Δεν συμφωνω απολυτα με το Βασιλη σε οτι ειπε.. Υπαρχουν μπολικες ερωτησεις στις οποιες θα επρεπε να απαντησεις για να μπορεσει να σου πει κανεις τι χρειαζεσαι σε ενα καμπινγκ..
ΠΡωτον το καμπινγκ δεν συγκρινεται με το ξενοδοχειο.. Ειναι σαν να με ρωτησεις, "τι ειναι καλυτερο να παρακολουθεις ενα ροκ συγκροτημα live στο Λυκαβητο η καποια κλασικη ορχηστρα στο μεγαρο.. " Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα εκτος και το κανεις μονο απο χρηματικη αποψη.. Το λεω αυτο γιατι το καμπινγκ , ασχετα που τωρα εχει γινει η ευκολη φτηνη λυση για να πανε ολοι οι νεοι καπου διακοπες και να μεταφερουν ολη την παρανοια τους μαζι, κανονικα ειναι μια λυση που ακολουθει κανεις , κυριως ο ανθρωπος που ζει στην πολη, εαν θελει να ξεφυγει για λιγες μερες απο την τεχνολογια και ολα τα αρνητικα της, και ζητησει να βρεθει λιγο πιο κοντα στη φυση.. Καμια φορα κατι τετοιο ακουγετε γραφικο αλλα... εαν παρατηρησει κανεις οτι καμποσα καμπινγκ τωρα πια εχουν καταντησει ντισκοτεκ θα με νιωσετε..
Δευτερον, το τι χρειαζεσαι, εχει να κανει με το τι προσφερει το καμπινγκ.. Διαφωνω με το να παρεις πολυ πολυ κωλοχαρτο κτλ, μιας και οταν θα φτασεις στο καμπινγκ θα νιωσεις λιγο "ανοητος" που κουβαλησες αυτο το πολυτιμο αγαθο για 300 χλμ, ενω στο παντοπωλειο μεσα στο καμπινγκ ειδες οτι υπαρχει με το τσουβαλι, καθως και γκαζακια, φετα, ντοματες κ.τ.λ. Εαν για καποιο λογο δεν υπαρχουν εκει σιγουρα υπαρχουν σε καποιο μινι μαρκετ εξω απο το καμπινγκ σε αποσταση που καλυπτετε με μικρο περπατημα.. Εαν τωρα θες να κανεις κατι αντιστοιχο με αυτα που κανουμε εμεις, του στυλ λιγες νυχτες επανω στον Ταυγετο κτλ, τοτε αλλαζει το πραγμα (αν και ουτε εκει αξιζει να φερεις το cdplayer τη λαμπα υγραεριου, κτλ. μιας και αν κανεις κατι τετοιο προσπαθεις να πρωτογονιστεις κι οχι να μεταφερεις το σπιτι σου στα 1900 μετρα-- να το αγαπας το βουνο για να σ'αγαπαει κι αυτο με τη σειρα του--- )αλλα απο οτι ειδα μιλας για οργανωμενο εγκλημα.. οποτε ακυρο..
Το αλλο που χρειαζεσαι ειναι να να υπολογιζεις περιπου κανα 20-25 το ζευγαρι με τη σκηνη του το αμαξι του και το σκυλι του, βεβαιως , να υποψιαζεσαι πως για να πιασεις μια τετοια τιμη μπορει να χρειαστει και παζαρι.. Αλλα εαν σου πει ο ιδιοκτητης κατι για μια σουμα των 30-40 ευρω να ξερεις με τις παραπανω τιμες που να επιδιωξεις να φτασεις.. Γινονται και πολυ καλυτερες τιμες απλα θελει να εχεις μεγαλη εξοικιωση με το παζαρεμα, καθως και να μην ζητας να μεινεις σε καποιο καμπινγκ που ενω ειναι διπλα στη θαλασσα, εχει πισινα με υπερχειληση καθως και κηπο με τρυπες για γκολφ...
Οι εμπειριες μου απο καμπινγκ, οι οποιες ξεκινησαν στους 9 μηνες της ζωης μου λογω γονεων.., ειναι μονο καταπληκτικες.. ΚΑθε χρονο το επιλεγουμε και ποτε δεν το εχουμε μετανιωσει.. Οσους εχω μυησει σε αυτο το λατρεψαν και το συνεχισαν και μονοι τους.. Φαντασου οτι τα μονο αρνητικα καθε φορα μπορει να ηταν πραγματα του στυλ, "τι τον φεραμε αυτον/ην μαζι μας " , " σιγα να μην ξερει να μαγειρευει ο ιδιοκτητης" κ.τ.λ. Εαν θες μπορεις να μου πεις και προς τα που θες να πας και να σου πω εαν ξερω κατι για καποιο καμπινγκ στην περιοχη.. Παντως , εκτος και φοβασαι/σιχαινεσαι κτλ θα περασει υπεροχα...