Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 163726 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ιππέας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ...με τ'αλογάκι μου συχνά,τριγυρίζω στα βουνά..
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #250 στις: 30/10/09, 23:05 »
Φέτος ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από πέρυσι και ο Τεν Κάτε , απ΄ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής κάνει λιγότερα λάθη . Επίσης , η ομάδα δείχνει αρκετά γυμνασμένη , με πολλές αντοχές και  περισσότερους αυτοματισμούς . Αν στην όλη λειτουργία της ομάδας ενσωματωθεί και ο Σισσέ , πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα αποδίδει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας . Τότε θα μπορεί κανείς να ισχυριστεί , ότι παίζει ποδόσφαιρο ισάξιο της εποχής Κυράστα και  Αναστασιάδη. Προσωπικά πιστεύω πως την καλύτερη ποιότητα ο  ΠΑΟ την είχε επί Αναστασιάδη.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: 31/10/09, 15:53 »
@faser: Εννοειτε πως θελω να βλεπω τον ΠΑΟ να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο, αλλα αυτο δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη. Μπορει να εχουν περασει τοσα χρονια, ομως τον Τεν Κατε απο περυσι τον εχουμε και τον κρινω για αυτο το διαστημα που ειναι στον παγκο της ομαδας. Εχει κανει πολλα λαθη, προσωπικα το καλοκαιρι ηθυελα να φυγει, αλλα δε μπορω να μην τον παραδεχτω για τοπως παει φετος η ομαδα. Πανε χρονια που ο ΠΑΟ παταγε τοσο καλα στο γηπεδο και ηξερε τι ηθελε...ελπιζω πως απο το Δεκεμβρη θα παιζει και καλυτερο ποδοσφαιρο. Οσο για το πρωταθλημα, πραγματικα δε μου λεει κατι αν το παρουμε, εγω θελω ο ΠΑΟ να ειναι ανταγωνιστικος σε Ελλαδα και Ευρωπη και νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο, για την ωρα.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: 31/10/09, 16:22 »
εγω θελω ο ΠΑΟ να ειναι ανταγωνιστικος σε Ελλαδα και Ευρωπη και νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο, για την ωρα.

Δε νομιζω οτι στην Ευρωπη θα τον χαρακτηριζες ανταγωνιστικο...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: 31/10/09, 17:05 »
εγω θελω ο ΠΑΟ να ειναι ανταγωνιστικος σε Ελλαδα και Ευρωπη και νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο, για την ωρα.

Δε νομιζω οτι στην Ευρωπη θα τον χαρακτηριζες ανταγωνιστικο...

Οχι, ειπα οτι ειναι σε καλο δρομο...διαβαζε πριν μιλησεις, αμπαλε!  :P

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: 31/10/09, 17:08 »
Μονο απο το ιντερνετ εισαι γενναιος ρε. Προσωπο με προσωπο εισαι κοτα. >:D

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: 31/10/09, 17:12 »
Θα στα εχωνα τωρα, αλλα δε θελω να βεβηλωσω το forum και το συγκεκριμενο thread. :P

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: 01/11/09, 23:12 »
Πηγα ΟΑΚΑ σημερα και ειπα να παραθεσω μερικες εντυπωσεις:

1) Ο Τεν Κατε εκανε μεγαλη κινηση που εκραξε τους δημοσιογραφους πριν λογες μερες. Πηρε τον κοσμο του ΠΑΟ στο πλευρο του, αποδειξη ειναι το πανο της Θ13 που εκραζε τα λαμογια του Τυπου με χαρακτηριστικοτερη την ατακα "Κατω τα χερια απο τον Τεν Κατε". Μονο ως θετικο το βλεπω εγω αυτο.

2) Μπαλα μηδεν και σημερα το τριφυλλι. Το πρωτο 20λεπτο μας γεμισε προσδοκιες, αλλα τζαμπα κρυο φαγαμε τελικα. Απαραδεκτο να σε πιεζει ετσι ο Πανιωνιος των 10 παικτων. Παλι καλα που πηραμε το τριποντο. Παρολ' αυτα, νομιζω πως ο Τεν Κατε επετρεψε στους παικτες του να κοιμηθουν, αν κρινω απο τις αντιδρασεις του και τις αλλαγες του. Τι να πω, μαλλον το θεωρησε ευκολο το ματς μετα την αποβολη.

3) Ο Εστογιανοφ ειναι πολυ καλος παικτης, με το που μπηκε στο ματς, εκανε την αριστερη πτερυγα του ΠΑΟ ανω-κατω. Δε θα με χαλαγε καθολου να τον παιρναμε τον Ιανουαριο.

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: 02/11/09, 10:20 »
Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι μαζί στην 1η θέση χωρίς να έχει παίξει κανένας τους καλή μπάλα και βοηθούμενοι από τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός το καταφέρνει αυτό έχοντας μισή ομάδα σε μπακ και χαφ, ένα και μοναδικό πιτσιρικά επιθετικό, καινούριο προπονητή με το που άρχισε το πρωτάθλημα και έχοντας βγάλει μέχρι τώρα πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα από τον ΠΑΟ. Θεωρητικά μόνο καλύτερα μπορεί να πάει στη συνέχεια.
Να μην ξεχνάμε ότι πάει και καλά στο Champions League.

Ο ΠΑΟ έχει το πιο πλήρες ρόστερ εδώ και πάρα πολλά χρόνια με υπέρλαμπρα αστέρια που δεν είδαμε τη λάμψη τους ακόμα, προπονητή για δεύτερη χρονιά στον πάγκο και πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό. Η μόνη δικαιολογία για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις είναι ότι δεν έχει δέσει ακόμη η ομάδα επειδή είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά είναι εύλογη και δικαιολογημένη η ανησυχία στους οπαδούς. Ακόμη και η γκρίνια.

Το ότι οι οπαδοί στηρίζουν τον Τεν Κάτε είναι υγιές. Το ζητούμενο είναι να δουν να κάνει κάτι κι αυτός εκτός από το να επικαλείται τους θεούς του Ολύμπου να τον βοηθήσουν. Αυτοί δεν έχουν ιδέα από κοουτσάρισμα. Το έχω τσεκάρει!
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #258 στις: 02/11/09, 10:33 »
Εντάξει για ακόμα μια φορά είδαμε 0 ποδόσφαιρο από τον φετινό ΠΑΟ.. Βγήκαν και μαϊμούδες στις εφημερίδες.. Όλα καλά!! Ο Πανιώνιος (χωρίς Ρεκόμπα και χωρίς Εστογιανόφ για 75') των 10 παιχτών σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι, έπαιξε στα ίσα τον ΠΑΟ του υψηλού budget και σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από τη χθεσινή ήττα..

Τώρα όσον αφορά τη σχέση Τεν Κάτε και δημοσιογράφων θα διαφωνήσω μαζί σου _KAMELOT_ .. Γνωρίζω ότι οι αθλητικοί δημοσιογράφοι (όπως και οι πολιτικοί ομόλογοι τους) δεν είναι μπουμπούκια και τις περισσότερες φορές μιλάνε με γλώσσες άλλων, αλλά στη προκειμένη περίπτωση έχουν δίκιο.. Θα έλεγα στον Τεν Κάτε αντί να ασχολείται με το image του και με τους δημοσιογράφους, να μάθει λίγο tactics στην ομάδα (αν γνωρίζει και ο ίδιος βέβαια) γιατί και χθες φάνηκε η γύμνια αυτής της ομάδας.. Ότι έκανε ο Νίνης και πέραν τούτου ουδέν.. Το στυλ αντιμετώπισης του Τεν Κάτε μου θυμίζει πάρα πολύ Κόκκαλη ο οποίος όταν παίρνει αστείες αποφάσεις του στυλ (διώχνω τον Βαλβέρδε για να πάρω Κετσπάγια, αφήνω να φύγει ο Ριβάλντο, κ.α.), διοργανώνει μια μεγάλη συνέντευξη τύπου όπου τα χώνει με επιχειρήματα του τύπου "ο Βαλβέρδε ήθελε να μου φέρει παίχτες μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα ή ο Ριβάλντο σκέφτεται μόνο τα λεφτά" (λες και ο Ριβάλντο γεννήθηκε με ένα κόκκινο κουβερτάκι να τον σκεπάζει), γνωρίζοντας ότι έτσι, μιλώντας δηλαδή μονομερώς χωρίς να δίνει στον άλλο την ευκαιρία να του απαντήσει, παίρνει με το μέρος του τον κόσμο και όλα μετά είναι λάδι.. Όλα αυτά προκύπτουν επειδή δεν θέλει να ακούσει την αντίθετη άποψη πιστεύοντας ότι οι άλλοι θέλουν το κακό του..  Ή για να το θέσω αλλιώς, μου θυμίζει κάποια μέλη του kithara.gr που ποστάρουν μια διασκευή ενός κομματιού και όταν ακούνε αρνητική κριτική, αντί να πούνε και ευχαριστώ για το γεγονός ότι κάποιος έκατσε και τους άκουσε και spotαρε τα λάθη τους, του τα χώνουν και από πάνω.. Έτσι όμως δεν πάει κανείς πουθενά.. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι αρχίζουν να καταλαβαίνουν στην Παιανία..

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #259 στις: 02/11/09, 11:46 »
Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι μαζί στην 1η θέση χωρίς να έχει παίξει κανένας τους καλή μπάλα και βοηθούμενοι από τη διαιτησία.

Φίλε, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Νικολακόπουλο, ο ΟΣΦΠ αδικείται από τη διαιτησία. Δε ντρέπονται καθόλου κάποιοι...

http://www.sport-fm.gr/article/202314

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #260 στις: 02/11/09, 12:23 »

Φίλε, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Νικολακόπουλο, ο ΟΣΦΠ αδικείται από τη διαιτησία. Δε ντρέπονται καθόλου κάποιοι...

http://www.sport-fm.gr/article/202314
Καλά τον Νικολακόπουλο, από που και να τον πιάσεις λερώνεις τα χέρια σου.. Δεν νομίζω ότι διαβάζει κανείς στα σοβαρά τα άρθρα του συγκεκριμένου (όπως και πολλών άλλων αντίστοιχων) εκτός από τους πολύ πορωμένους..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: 02/11/09, 14:19 »
ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι μαζί στην 1η θέση χωρίς να έχει παίξει κανένας τους καλή μπάλα και βοηθούμενοι από τη διαιτησία.
Δε θα μιλήσω για τον ΟΣΦΠ. Αλλά ο Παναθηναικός πόσες φορές ευνοήθηκε ας πούμε? Που διαμαρτυρήθηκε εγγράφως ο Πανιώνιος ξεχνώντας τι είχε συμβεί πέρυσι στη Ν.Σμύρνη (έτυχε να είμαι και μέσα)...

Και πραγματικά δε με ενδιαφέρει η φετινή πορεία του Παναθηναικού στην Ελλάδα (στηρίζουμε ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!!!), απλά δε βλέπω, πέρα από τη φάση με τον Άρη στο 90', περιπτώσεις που "σπρώχθηκε" ο ΠΑΟ...

Ο Πανιώνιος (χωρίς Ρεκόμπα και χωρίς Εστογιανόφ για 75')
Ένα σχόλιο πάνω σε αυτό. Ο Πανιώνιος παίζει πολύ καλύτερα χωρίς Ρεκόμπα!

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: 02/11/09, 21:37 »
@ faser: Θα μου επιτρεψεις να υποστηριξω πως τος αθητικους δημοσιογραφους τους γνωριζω απο πρωτο χερι, λογω του οτι εχω εργασθει καιρο στο χωρο, διπλα σε μεγαλα ονοματα που θεωρουνται "ιερα τερατα", αλλα ειναι μονο τερατα. Εχει δικιο ο Τεν Κατε, οντως υπαρχει ενας πολεμος εναντιον του γιατι καποιοι δν τον θελουν στην ομαδα. Και οταν λες οτι ο Τεν Κατε δεν ξερει απο τακτικη, νομιζω πως βγαινεις off-side...Ξερει, σκεψου σε ποιες ομαδες ηταν πριν. Απο κοουτσαρισμα μπορει να μην παει καλα, αλλα στις προπονησεις πιστευω πως δουλευει σωστα. Το οτι οι παικτες κωλοβαρανε, δεν ειναι μονο ευθυνη του Τεν Κατε, κυριως δικη τους ειναι.

Οσο για τη διαιτησια, ειναι αστειο να λεμε οτι ο ΠΑΟ εχει ευνοηθει σε τετοιο βαθμο, που για το λογο αυτο ειναι στην κορυφη της βαθμολογιας.

Θα συμφωνησω ως ο Πανιωνιος παιζει καλυτερα χωρις Ρεκομπα...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #263 στις: 03/11/09, 10:05 »
Τελοσπάντων, το κουράσαμε το θέμα, φίλε _Kamelot_ ;D.. Είναι φανερό ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.. Για τους δημοσιογράφους δεν θα επιμείνω αφού έχεις άποψη από πρώτο χέρι, αλλά νομίζω ότι ακόμα και να είναι "κατευθυνόμενοι", βρίσκουν και τα λένε.. Ο Τεν Κάτε πέραν από το κοουτσάρισμα του και το τρόπο που διδάσκει τακτική στους παίχτες μην ξεχνάμε ότι αντιδρά πολύ απαξιωτικά προς τους παίχτες του μετά από ένα κακό αγώνα, ενώ επίσης μη ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ φέτος και πέρυσι στερείται των υπηρεσιών πολλών και - κατά τη γνώμη μου - αξιόλογων παιχτών (Ίβανσιτς, Μάτος, Μόρις, Κλέυτον, κ.α.).. Ακόμα και ο γερο-Γκούμας να έπαιζε πιστεύω ότι καλύτερα θα τα πήγαινε από τους τωρινούς αμυντικούς (αποδείχθηκε επίσης περίτρανα ότι δεν ήταν ο συγκεκριμένος η "διαρροή" των αποδυτηρίων).. Καλά για τον Μόρρις δεν το συζητώ, μεγάλη γκάφα ο δανεισμός του, αλλά εκεί του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι ήθελε να αδειάσει μια θέση ξένου.. Όσο για το που δούλεψε ο Τεν Κάτε πριν έρθει στον ΠΑΟ, πραγματικά η καριέρα του κρίνεται εντυπωσιακή, αλλά σαν Βοηθός Προπονητή και όχι σαν Προπονητής.. Ως εκ τούτου, ήταν υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των παιχτών (η οποία του πιστώνεται βέβαια) και όλα τα άλλα κομμάτια της προπόνησης τα οργάνωνε είτε ο Ράικχαρντ είτε ο Γκράντ.. Στον Άγιαξ ως πρώτος προπονητής έφυγε σαν αποτυχημένος.. Επομένως κρίνω ότι για τον ΠΑΟ είναι λίγος.. Κατά τη γνώμη μου είναι αδιανόητο να προπονεί τον Άρη ο Κούπερ και τον ΠΑΟ ο Τεν Κάτε..

Θα διαφωνήσω για τον Ρεκόμπα.. Ένας τέτοιος παίχτης προσδίδει ποιότητα σε όποια ομάδα και αν παίζει.. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και να είναι λίγο αργός πλέον, αλλά τη πάσα ακριβείας του και το creativity δεν το έχει κανένας παίχτης στην Ελλάδα..   

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: 03/11/09, 11:45 »
Όταν ακούω ή βλέπω οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να ισχυρίζονται ότι οι ομάδες τους δεν ευνοούνται από τη διαιτησία, νιώθω ότι είτε εγώ είτε αυτοί ζουν σε άλλο πλανήτη.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους gers και _KAMELOT_ για τα σχόλια που έκαναν πιο πάνω. Μιλάω γενικά.

Η βοήθεια των διαιτητών είναι πολυεπίπεδη στις μεγάλες ομάδες και μπορεί να είναι από κάτι κραυγαλέο (ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ή ένα άλλο που μέτρησε λανθασμένα, μια κόκκινη που βγήκε από λάθος ή δεν βγήκε ποτέ ενώ έπρεπε, κλπ.) μέχρι κάποιες λεπτομέρειες (όταν ο διαιτητής δεν δίνει ποτέ φάουλ κοντά στην περιοχή στους αντιπάλους των μεγάλων ομάδων, ή τους κόβει τις επιθέσεις με ανύπαρκτα off-sides, ή τους φορτώνει με κάρτες, κλπ.) οι οποίες όμως θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν το αποτέλεσμα ενός ματς.

Θεωρώ ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο (αλλά και άλλα ομαδικά αθλήματα) γνωρίζει ότι αυτά γινόταν και θα γίνονται πάντοτε. Έτσι απλά! Άλλωστε δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολύ πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες (Ισπανία, Ιταλία, κλπ.).

Δεν είμαι μίζερος ή γκρινιάρης. Αποδέχομαι αυτή την κατάσταση ακόμη κι αν δεν μου αρέσει καθόλου. Αν δεν την αποδεχόμουνα, θα είχα γίνει οπαδός του γκολφ και του μπριτζ. Άλλο πράγμα όμως την αποδέχομαι για χάρη του αθλήματος που γουστάρω, άλλο να κλείνω τα μάτια και να λέω ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα.

Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να αναλύσω φάση-φάση κάθε αγώνα για να μετρήσω ποια από τις δύο ομάδες ευνοήθηκε περισσότερο. Δεν γουστάρω τις συζητήσεις για τη διαιτησία. Οι δύο ομάδες (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) είναι δίκαια στις πρώτες θέσεις γιατί απλά είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες. Απλά αν δεν είχαν ευνοηθεί από τη διαιτησία, ίσως το πρωτάθλημα να μην είχε κριθεί (σε μια από τις δύο αυτές ομάδες) από τον Οκτώβριο, γιατί και κάποιες άλλες ομάδες θα ήταν κοντά τους.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 03/11/09, 12:25 »
Επομένως κρίνω ότι για τον ΠΑΟ είναι λίγος.. Κατά τη γνώμη μου είναι αδιανόητο να προπονεί τον Άρη ο Κούπερ και τον ΠΑΟ ο Τεν Κάτε.. 

Κατ'εμε ο πιο απατεωνας προπονητης μετα το τρισμεγιστο Κλαουντιο Ρανιερι...Μονο στη Βαλενθια απεδωσαν αλλα να ναι καλα ο Αραγονιες που τους εφτιαξε καριερα...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: 04/11/09, 17:54 »
Νομιζω οτι κρινουμε πολυ ευκολα...τα φορτωνουμε ολα στον Τεν Κατε, που ειναι ο ευκολος στοχος. Γιατι κανεις δεν κραζει τους παικτες για την αδιαφορια τους? Η' τη διοικηση για τις μαλ***ιες της? Τα 5 εκ ευρω που δωσαμε για το Χριστοδουλοπουλο (που σιγα μην ηταν τοσα, αλλα λεμε) δεν ηταν υπερβολικο ποσο?

Οσο για το τι εκανε ο Τεν Κατε σε Barcelona και Chelsea, ο ισχυρισμος σου φιλε faser δεν ειναι βασιμος. Βοηθος προπονητη στο εξωτερικο δεν ειναι το ιδιο με το βοηθο του Ελληνα προπονητη. Εξαλλου, δεν ειναι τυχαιος ο χαρακτηρισμος manager αντι coach. Assistant manager ηταν ο Τεν Κατε, οχι γυμναστης. Τελος παντων, κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι ο καταλληλοτερος για τον ΠΑΟ και δεν κανει για πρωτος προπονητης, αλλα απο τους Μπακε, Μαλεζανι κλπ 10.000 προτιμω Τεν Κατε!

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #267 στις: 05/11/09, 14:44 »
που ειναι ο προεδρος οταν ο αρης παιρνει τον κουπερ??

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: 05/11/09, 14:53 »
Τα σπασε ο Κούπερ με τις δηλώσεις του τύπου "πάω για πρωτάθλημα"... ;D Πλάκα πλάκα, να είχε κι ο ΠΑΟ τέτοια προπονητάρα, καλά θα ήτανε...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: 05/11/09, 14:59 »
Μπορεί κάποιος να μου επιχειρηματολογήσει σοβαρά γιατί δεν γουστάρει τον 10κάτε για προπονητή?
Αν παρατεθούν και παραδείγματα παιχνιδιών ακόμα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #270 στις: 05/11/09, 16:38 »
Καταλαβαίνω τους φίλους του ΠΑΟ για τον Τεν Κάτε, γιατί είχα μιά ανάλογη εμπειρία με τον Φερρέρ ως ΑΕΚτζής. Ο Φερρέρ ενώ ήταν καλός προπονητής και είχε στα χέρια του την καλύτερη ομάδα της περιόδου 2006-2007 κατάφερε να μην πάρει το πρωτάθλημα (έστω κι αν η υπόθεση Βάλνερ έπαιξε το ρόλο της), γιατί είχε και κάποιες εμμονές...Κοινώς ήταν το κλασσικό παράδειγμα της αγελάδας που κάποια στιγμή ρίχνει τη κλωτσιά και χύνει το γάλα...Πιστεύω ότι φέτος τη καλύτερη ομάδα την έχει ο ΠΑΟ , αλλά κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πάθει το ίδιο.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #271 στις: 05/11/09, 19:21 »
Μπορεί κάποιος να μου επιχειρηματολογήσει σοβαρά γιατί δεν γουστάρει τον 10κάτε για προπονητή?
Αν παρατεθούν και παραδείγματα παιχνιδιών ακόμα καλύτερα.
Αν και έχω παραθέσει τις απόψεις μου για τον Τεν Κάτε ένθεν και εκείθεν, εν τούτοις επειδή είναι από τα αγαπημένα μου θέματα >:D θα τις πω εδώ επιγραμματικά:

1. Ο Τεν Κάτε, πολλάκις, έχει μετατοπίσει το βάρος της ευθύνης των κακών αποτελεσμάτων του ΠΑΟ προς στους παίχτες, στις συνεντεύξεις τύπου.. Πιστεύω σε κανέναν από εμάς δεν θα άρεσε να μας "αδειάσει" το αφεντικό μας μπροστά σε κόσμο, ακόμα και αν φταίγαμε.. Γι' αυτό υπάρχει και η Παιανία.. Τα εν οίκω μη εν δήμω.. Επιδεικνύει μια πολύ μπλαζέ συμπεριφορά, χωρίς τουλάχιστον η εικόνα της ομάδας να το δικαιολογεί.. Αν βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο θα το ανεχόμασταν, τώρα όμως;

2. Στο 1,5 χρόνο της θητείας του έχει διώξει σημαντικές (κατά τη γνώμη μου) μονάδες.. Ο Μόρρις είναι πολύ καλύτερος από τους τωρινούς αμυντικούς, ο Ίβανσιτς σαν αντι-Καραγκούνης (στο κέντρο δηλαδή και όχι στα άκρα) θα ξεκούραζε μια χαρά τον "τυπάρα", ο Μάτος θα ξεκούραζε τους τωρινούς αμυντικούς χαφ, ενώ παίχτες που έχουν παροπλιστεί ενδεχομένως να βοηθούσαν στον μαραθώνιο των πολλών παιχνιδιών.. Πιστεύω ότι εδώ που φτάσαμε, και ο Μάλαρτζ θα ήταν χρήσιμος (ο ΠΑΟ έχει μεγάλο πρόβλημα στο τέρμα) και ίσως ο Γκούμας (αν άντεχε να παίζει στα 30φεύγα του)..

3. Η ομάδα φαίνεται να μην έχει αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο.. Δεν υπάρχει κίνηση και αλληλοκάλυψη.. Στο ποδόσφαιρο προσπαθείς να βοηθήσεις τον συμπαίχτη σου κάνοντας κινήσεις για να ξεμαρκαριστείς και όχι να κολλάς πάνω στον παίχτη που σε μαρκάρει.. Πραγματικά πέρυσι και φέτος δεν έχω δει αιφνιδιασμό που να φαίνεται (και να είναι) δουλεμένος και φυσικά να αποφέρει κάποιο ευκαιρία.. Στα στημένα επίσης έχεις πρόβλημα.. Δεν διανοείται ομάδα επιπέδου ΠΑΟ να χτυπάει 10 κόρνερ ανά παιχνίδι και να μην κάνει υποψία ευκαιρίας σε ένα από αυτά..

4. Ακούω συχνά από οπαδούς του ΠΑΟ το εξής: Γιατί να παίξει ο ΠΑΟ καλό ποδόσφαιρο αφού ο ΟΣΦΠ τις περισσότερες χρονιές το σήκωνε χωρίς να παίξει καλή μπάλα; Την άποψη αυτή την συνυπογράφει νοερά και ο Τεν Κάτε.. Σε αυτό έχω να απαντήσω ότι αν κατορθώσει ο ΠΑΟ να πάρει το πρωτάθλημα με τέτοιες εμφανίσεις, εγώ θα πω του Τεν Κάτε μπράβο.. Επειδή όμως βλέπω τις γκέλες να έρχονται με δρασκελιές, πριν με πουν κάποιοι "μετά Χριστόν προφήτη" δηλώνω ότι θεωρώ πολύ πιθανή τη περίπτωση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να κάνει τουλάχιστον 4 γκέλες (χωρίς να υπολογίζω τη Καβάλα).. Θα πουν μερικοί και οι γκέλες είναι μέσα στο παιχνίδι.. Συμφωνώ, αν γίνονται από όλους.. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΟΣΦΠ κάνει λιγότερες γκέλες από όλους και γι' αυτό στο τέλος παίρνει το πρωτάθλημα..

5. Τέλος, χρεώνω στον Τεν Κάτε τη κακή χρησιμοποίηση του έμψυχου υλικού της ομάδας.. Πέρυσι που έκανε όργια με τις αρχικές ενδεκάδες λέγαμε ότι δεν ξέρει την ομάδα.. Φέτος όμως τι να πει κανείς που παίζει επί 90 λεπτά την Δυναμό Βουκουρεστίου με 3 αμυντικά χαφ; Που για να βάλει μέσα τον Νίνη (τον πιο φορμαρισμένο παίχτη αυτή τη στιγμή) πρέπει να κάτσει να το σκεφτεί πρώτα (αν είναι δυνατόν, λες και είναι κανένα puzzle); Που έπαιζε με τη Γαλατασαράι με ένα επιθετικό (τον Σαλπιγγίδη) και ενώ όλοι βλέπαμε ότι δεν φτάνει, εκείνος έβαλε το Πετρόπουλο στο 75' και ενώ φυσικά το πουλάκι είχε πετάξει; Που βάζει το Ρουκάβινα (2 μέτρα παλικάρι) να κάνει μπούκες από τα αριστερά σαν αντι-Λέτο, ενώ ο συγκεκριμένος είναι φτιαγμένος για δεύτερος επιθετικός; Που φάγαμε στη μάπα τον Βύντρα 10 παιχνίδια φέτος; 

Επειδή όμως και οι παίχτες δεν είναι στο απυρόβλητο, σημειώνω ότι και εκείνοι φέρουν ένα μέρος της ευθύνης.. Απλά επειδή οι παίχτες από κάπου λαμβάνουν οδηγίες, θεωρώ ότι το μερίδιο αυτό είναι σχετικά μικρό.. Την κίνηση που κάνουν πολλοί προπονητές ("βγείτε μπροστά") όταν οι ομάδες τους κλείνονται, δεν είναι ηλίθιοι οι παίχτες και δεν την καταλαβαίνουν, αλλά εκείνες τις στιγμές λειτουργεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.. Αν δεν υπάρχει ένα σχέδιο επίθεσης ή πίστη στην άμυνα ότι θα αντέξει, κανένας παίχτης δεν ρισκάρει να βγει μπροστά.. Συνήθως αυτό είναι σημάδι ομάδας η οποία δεν πιστεύει πολύ στον εαυτό της.. Έχετε δει ποτέ τον Γκουαρντιόλα να κάνει αυτή την κίνηση; Τον Μουρίνιο; Τον Χίτσφελντ; Δεν είναι καθόλου δύσκολο στους παίχτες να βγουν μπροστά και να προσπαθήσουν να σκοράρουν.. Απλά δεν το κάνουν γιατί δεν έχουν τη ψυχολογία ότι θα μπορέσουν να προκαλέσουν ζημιά στον αντίπαλο.. Όλα αυτά όμως είναι δουλειά του προπονητή και κανενός άλλου..

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #272 στις: 22/11/09, 21:40 »
Γκέλα σήμερα για τον ΠΑΟ.. Κατά τη προσφιλή του συνήθεια φέτος, πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια και όταν έτρεχε για να ... προλάβει ήταν πια αργά.. Φίλε Kamelot , αυτά ήθελα να αποφύγουμε όταν έλεγα ότι ο ΠΑΟ δεν παίζει μπάλα φέτος και όχι να προσπαθήσω να αποδείξω ότι στην Ελλάδα για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να πιάσεις την απόδοση της Μπαρτσελόνα.. Αν συνεχίσει και έτσι προβλέπονται και άλλες γκέλες.. Δεν χρειάζεται να έχεις δίπλωμα προπονητικής για να το διαπιστώσεις.. Ομάδα με budget άνω των € 20 εκατ. που για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν κάνει ευκαιρίες δεν είναι κάτι το συνηθισμένο.. Θα δούμε..

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι τα μπράβο που έδιναν οι δημοσιογράφοι στον Αστέρα για το αποτέλεσμα που πήρε και για το πόσο ωραία στήθηκε.. Αν είναι μια ομάδα να παίζει με 11 παίχτες πίσω από τη μπάλα και να κάνει καθυστερήσεις στο 1/3 του παιχνιδιού καλύτερα ας μειώσουν τις ομάδες σε 8-10 (όπως κάνουν στη Σκωτία) για να μείνουν ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως είναι η Καβάλα, ο Πανιώνιος, η Ξάνθη και ας πετάξουν κάτι Ατρόμητους, Λεβαδειακούς, κ.α. στη Β' Εθνική να παίζουν κατενάτσιο όσο θέλουνε.. Κρίμα, γιατί πέρυσι ο Αστέρας δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιο είδος ποδοσφαίρου..

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: 22/11/09, 21:49 »
Τα εχουμε πει ρε συ Faser, δικιο εχεις...αλλα εχουμε 9 νικες και 2 ισοπαλιες σε 11 αγωνες. Μην ειμαστε κλαψιαρηδες!! Εννοειτε πως θα εχουμε κ αλλιες γκελες αν συνεχισουμε ετσι, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γκρινιαζουμε...η ομαδα παει πρωτη, αν δεν παιξει στη συνεχεια μπαλα, τοτε θα δουμε...για την ωρα, αφου τη δουλεια της την κανει, εγω της δινω κι αλλη πιστωση χρονου...

Αυτος ο Χριστοδουλοπουλος τι βυσμα εχει και ειναι στον ΠΑΟ?

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: 22/11/09, 21:54 »
Faser δε νομίζω ότι ο Ατρόμητος τουλάχιστον (αναφέρομαι σε αυτή την ομάδα γιατί απλά τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της) δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, ασχέτως αν δεν παίρνει αποτελέσματα.. Και με ΑΕΚ που έπαιξε και με Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ ανοιχτά και δημιούργησε ευκαιρίες.. Οι μικρές ομάδες είναι δυστυχώς υποχρεωμένες να κλείνονται πίσω συχνά, αυτό όμως γίνεται και εξαιτίας της αδυναμίας τους να βγουν μπροστά, όχι απαραίτητα λόγω του ότι δε θέλουν να παίξουν μπάλα...