ?πηγε για γκαλιτσιο και βγηκε κουρεμενος.(ο ποστιγκα παντως ειναι μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια!)
εν κατακλειδι πιστευω οτι τον παναθηναικο πρεπει να τον νοιαζει πρωτιστως να κοιταξει στα ματια τον ολυμπιακο στο οικονομικο κομματι.να φτιαξει το γηπεδο και να πολλαπλασιαστουν τα εσοδα.,αλλιως να περιμενει να του βγει ο δημουτσος και ο νινης,αλλη λυση δεν υπαρχει.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: 17/01/08, 13:51 »
Συγνώμη αλλά εμένα ο Ολυμπιακός που δυσκολεύεται να κερδίσει στην Ελλάδα εκτός έδρας δεν με κερδίζει με το παιχνίδι του.. Ούτε νομίζω ότι το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ιδιαιτέρων αξιώσεων.. Πολλά παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει (δεν τα έχω δει όλα -- μήπως έπεσα στις περιπτώσεις; :D) έβλεπα ένα Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες και γενικά να μην έχει φαντασία στο παιχνίδι του.. Μόνο ο Γκαλέτι ήταν χάρμα ειδέσθαι και φυσικά ο Κοβάσεβιτς.. Στην Ευρώπη είναι άλλη ιστορία.. Φέτος έγινε η υπέρβαση και πρέπει ως Έλληνες να είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό.. Ίσως να έχω έχω και στο νου μου εποχές Μπάγεβιτς.. Τι να πω;

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι πιστεύω ότι κρίθηκε σε 2 σημεία.. Στο γρήγορο goal του Λούα Λούα, το οποίο έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στους παίχτες του Ολυμπιακού και παράλληλα τους επέτρεψε να δώσουν χώρο στον ΠΑΟ, να ξεκουραστούν και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και στο 3ο goal του Ολυμπιακού, το οποίο μπήκε κολλητά με το 2ο και έκανε τον ΠΑΟ να καταρρεύσει..
Πράγματι και εμένα ο Ολυμπιακός με Τουρέ Ριβάλντο και Μπάγεβιτς με γέμισε περισσότερο από τώρα (όχι οτι ο σημερινός Ολυμπιακός είναι κακός) και τότε είμαι σίγουρος οτι αμα περναάμε απο τη Λίβερπουλ θα φτάναμε πολύ ψηλά. πραγματικά πολύ ψηλά για ελληνική ομάδα.. Πάντως Φέτος έχει κάτι που του έλειπε εδώ και αρκετό καιρό(από την εποχή giovanni ίσως).. πολύ καλός στο τελείωμα των φάσεων, και στην ανάπτυξη των αντεπιθέσεων, ταχύτητα και καλές επιλογές. Και σε αυτό βοηθάνε νομίζω οι ΠΟΛΥ καλές μεταγραφές του καλοκαιριού (λούα λούα που δίνει ταχύτητα στην ανάπτυξη,Γκαλλέτι με τις καταπληκτιές επμνεύσεις και τελειωματα, κοβάσεβιτς -οτι και να πω ειναι λιγο για τα τελειωματα του- και λεντέσμα)και πιστεύω οτι θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα ανεβάσει άλλο ενα "σκαλί" το επίπεδο της ομάδας ο μπελούτσι, και ο σίσιτς που φάνηκε αρκετά καλός κόντρα στον παναθηναικό.

Όσο για τον παναθηναικό, πραγματικά πιστεύω οτι η ομάδα του θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη και ανταγωνιστική σε ελλάδα και ευρώπη αμα είχαν κάνει οι υπέυθυνοι για τις μεταγραφές καλύτερες και πιο ουσιαστικές. Ο Πόστιγκα πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και ίσως πάρει απο το χέρι όλη την ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Πάντως κάπου που άκουσα για τον νούνιες, δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο το γκολ που έβαλε(και όπως το έβαλε) γιατι έχω ακούσει πράματα και θάματα που γίνονται στις προπονήσεις..πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίχτης, απλώς ακόμα προσαρμόζεται στην ελλάδα..

Όσο για την συμπλοκή και τον νεκρό φίλαθλο, τι να πω.. Σήμερα το πρωί περίμενα το λεωφορείο για το σχολείο, και ήταν ένα παιδάκι 10χρονο με κασκόλ του Ολυμπιακού και ένα ζώο ένας ψευτοπαληκαράς καθόταν και το έβριζε (??!!>!) το δεκάχρονο, κοτζάν μαντράχαλος.. Εβριζε κανονικά, μιλάμε πορωμένος τελείως.. . τι να πεις.. η ηλιθιότητα και η ανικανότητα να καταλάβουν την φύση του αθλητισμού είναι απίστευτη (τι είπα πάλι ε :P) Ντροπή και αίσχος

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #295 στις: 17/01/08, 14:14 »
Αυτό που θέλω να σχολιάσω για το χτεσινό παιχνίδι είναι το εξής:

Γιατί ο Παναθηναϊκός μετά από μία ΙΣΟΠΑΛΙΑ με μία ομάδα απο τις τρεις πρώτες (στις οποίες ανήκει) κατεβαίνει με τέτοιον "αέρα" και τέτοια άνεση στο γήπεδο; Δλδ, φανταστείτε να είχε κερδίσει την Κυριακή...εκεί έχασε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός...εκεί και σε κάποιες, κατά την άποψή μου, λάθος επιογές του Πεσέιρο....άκου εκεί βασικός σε νοκ-άουτ παιχνίδι ο Γκαλίνοβιτς....
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: 17/01/08, 14:25 »
Ο ΠΑΟ χτες ειχε πολλους παιχτες με γριπη, γιαυτο επαιξε με κατεβασμενα τα σωβρακα, και γυρισμενα τα οπισθια στο γαυρο  ;D

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: 17/01/08, 15:12 »

Cheers!
μη τα ισοπεδωνεις ολα...ο παναθηναικος φετος εχει αρκετα καλη ομαδα...ενα σεντερ φορ του ελειπε,αν σας βγει ο ποστιγκα τοτε ο επικηδειος μπορει και να φερει διακρισεις ;) ;)
κακα τα ψεματα τον ολυμπιακο δεν μπορει να τον συναγωνιστει στα οικονομικα ο παο ουτε η αεκ.το γεγονος οτι στηριζεται σε μαντζιο,δημουτσο,τζιωλη,βυντρα ειναι αναγκαιοτητα.αν του βγουνε(που του βγαινουν σιγα σιγα)καλοι παικτες ειναι ενα ρισκο αλλα τι να κανει???και η φουρνια της ριζουπολης ετσι ξεκινησε...να φερει τον μπελουτσι?εχει 7 εκ για ξοδεμα?να χτυπησει παικτες που θελει ο οσφπ?πηγε για γκαλιτσιο και βγηκε κουρεμενος.(ο ποστιγκα παντως ειναι μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια!)
εν κατακλειδι πιστευω οτι τον παναθηναικο πρεπει να τον νοιαζει πρωτιστως να κοιταξει στα ματια τον ολυμπιακο στο οικονομικο κομματι.να φτιαξει το γηπεδο και να πολλαπλασιαστουν τα εσοδα.,αλλιως να περιμενει να του βγει ο δημουτσος και ο νινης,αλλη λυση δεν υπαρχει.

Συγγνώμη, αν πραγματικά ήθελε να επενδύσει ο Βαρδιννογιάννης θα το είχε κάνει προ καιρού.
Το πρόβλημα είναι στον Τζίγγερ καθαρά.
Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ετών.

Με τί κριτήρια ξοδεύτηκαν χρήματα για παίκτες όπως ο Μπίσκαν, ο Κονσεισάο;
Με τί κριτήρια διώχτηκαν παίκτες σαν το Μπασινά, τον Καραγκούνη;

Για αυτά δεν φταίνε ούτε οι προπονητές ούτε κανείς άλλος, παρά η διοίκηση.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν περιμένω τπτ από αυτή την ομάδα, ούτε κ έγινε αυτό ξαφνικά.
Εδώ κ 3-4 χρόνια έχω πάψει να βλέπω ματς, προτιμώ να θυμάμαι τα παλιά...;)
« Τελευταία τροποποίηση: 17/01/08, 17:39 από Zeppelin »
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #298 στις: 17/01/08, 15:18 »
Η μπάλλα είναι πόρνη όπως έλεγε κι ο Όσιμ ,αλλά η ουσία είναι ότι ο ΟΣΦΠ έχει πάρει τον αέρα των άλλων δύο στα ντέρμπυ. Από κει και πέρα η λύση για ΠΑΟ και ΑΕΚ είναι να αρχίσουν κάποια στιγμή να έχουν παίκτες και προπονητές με "άντερα".Τα ντέρμπυ είναι καθαρά παιχνίδια ψυχολογίας και όχι τόσο ικανότητας. Η ΑΕΚ για παράδειγμα της εποχής Νικολαίδη-παίκτη ,νικούσε τον ΟΣΦΠ αν και είχε κάποιες φορές σαφώς κατώτερη ομάδα.Θρυλική η δήλωσή του τότε μια βδομάδα πριν από ντέρμπυ σε συνεστίαση στην Αλεξανδρούπολη,ότι "το ματς της Κυριακής είναι εύκολο".Τώρα πια ποιός να το πεί αυτό μετά από 10/11 και επαναλαυμανόμενα "ξεβρακώματα";Άλλο παράδειγμα πιο παλιό;Εποχή Θωμά Μαύρου ,που με ομάδα που είχε κάτι Παραπραστανίτηδες ,Πωλ Χατζόπουλους και Κώττηδες ,ξέραμε ότι απ'την στιγμή που παίζει ο Θωμάς το ματς ξεκινάει με 1-0 υπέρ της ΑΕΚ. Κότσια θέλει και ο ΟΣΦΠ τα έχει .Και είναι φυσικό να καμαρώνουν οι οπαδοί του. Ας μας κάνουν και εμάς κάποια στιγμή ,οι δικοί μας παίκτες να καμαρώνουμε...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #299 στις: 17/01/08, 16:42 »
Δεν ειχα την τυχη να δω τον αγωνα. Και δεν θα σταθω πανω στο 4-0, που προσωπικα σαν φιλαθλο θα με ενδιαφερε εαν υπηρχε και καλο θεαμα. Ακουσα ομως πως ο αγωνας ηταν κατα 20% θεαμα και 80% κουραση ( μεταφερω αποψη τριτου, οποτε μπορειτε να επεμβετε πανω σε αυτο ).

Ομως, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σκοτωνονται ανθρωποι για μια κωλομπαλα!
Και προκλητικο οι διοικουντες, προπονητες, παικτες να ατενιζουν το γεγονος στα "ψιλα", ενω με δραστικες κινησεις θα μπορουσαν να αλλαξουν τα μυαλα ολων αυτων των ανεγκεφαλων.
Μακαρι να σταματησει το πρωταθλημα! Δεν το εχουμε αναγκη. Ανθρωπους σκοτωνουμε και σε πολεμους!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher