Ναι. Μπράβο. Αν εξαφανιστεί η αριστερή προπαγάνδα η παιδεία μας θα ξαναγίνει ελληνική και μια μέρα θα κατακτήσουμε το φεγγάρι. Αυτές οι υπεραπλουστεύσεις σας καθιστούν (με το μπαρδόν) αστοιχείωτους. Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι για την κατάντια της παιδείας φταίει εν μέρει η Αριστερά (
) η εξάλειψή νομίζετε πράγματι πως θα σημάνει την Ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους και την ανωδική πορεία της χώρας???
Άν υπάρχει αριστερή προπαγάνδα ,να εξαφανιστεί. Άν υπάρχει δεξιά προπαγάνδα να εξαφανιστεί επίσης.Όποια προπαγάνδα υπάρχει , να πάει στον αγύριστο. Και τελικά δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους γιατί δεν μπορώ να είμαι περήφανος για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, την Ακρόπολη ,τη χώρα μου ,τη σημαία μου και αυτά που συμβολίζει ,αλλά και να μη μισώ τους ξένους ,να μπορώ να πω ότι στη Τριπολιτσά έγινε μακελειό από τους Έλληνες κατά των Τούρκων αμάχων και γιατί αν υποστηρίζω τα πρώτα ,αυτό με κάνει Δεξιό ή ακροδεξιό και αν υποστηρίζω τα δεύτερα γίνομαι αυτόματα Αριστερός ή αριστεριστής. Και όσο για την ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους ,αυτά είναι φαιδρά,γιατί αν συμβεί θα είναι νεκρανάσταση ,κοινώς zombie. Βαρέθηκα ρε παιδιά τα στρατόπεδα...

Joevaicci παληκάρι μου ,τα πήρα λίγο ,όχι με σένα όμως . Ερέθισμα μου έδωσε το κείμενό σου και επειδή είμαι και λίγο ψάρακας στο site ,ήθελα να βγω απ΄την παράθεση και να στείλω απλή απάντηση,αλλά δεν ήξερα πως να το κάνω...