Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93625 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #175 στις: 26/11/07, 22:34 »
Η αριστερα που κυβερναει ιδεολογικα απο το 74 και μετα, εχει φερει αυτα τα χαλια και ηδη αρχιζει την πλυση εγκεφαλου στους νεους απο το σχολειο ακομα.
Οτι εχει αφησει ορθιο απο τα σχολεια δηλαδη.

Μονο αν καθαρισουν τα σχολεια και τα πανεπιστημια απο την αριστερη προπαγανδα, τοτε μονο θα πανε μπροστα.

Δηλαδη για να καταλαβω προτεινεις μια αλλη αριστερα η προτεινεις καθολου αριστερα?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 26/11/07, 22:44 »
Η αριστερα που κυβερναει ιδεολογικα απο το 74 και μετα, εχει φερει αυτα τα χαλια και ηδη αρχιζει την πλυση εγκεφαλου στους νεους απο το σχολειο ακομα.

Μονο αν καθαρισουν τα σχολεια και τα πανεπιστημια απο την αριστερη προπαγανδα, τοτε μονο θα πανε μπροστα.

Δηλαδη για να καταλαβω προτεινεις μια αλλη αριστερα η προτεινεις καθολου αριστερα?

Δεν νομίζω να προτείνει καμία αριστερά!

Δεν βρίσκω το λόγο να να προσπαθείτε να κάνετε συζήτηση με τέτοιο άτομο!... Δεν μπήκε στο θέμα για να βοηθήσει, αλλά για να βρίσει λίγο την αριστερά...
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 26/11/07, 23:27 »

Δεν νομίζω να προτείνει καμία αριστερά!

Δεν βρίσκω το λόγο να να προσπαθείτε να κάνετε συζήτηση με τέτοιο άτομο!... Δεν μπήκε στο θέμα για να βοηθήσει, αλλά για να βρίσει λίγο την αριστερά...
Ναι,δυστυχώς το καταλάβαμε...
Μπορούμε να κανουμε επιτέλους μια συζήτηση χωρίς κομματικούς φανατισμούς και πολόσεις???Το να βρίζεις την χ,ψ ιδεολογία δεν βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων...

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: 27/11/07, 13:28 »
Έχεις δίκιο!..
Μπορούμε, λοιπόν, να επανέλθουμε στο θέμα κατάληψη ή δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε;;...

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 27/11/07, 15:18 »
Έχεις δίκιο! Σκέψου, όμως, το εξής: Δύο παιδιά θέλουν να μορφωθούν. Το ένα ζεί Νέα Ερυθραία και το άλλο Ερυθρό! Μοιάζουν σαν ονόματα αλλά καθόλου ως περιοχές. Το πρώτο, λοιπόν, θα πάει σε ένα ακριβοπληρωμένο κολλέγιο με κορυφαίους καθηγητές και στη συνέχεια θα πάει να σπουδάσει έξω, πάντα με τα λεφτά των γονιών του. Το άλλο θα πάει λύκειο στην περιοχή του και μετά στο καλύτερο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο που μπορεί. Θα έχουν τις ίδιες γνώσεις στο τέλος, ακόμα και αν διαβάζανε το ίδιο;; Μην ξεχνάς πως ''με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις''. ;)

Αν και θεωρω οτι η διαφορα της γνωσης μεταξυ των δυο μαθητων/φοιτητων που αναφερεις δεν θα ειναι μεγαλη(εκτος αν μιλαμε για χαρβαρντ ή κολουμπια και αλλα τρια-τεσσερα πανεπιστημια) εχεις δικιο.Αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως ελαχιστοι απο τους καταληψιες θα γινουν αστροναυτες,επειδη αυτο θελει απιστευτο διαβασμα και ταλεντο στο διαβασμα.Οι υπολοιποι που θελουν να γινουν γιατροι,δικηγοροι,λογιστες κλπ μπορουν καλλιστα να τα καταφερουν μεσα απο τη δημοσια εκπαιδευση και την προσωπικη προσπαθεια.Επομενως επιμενω στο οτι τα περι γνωσης ειναι μαλλον προσχηματα και οχι ουσιαστικα προβληματα των μαθητων.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 27/11/07, 22:47 »

οταν δλδ γινουν ολοι οι μαθητες φασιστες και δεξιοι τοτε η ελλαδα και το σχολειο θα παει μπροστα.... αυτο θες να πεις ή απλα ειμαι επηρεασμενη απο τον καρατζαφερη; :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #181 στις: 28/11/07, 12:37 »

Παιδιά για ανθρώπους με τις απόψεις του The Boss, Η Ν.Δ είναι αριστερό κόμμα ,το ΠΑ.ΣΟ.Κ ακροαριστερό,Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τροτσκιστικό , το Κ.Κ.Ε σταλινικό και μόνο το ΛΑ.Ο.Σ είναι απλά κεντροδεξιό...
Άν υπάρχει ένα ψείγμα αλήθειας στα λεγόμενά του , είναι μόνο ότι μετά από ένα μακράς διαρκείας εθνικιστικό παραλήρημα (κυβερνήσεις που εξυπηρετούσαν τον ψυχρό πόλεμο, χούντα),οι Έλληνες ως κατ'εξοχήν ακραίος λαός ,πήγαν στο άλλο άκρο τη παιδεία κάνοντάς την Ελληνοφοβική. Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια ,τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο,πάμε σιγά σιγά να ισορροπήσουμε τις απόψεις...Το πρόβλημα της Παιδείας έχει να κάνει με τα λεφτά.Άν οι κρατούντες δεν δώσουν λεφτά ,να πηγαίνουν οι μαθητές σε χώρους που θα αισθάνοντε ότι κάνουν κάτι σοβαρό,με καθηγητές καλά αμειβόμενους , που θα νοιώθουν και αυτοί αξιοπρεπείς, το μπάχαλο θα είναι ο κανόνας...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: 28/11/07, 13:21 »
Ρε Τhe Boss μήπως μας δουλεύεις??? :P
Δεν παίζει να τα εννοείς αυτά ακριβώς όπως τα λες. Αν κι έχω γνωρίσει άτομα ακόμα πιο ακραία, αλλά...
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 28/11/07, 13:41 »

+ 1
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: 28/11/07, 14:58 »
Ναι. Μπράβο. Αν εξαφανιστεί η αριστερή προπαγάνδα η παιδεία μας θα ξαναγίνει ελληνική και μια μέρα θα κατακτήσουμε το φεγγάρι. Αυτές οι υπεραπλουστεύσεις σας καθιστούν (με το μπαρδόν) αστοιχείωτους. Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι για την κατάντια της παιδείας φταίει εν μέρει η Αριστερά ( ::)) η εξάλειψή νομίζετε πράγματι πως θα σημάνει την Ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους και την ανωδική πορεία της χώρας???
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 28/11/07, 15:00 »

+ 1

Φαντάζομαι πως απλά κάνεις πλάκα...

Αποσυνδεδεμένος geosim

• Θαμώνας
  • η ώρα είναι μία
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: 28/11/07, 15:19 »

+ 1

Φαντάζομαι πως απλά κάνεις πλάκα...
Όταν το "πίσω" (η πριν το '74 εποχή), το βλέπει κάποιος ως "μπροστά", απλά του αναγνωρίζουμε αυξημένη σεξουαλική ανεκτικότητα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 28/11/07, 15:20 »
Ναι. Μπράβο. Αν εξαφανιστεί η αριστερή προπαγάνδα η παιδεία μας θα ξαναγίνει ελληνική και μια μέρα θα κατακτήσουμε το φεγγάρι. Αυτές οι υπεραπλουστεύσεις σας καθιστούν (με το μπαρδόν) αστοιχείωτους. Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι για την κατάντια της παιδείας φταίει εν μέρει η Αριστερά ( ::)) η εξάλειψή νομίζετε πράγματι πως θα σημάνει την Ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους και την ανωδική πορεία της χώρας???
Άν υπάρχει αριστερή προπαγάνδα ,να εξαφανιστεί. Άν υπάρχει δεξιά προπαγάνδα να εξαφανιστεί επίσης.Όποια προπαγάνδα υπάρχει , να πάει στον αγύριστο. Και τελικά δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους γιατί δεν μπορώ να είμαι περήφανος για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, την Ακρόπολη ,τη χώρα μου ,τη σημαία μου και αυτά που συμβολίζει ,αλλά και να μη μισώ τους ξένους ,να μπορώ να πω ότι στη Τριπολιτσά έγινε μακελειό από τους Έλληνες κατά των Τούρκων αμάχων και γιατί αν υποστηρίζω τα πρώτα ,αυτό με κάνει Δεξιό ή ακροδεξιό και αν υποστηρίζω τα δεύτερα γίνομαι αυτόματα Αριστερός ή αριστεριστής. Και όσο για την ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους ,αυτά είναι φαιδρά,γιατί αν συμβεί θα είναι νεκρανάσταση ,κοινώς zombie. Βαρέθηκα ρε παιδιά τα στρατόπεδα... >:(
Joevaicci παληκάρι μου ,τα πήρα λίγο ,όχι με σένα όμως . Ερέθισμα μου έδωσε το κείμενό σου και επειδή είμαι και λίγο ψάρακας στο site ,ήθελα να βγω απ΄την παράθεση και να στείλω απλή απάντηση,αλλά δεν ήξερα πως να το κάνω... :)

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 28/11/07, 15:32 »

δεν το ηξερα οτι οι πλεον καθυστερημενες αποψεις εχουν γινει μοδα..
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: 28/11/07, 15:38 »

δεν το ηξερα οτι οι πλεον καθυστερημενες αποψεις εχουν γινει μοδα..

Άσε ρε Θοδωρή, ούτε και εγω ότι υπάρχουν τόσο κολλημένα μυαλά σε αυτό το φόρουμ  :P...!! Αν και νομίζω ότι τζάμπα μιλάμε, γιατί αυτά τα άτομα δεν επρόκειτο ποτέ ούτε να αλλάξουν αυτές τις απόψεις ούτε καν να μας ακούσουν...!!Έχουν βαλει τις παροπίδες και καλπάζουν στον ίδιο δρόμο με το ΛΑΟΣ...!! Ε τι να πεις μετά....τζάμπα σάλιο σπαταλάς και στην περίπτωση τζαμπα κινήσεις στο πληκτρολόγιο κάνεις.... :P :P >:(
« Τελευταία τροποποίηση: 28/11/07, 15:42 από Mίκα ! »

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 28/11/07, 15:42 »
Εγώ τον διαβάζω και γελάω, περνάω καλά...
Κάντε το ίδιο  ;)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 28/11/07, 15:45 »
Κάντε το ίδιο  ;)
χαχ Σωστό και αυτό...Αν και είναι λίγο τραγικά αυτά που λέει....Γιατί να πάρει υπαρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες ιδέες????! >:( >:( Τί στο καλό τους έκανε έτσι..????!!! Η παιδεία ,η κοινωνία, τί ώστε να πιστεύουν ότι ο φασισμός είναι τό καλύτερο και να θέλουν να κατατροπώσουν τους μετανάστες και όλα αυτά τα ''ωραία'' ???? >:( >:(
 Πραγματικά ντρέπομαι γιαυτούς..... :-\

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 28/11/07, 15:52 »
Άν υπάρχει αριστερή προπαγάνδα ,να εξαφανιστεί. Άν υπάρχει δεξιά προπαγάνδα να εξαφανιστεί επίσης.Όποια προπαγάνδα υπάρχει , να πάει στον αγύριστο. Και τελικά δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους γιατί δεν μπορώ να είμαι περήφανος για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, την Ακρόπολη ,τη χώρα μου ,τη σημαία μου και αυτά που συμβολίζει ,αλλά και να μη μισώ τους ξένους ,να μπορώ να πω ότι στη Τριπολιτσά έγινε μακελειό από τους Έλληνες κατά των Τούρκων αμάχων και γιατί αν υποστηρίζω τα πρώτα ,αυτό με κάνει Δεξιό ή ακροδεξιό και αν υποστηρίζω τα δεύτερα γίνομαι αυτόματα Αριστερός ή αριστεριστής. Και όσο για την ανάσταση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους ,αυτά είναι φαιδρά,γιατί αν συμβεί θα είναι νεκρανάσταση ,κοινώς zombie. Βαρέθηκα ρε παιδιά τα στρατόπεδα... >:(
Joevaicci παληκάρι μου ,τα πήρα λίγο ,όχι με σένα όμως . Ερέθισμα μου έδωσε το κείμενό σου και επειδή είμαι και λίγο ψάρακας στο site ,ήθελα να βγω απ΄την παράθεση και να στείλω απλή απάντηση,αλλά δεν ήξερα πως να το κάνω... :)

Aυτό που λέω είναι απλά ότι τα πράγματα υπεραπλουστεύονται σε βαθμό βλακείας και δε νομίζω να διαφωνείς σ' αυτό...
« Τελευταία τροποποίηση: 28/11/07, 16:25 από Joevaicci »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #193 στις: 28/11/07, 16:13 »
Κάντε το ίδιο  ;)
χαχ Σωστό και αυτό...Αν και είναι λίγο τραγικά αυτά που λέει....Γιατί να πάρει υπαρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες ιδέες????! >:( >:( Τί στο καλό τους έκανε έτσι..????!!!
Οι γονείς τους κατά πρώτον και οι συνθήκες κατά δεύτερον..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 29/11/07, 11:21 »

Aυτό που λέω είναι απλά ότι τα πράγματα υπεραπλουστεύονται σε βαθμό βλακείας και δε νομίζω να διαφωνείς σ' αυτό...
Όχι δεν διαφωνώ καθόλου. Το χειρότερο είναι ότι κάποια παιδιά ,αυτού του τύπου τις υπεραπλουστεύσεις που λες και εσύ , τις κάνουνε σημαία.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 29/11/07, 22:00 »
 Το θεμα πλεον πηρα καθαρα πολιτικες η μαλλον κομματικες διαστασεις κατι το οποιο δεν ειναι και λαθος... αλλα το προβλημα ειναι αν οι αριστεροι συχνα υποκινουν τις καταληψεις πολλες φορες αναιτια (κατι το οποιο οντως συμβαινει) η και το οτι ολοι οι υπολοιποι οι μη αριστεροι μενουν παντελως απροβληματιστοι και απλα χαιρονται τις μερες που περνουν χωρις μαθημα;
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 29/11/07, 23:07 »
Το θεμα πλεον πηρα καθαρα πολιτικες η μαλλον κομματικες διαστασεις κατι το οποιο δεν ειναι και λαθος... αλλα το προβλημα ειναι αν οι αριστεροι συχνα υποκινουν τις καταληψεις πολλες φορες αναιτια (κατι το οποιο οντως συμβαινει) η και το οτι ολοι οι υπολοιποι οι μη αριστεροι μενουν παντελως απροβληματιστοι και απλα χαιρονται τις μερες που περνουν χωρις μαθημα;
θα μου επιτρεψεις...αυτο που λετε παιδια ακουγετε αλλα ειναι λαθος...οι αριστεροι προσπαθουν να υποκινησουν τις καταληψεις..αλλα δεν μιλαμε για αριστερους μαθητες..μιλαμε για κομματα..τα οποια πιθουν τα παιδια  οτι καποιες οργανωσεις, οι οποιες εχουν φτιαχτει απο τα κομματα, ειναι οργανωσεις που εχουν φτιαχτει απο μαθητες για μαθητες..δλδ το ΣΑΣΑ το συντονιστηκο αθηνας ασπουμε δεν ειναι το συντονιστικο ολων των μαθητων..το υποστηριζει το κκε και προσπαθει να πισει τους μαθητες οτι ολα τα σχολεια ειναι στο σασα τα πανω τους να τα υπογραφουν ετσι και στις πορειες να τους ακολουθουν με αυτην την υπογραφη..και ας μην εχουν τα παιδια καμια σχεςση με την αριστερη ιδεολογια απλα να παλευουν για το σχολειο τους....επισης το συριζα εχει μια αλλη οργανωση....εσεις βλεπετε λοιπον οι μαθητες ποτυ βγαινουν στα καναλια και οι μαθητες που υπογραφουν τα πανω τους οπως τους ερθει και νομιζετε οτι ειναι αριστεροι..διαφωνω...η αριστερα με τις καταληψεις ειναι η μειωνοτητα...σε 500 καταληψεις οι 10 να δηλωνουν υπευθυνα αριστεροι...οποτε σταματηστε αυτο το θεμα με τους αριστερους..μου θυμιζετε ενα κνιτακι το οποιο μου ειχε πει μια μερα οτι στις 17 νοεμβρη οι οι φοιτητες του πολυτεχνειου ηταν μονο κκεδες...προφανως ή αλλα του παν στο κομμα του ή αλλα καταλαβε... ???
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: 30/11/07, 02:36 »
Κάντε το ίδιο  ;)

δε μπορω να αποφασισω αν ειναι για γελια ή για κλαμματα.....  :-\ :-\
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος The Boss

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: 01/12/07, 07:53 »
Η ψήφος στις συνελευσεις για καταληψεις πρεπει να δινεται αποκλειστικα με ενα κριτηριο.
Δηλαδη, τι σταματαει τα σχεδια τοης αριστερας να διαλυσει εντελως το σχολειο και το πανεπιστημιο, μετατρεποντας τα σε οκνηρες,δυσκινητες και αντιπαραγωγικες δημοσιες υπηρεσιες.

Η μονη λυση ειναι να καταργηθει οσο γρηγοροτερα γινεται το ετοιμοθανατο δημοσιο σχολειο/πανεπιστημιο και να ιδιωτικοποιηθει αμεσα η παιδεια.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: 01/12/07, 12:33 »
Η ψήφος στις συνελευσεις για καταληψεις πρεπει να δινεται αποκλειστικα με ενα κριτηριο.
Δηλαδη, τι σταματαει τα σχεδια τοης αριστερας να διαλυσει εντελως το σχολειο και το πανεπιστημιο, μετατρεποντας τα σε οκνηρες,δυσκινητες και αντιπαραγωγικες δημοσιες υπηρεσιες.

Η μονη λυση ειναι να καταργηθει οσο γρηγοροτερα γινεται το ετοιμοθανατο δημοσιο σχολειο/πανεπιστημιο και να ιδιωτικοποιηθει αμεσα η παιδεια.

Μα τον Τουτάτις, μήπως θα πέσει και ο ουρανός στο κεφάλι μας..?? :P ;D