Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 327640 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #325 στις: 03/02/08, 22:29 »
Βρε πάρλατς όλοι συμφωνούμε ότι οι διαιτήσίες έιναι άθλιες αλλά δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο παρουσιάζοντας τον ολυμπιακό σαν τον μεγάλο ευνοημένo. Τα ξέρουμε εδώ και χρόνια αυτά που γίνονται .. Θεωρώ ότι και οι 3 μεγάλοι (ίσως λίγο περισσότερο ΟΣΦΠ και ΠΑO) έχουν ευνοηθεί εξίσου φέτοw. και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτo; .Όσον αφορά το πέναλτι απέναντι στον άρη εκτός του ότι εμένα μου φάνηκε πέναλτi( ε ο βαρούχας κάτι παραπάνω θα ξέρειπάντως ) μην ξέχνάμε αντίστοιχη περίπτωση του Καραγκούνη με την Καλαμαρίa..
Μήπψς καλήτερα να προσλαβάναμε ξένους διαιτητέw? Γιατί οι ομάδες της Σούπερ λίγγκ φέτος νομίζω πως μπορούν να διεκδικ'ησουν πολλά περισσότερα στην ευρώπη από άλλες χρονιές ..
όσον αφορά τη φάση του Γκούμα ε εντάξει δεν δικαιολογείται τέτοια ενέργειa, να πεις οτι αλληλοσπρώχτηκαν ναι εδώ ο γκούμας έσπρωξε μια έσπρωξε δυο οσο προσπαθούσε ο άλλος να τον μαρκάρει έσπρωξε και τρίτη ε κάποτε θα πέσει δεν μπορεi.; Ε καλ.ά αμα δεν το πάρει το όσκαρ ο Εντόι    poy peftei kai spartaraei kiolas me to paramikro sprojimataki tote den 8a to parei kanenas allos..

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: 03/02/08, 22:36 »
Τι ψαχνεται να βρειτε ρε παιδια? Τα ματς στηνονται και ξεστηνονται για πλακα χωρις να παρει κανεις χαμπαρι...τι λεμε τωρα? Ξερω προπονητη ομαδος Β' Εθνικης πολυ καλα και μου εχει πει οτι απο το Δεκεμβρη κανονιζεται ποιος θα ανεβει και ποιος θα πεσει...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #327 στις: 03/02/08, 22:45 »
Raz δεν νομίζω να συγκρίνεται μια σπρωξιά και μια αγκωνιά μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Ο Endoye συμφωνώ είναι θεατρίνος αλλά σήμερα έφαγε μια γερή στα μούτρα, εγώ πάντως πόνεσα όταν το είδα  ;D

Επίσης μη μιλάμε για το Βαρούχα, ας μιλήσουμε για κανά σοβαρό άνθρωπο  ;)
Το πέναλτι του Κοβάσεβιτς δεν υπήρξε φίλε όσο και να το βλέπεις. Μην ξεγελιέσαι έτσι :)

Ο Γκούμας καλύτερα να τον αποβάλουν ποσώς με ενδιαφέρει όπως και τον Καραγκούνη για υπερβολικό θεατρινισμό.

Ο ΟΣΦΠ δεν είναι λίιιιγο ευνοημένος φίλε, είναι πολύ ευνοημένος τα τελευταία χρόνια.
Δεν με απασχολεί αυτό μιας και ο ΠΑΟ παλιότερα έκανε πολύ χειρότερα. Ολοι με χεσμένες φωλιές είναι.  ;)

Αποσυνδεδεμένος harisz

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: 03/02/08, 23:00 »
Raz δεν νομίζω να συγκρίνεται μια σπρωξιά και μια αγκωνιά μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Ο Endoye συμφωνώ είναι θεατρίνος αλλά σήμερα έφαγε μια γερή στα μούτρα, εγώ πάντως πόνεσα όταν το είδα  ;D

Επίσης μη μιλάμε για το Βαρούχα, ας μιλήσουμε για κανά σοβαρό άνθρωπο  ;)
Το πέναλτι του Κοβάσεβιτς δεν υπήρξε φίλε όσο και να το βλέπεις. Μην ξεγελιέσαι έτσι :)

Ο Γκούμας καλύτερα να τον αποβάλουν ποσώς με ενδιαφέρει όπως και τον Καραγκούνη για υπερβολικό θεατρινισμό.

Ο ΟΣΦΠ δεν είναι λίιιιγο ευνοημένος φίλε, είναι πολύ ευνοημένος τα τελευταία χρόνια.
Δεν με απασχολεί αυτό μιας και ο ΠΑΟ παλιότερα έκανε πολύ χειρότερα. Ολοι με χεσμένες φωλιές είναι.  ;)

ανεξαρτήτως ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ,νομικά υπάρχει όντως το πρόβλημα απ'ότι φαίνεται..τώρα όποιον τον συμφέρει το εκμεταλλεύεται..είτε ειναι ο γαύρος,ειτε ο βάζελος,ειτε αυτούς που είναι στην ζώνη υποβιβασμού (αυτούς νομίζω βασικά ότι καίει περισσοτερο)

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #329 στις: 04/02/08, 23:19 »
@ Parlats....κι επειδή ο Ολυμπιακός ή ο κάθε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ είναι μεγάλες ομάδες σημαίνει ότι μπορούν οι αντίπαλοι να κάνουν ότι θέλουν, σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι συμμετείχε αντικανονικά ο συγκεκριμένος παίχτης;

Και γενικότερα, γιατί πέφτετε να φάτε όλοι τον Ολυμπιακό; Parlats, απλώς αποφάσισε ο παίκτης της Τρίπολης να πάρει Όσκαρ; Γιατί εγώ βλέπω τον παίκτη της Τρίπολης να σπρώχνει με το σώμα τον Γκούμα και τον Γκούμα να σπρώχνει με τα χέρια....μην τρελαθούμε!!! Όλοι υποστηρίζουμε κάποια ομάδα και προσπαθούμε να κρύψουμε τα μειονεκτήματά της, αλλά μην λέμε και ότι να 'ναι...Μιλάμε για την αγκωνιά του Kovacevic???? Και ο Freemind ανέφερε ότι ο Kovacevic θα έπρεπε να πάρει το δεύτερο βραβείο πιο "επιθετικού" επιθετικού (ή κάπως έτσι - sorry Freemind δεν το θυμάμαι ακριβώς)...αν το δεχτούμε αυτό, τι βραβείο να δώσουμε στον Λυμπερόπουλο που παίζει με αγκώνες και που μεγαλώνει πάντα τις φανέλες των αντίπαλων αμυντικών κατά 2 νούμερα από τα τραβήγματα;;; Ή τι να πούμε για τον Καραγκούνη που πρέπει να έχει χαλάσει 1000 ζευγάρια παπούτσια από τις τρικλοποδιές που βάζει στον εαυτό του για να κερδίσει είτε φάουλ είτε πέναλτυ;;; Λέτε για το επιθετικό παιχνίδι του Kovacevic και του Giovanni? Ξεχνάτε μου φαίνεται την κλωτσιά του Morris στον Djordjevic σε "νεκρό" χρόνο...ενώ πανηγύριζε ο Djordjevic γκολ...

Προσπάθησα σε προηγούμενες απαντήσεις να είμαι λίγο αντικειμενικός...ναι, ο ΟΣΦΠ έπαιξε χάλια την Κυριακή και δεν άξιζε να χάσει μόνο με 1-0...έπρεπε να φάει πιο γερή σφαλιάρα για να ξυπνήσουν λίγο οι παίχτες...αλλά δεν γίνεται να βλέπετε οι περισσότεροι τα στραβά του Ολυμπιακού και να μην αναφέρετε τίποτα για τις άλλες ομάδες, είτε αυτές που υποστηρίζετε είτε όχι....
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: 04/02/08, 23:38 »
Νομίζω υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά μεταξύ των περιστατικών που ανέφερες:

1) Στη φάση του Γκούμα, δεν υπάρχει πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο, αλλά τον απωθεί κ τον ρίχνει κάτω (ΚΟΚΚΙΝΗ μαρς) για να πάρει καλύτερη θέση, στο επερχόμενο φάουλ.

2) Στη φάση του Μορρίς στο 0-2 του ΟΑΚΑ, ο διαιτητής έχει ήδη αποβάλλει τον Κώτσιο (αν θυμάσαι το θέατρο του Οκκά) κ έχει προκαλέσει με αρκετές λάθος αποφάσεις (το χω σε βίντεο το παιχνίδι!).
Κ πάλι όμως απαράδεκτη ενέργεια του Μορρίς (ΚΟΚΚΙΝΗ μαρς)

3) Το τράβηγμα της φανέλας κ οι αγκώνες του Λυμπε ή τα θεατρικά φάουλ του Καραγκούνη είναι μέρος του παιχνιδιού, πχ. πώς λέμε ο Στολτίδης έχει δυνατό σουτ;!

4) Ο (κ καλά) ήρεμος κ αγαθός Kovasevic είναι νο1 σεσημασμένος εδώ κ πολλά χρόνια.
Στο ΠΑΟ-Juventus για το CL το 2000 (κ αυτό σε βίντεο) αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη επειδή λέει κάτι σέρβικα στον διαιτητή.
Το χθεσινό αποδεικνύει περίτρανα το ήθος του, μιλάμε για δολοφονικό χτύπημα.

5) Κάτι κλωτσιές εκτός φάσης του Giovanni κ πάλι, έγιναν στα μουλωχτά, κ εκεί που δεν υπάρχει λόγος κ έχει φύγει η μπάλα.

Έτσι για να λέγονται κάποια πράγματα σωστά!

Πάντως, για μένα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κ αυτό το εντοπίζω, στην ποιότητα των παιχτών του σαν μονάδες, κ στο "θράσος" που εμφυσά στους παίκτες η διοίκηση, κ πιθανώς η φανέλα.
Κ όταν έχεις μπροστά ένα ματς με την Chelsea, άντε να συγκεντρωθείς να παίξεις με τον Απόλλωνα!

Δεν είναι δυνατόν, οι του ΠΑΟ να είναι μια ζωή "κότες", "φλώροι" κτλ. ενώ του ΟΣΦΠ "μαγκάκια", "τσαμπουκάδες". Κάποιος λόγος υπάρχει...
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: 09/02/08, 02:20 »

Πάντως, για μένα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κ αυτό το εντοπίζω, στην ποιότητα των παιχτών του σαν μονάδες, κ στο "θράσος" που εμφυσά στους παίκτες η διοίκηση, κ πιθανώς η φανέλα.
Κ όταν έχεις μπροστά ένα ματς με την Chelsea, άντε να συγκεντρωθείς να παίξεις με τον Απόλλωνα!

Δεν είναι δυνατόν, οι του ΠΑΟ να είναι μια ζωή "κότες", "φλώροι" κτλ. ενώ του ΟΣΦΠ "μαγκάκια", "τσαμπουκάδες". Κάποιος λόγος υπάρχει...
[/quote]αυτο ειναι γεγονος και ισχυει απ'την στιγμη ιδρυσης των ομαδων.ο αστικος και σαλονατος παο και ο λαικος μαουνιερης ολυμπιακος.οσο κι αν εχουν αλλαξει και διαβρωθει αυτα τα πραγματα δεν παυουν να υπαρχουν στο DNA τους.

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: 10/02/08, 14:01 »
ρε παιδια τι ακουσα θα γινει το ματς παλι με την καλαμαρια;;;και δεν καταλαβα τον λογο..........δηλαδη καλυτερα για εμας να παρουμε τους βαθμους που χασαμε......... 8)και να ανεβουμε στην κορυφη.......μετα απο αυτο που επαθε η ΑΕΚ...... ;D ;D ;D ;D......δεν μας φτανει..........

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: 10/02/08, 14:38 »
ρε παιδια τι ακουσα θα γινει το ματς παλι με την καλαμαρια;;;και δεν καταλαβα τον λογο..........δηλαδη καλυτερα για εμας να παρουμε τους βαθμους που χασαμε......... 8)και να ανεβουμε στην κορυφη.......μετα απο αυτο που επαθε η ΑΕΚ...... ;D ;D ;D ;D......δεν μας φτανει..........

Ο λόγος είναι η αντικανονική συμμετοχή ενος παίκτη της καλαμαριάς ο οποίος ήρθε στην ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του δεκεμβρίου και αν κατάλαβα καλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής γιατί αγωνίστηκε την ίδια σαιζόν και σε άλλες δυο ομάδες...
Πάντως με τίποτα ο ολυμπιακός δεν ξαναχάνει το ματς, και γενικά αν δεν χάσει βαθμούς αυτό το μήνα που έχει και τους αγώνες με την τσέλσι τον βλέπω πάλι πρωταθλητη.....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: 10/02/08, 21:59 »
αυτο το περιμενουν ολοι απ'την αρχη της καθε χρονιας.

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: 11/02/08, 02:59 »
τον βλέπω πάλι πρωταθλητη.....

ε αφου ομαδα δημοσιου ειστε...  :P
θελατε να σφαξετε κ τη καλαμαρια...  :P
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: 11/02/08, 03:21 »
Μιλανε ολοι μιλαει κ το Μπαοκι!!!! ;D
ΟΥ ΡΕ ;D ;D
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: 11/02/08, 03:25 »
Για το σφαξιμο του Αρη δεν μας ειπες τιποτα  :P

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: 11/02/08, 03:42 »
Ποιο σφαξιμο ακριβως?
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: 11/02/08, 03:58 »
εγω παντως με τετοια καραγκιοζιλικια εαν ημουν προπονητης της καλαμαριας και ξαναγινονταν ο αγωνας και εχανε η ομαδα μου θα εβαζα αλλαγη τον Βαλνερ στο 90'!να δουμε αν κερδιζε ο ολυμπιακος μεχρι το 90 θα ξαναγινονταν ο αγωνας μετα?σιγα!
δηλαδη τις μαλακιες τις ΕΠΟ η οποια δινει δελτιο (και ουσιαστικα το ΟΚ να παιξει ο Βαλνερ στην Ελλαδα) θα τις πληρωσει η καλαμαρια η οποια τολμησε μια φορα να κερδισει τον ολυμπιακο?και οι παικτες που επαιξαν το παιχνιδι στο ιντερνετοστοιχημα και το εχασαν τι θα κανουν?θα παρουν τα λεφτα τους πισω απο τα πρακτορια?η ποινη σ'αυτη την περιπτωση θα επρεπε να ηταν αφαιρεση βαθμων εφ'οσων και εαν διαπραχθηκε αδικημα...ελεος δλδ...δεν εχω ακουσει πουθενα να τελειωνει κανονικα παιχνιδι και να ξαναεπαναλαμβανεται απο την αρχη...
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: 11/02/08, 04:06 »
Ποιο σφαξιμο ακριβως?
τα 2 πεναλτυ (χερια) και τη κοκκινη στον Γεωργιαδη

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: 11/02/08, 05:05 »

Σε αυτό θα συμφωνήσω αφου και εγώ δεν είμαι ολυμπιακός....

δηλαδη τις μαλ***ες τις ΕΠΟ η οποια δινει δελτιο (και ουσιαστικα το ΟΚ να παιξει ο Βαλνερ στην Ελλαδα) θα τις πληρωσει η καλαμαρια η οποια τολμησε μια φορα να κερδισει τον ολυμπιακο?

Και σε αυτό θα συμφωνήσω... Και επι προεδρίας βαρδινογιάννη στη σουπερ λιγκ δεν περίμενα με τίποτα τέτοια απόφαση!!!
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #342 στις: 11/02/08, 19:58 »
Το 1988 η Λάρισα είχε έναν παίκτη ονόματι Τσίγκοφ,ο οποίος κληρώθηκε να περάσει αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά το παιχνίδι Λάρισα-ΑΕΚ. Βρέθηκε θετικός και ο κανονισμός έλεγε ότι η Λάρισα έπρεπε να χάσει το παιχνιδι και να της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.Με αυτό το τρόπο η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα...Τελικά αυτό δεν συνέβη γιατί ο κόσμος της Λάρισας(και εννοώ όλη σχεδόν την πόλη,όχι μόνο τους οπαδούς),κατάφερε με μεγάλες κινητοποιήσεις όχι μόνο να μην επιβληθεί η νόμιμη ποινή,αλλά ανάγκασε τον Υπουργό Αθλητισμού Σήφη Βαλυράκη να τροποποιήσει τον κανονισμό,με αναδρομική μάλιστα ισχύ...
                         Είκοσι χρόνια μετά και όντας φίλος της ΑΕΚ έχω να πω ότι καλώς έχασε η ΑΕΚ εκείνο το πρωτάθλημα ,γιατί αφ'ενός δεν το άξιζε στο γήπεδο  και αφ'ετέρου γιατί θα έμενε στην ιστορία σαν το πρωτάθλημα "Τσίγκοφ".Πολύ φοβάμαι ότι και τώρα ακόμα και εάν έχει δίκιο ο Ολυμπιακός ,αν κερδίσει το πρωτάθλημα και αυτό θα μείνη στην ιστορία σαν το πρωτάθλημα "Βάλνερ".Ελπίζω και οι φίλοι Ολυμπιακοί στην πλειοψηφία τους να μην το θέλουν αυτό...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: 11/02/08, 20:37 »
Το 1988 η Λάρισα είχε έναν παίκτη ονόματι Τσίγκοφ,ο οποίος κληρώθηκε να περάσει αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά το παιχνίδι Λάρισα-ΑΕΚ. Βρέθηκε θετικός και ο κανονισμός έλεγε ότι η Λάρισα έπρεπε να χάσει το παιχνιδι και να της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.Με αυτό το τρόπο η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα...Τελικά αυτό δεν συνέβη γιατί ο κόσμος της Λάρισας(και εννοώ όλη σχεδόν την πόλη,όχι μόνο τους οπαδούς),κατάφερε με μεγάλες κινητοποιήσεις όχι μόνο να μην επιβληθεί η νόμιμη ποινή,αλλά ανάγκασε τον Υπουργό Αθλητισμού Σήφη Βαλυράκη να τροποποιήσει τον κανονισμό,με αναδρομική μάλιστα ισχύ...

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων σε σχέση με τον Ολυμπιακό και την προσωπική μου άποψη, θα διαφωνήσω ολοκληρωτικά με την κατάληξη "κι ευτυχώς που έγιναν έτσι τα πράγματα". Τι θα πει δηλαδή "πρωτάθλημα Τσίγκοφ"?! Καλώς ή κακώς άπασες οι ομάδες έχουν συμφωνήσει σε κάποιο συγκεκριμένο κανοιστικό πλαίσιο το οποίο πρέπει να τηρείται. Αν ο παίχτης βρέθηκε θετικός, ορθώς ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, κακώς, κάκιστα φρόντισε ο πολιτικάντης να ανατρέψει το καθεστώς για να ικανοποιήσει την κοινή γνώμη. Σε κάτι τέτοιες πιέσεις της μάζας έχουν βασιστεί κατά καιρούς οι τζαναμπέτηδες υπουργοί και υφυπουργοί για να χαρίσουν χρέη, να ικανοποιήσουν συμφέροντα, να προωθήσουν τους ημέτερους και να ανατρέψουν τα δέοντα κατά το δοκούν. Δηλαδή είναι προτιμότερο που πέρασαν φωτογραφική ρύθμιση για να καλύψουν την ομάδα, ο παίχτης της οποίας βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ και το επικροτούμε ως ιδανικό; Τι όμορφα δηλαδή που αναπροσαρμόσαμε τους νόμους, όταν θίχτηκαν εκ των υστέρων οι προτιμήσεις κάποιας ομάδας;

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: 11/02/08, 20:43 »
Βασικά δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες...Το ευτυχώς το λέω γιατί η Λάρισα ήταν καλύτερη τότε και άξιζε το πρωτάθλημα(που ήταν και ένας ιστορικός τίτλος ,ο πρώτος και τελευταίος μέχρι τώρα που πήγε στην επαρχία...).Ηθικά λοιπόν νομίζω ,ότι και η Καλαμαριά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν καλύτερη από τον ΟΣΦΠ και είναι κάπου άδικο...Τέλος πάντων , απόψεις είναι αυτές...

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: 12/02/08, 12:04 »
Είναι ντροπή, ομάδα που έκανε μια τόσο καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος, που σε 2 εβδομάδες παίζει με την Chelsea σε 2 knock out παιχνίδια, μια ομάδα με τόσο μεγάλο όνομα, ιστορία και 5 κάρα τρόπαια να ζητιανεύει βαθμούς στα χαρτιά. Δηλαδή ντροπή μας που βγαίνουμε ακόμα και λέμε ότι είμαστε γαύροι! Να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδιακαιολόγητα με παιδιαρίσματα. Λες και έπαιξε την υπέρτατη μπάλα ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Καλαμαριά και όλο το αποτέλεσμα ευθύνεται στην παράνομη χρήση ενός παίχτη. Δηλαδή ντροπή ρε παιδιά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά τέτοια ρεζιλίκια πραγματικά θα τεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Μόνο την ιστορία του συλλόγου να αναλογίζονταν θα έπρεπε να ντραπούν και μόνο που σκέφτηκαν να υποβάλουν την ένσταση. Και ότι σε 2 εβδομάδες παίζουμε με την Chelsea δεν είναι δικαιολογία για τα μαύρα μας τα χάλια. Αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ.. Έλεος!
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: 14/02/08, 00:46 »

ομαδες του δημοσιου ειναι αυτες που αποπληρωνουν αλλοι τα χρεη τους και τους χαριζουν και κανα κλειστο αμα λαχει οπως της πυλαιας ας πουμε!

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: 14/02/08, 00:54 »
Είναι ντροπή, ομάδα που έκανε μια τόσο καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος, που σε 2 εβδομάδες παίζει με την Chelsea σε 2 knock out παιχνίδια, μια ομάδα με τόσο μεγάλο όνομα, ιστορία και 5 κάρα τρόπαια να ζητιανεύει βαθμούς στα χαρτιά. Δηλαδή ντροπή μας που βγαίνουμε ακόμα και λέμε ότι είμαστε γαύροι! Να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδιακαιολόγητα με παιδιαρίσματα. Λες και έπαιξε την υπέρτατη μπάλα ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Καλαμαριά και όλο το αποτέλεσμα ευθύνεται στην παράνομη χρήση ενός παίχτη. Δηλαδή ντροπή ρε παιδιά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά τέτοια ρεζιλίκια πραγματικά θα τεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Μόνο την ιστορία του συλλόγου να αναλογίζονταν θα έπρεπε να ντραπούν και μόνο που σκέφτηκαν να υποβάλουν την ένσταση. Και ότι σε 2 εβδομάδες παίζουμε με την Chelsea δεν είναι δικαιολογία για τα μαύρα μας τα χάλια. Αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ.. Έλεος!
καλα ολα αυτα αλλα 3 βαθμοι μπορει να κρινουν τον πρωτο και η ολη ιστορια γινετα για την προνομιουχο θεση του champions league

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: 14/02/08, 11:17 »
Δε με νοιάζει φίλε μου, να παίζαν καλή μπάλα να τελείωνε το θέμα εκεί.
Recordings!! Make your demo..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: 14/02/08, 11:49 »

ομαδες του δημοσιου ειναι αυτες που αποπληρωνουν αλλοι τα χρεη τους και τους χαριζουν και κανα κλειστο αμα λαχει οπως της πυλαιας ας πουμε!
Φίλε GIANNISPET πρέπει να ενημερωθείς πως σώθηκε ο ΟΣΦΠ οικονομικά ,την μετά Κοσκωτά και Σαλιαρέλη εποχή. Ίσως τότε να είσαι πιο μετριοπαθής...