Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93364 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #225 στις: 03/12/07, 13:52 »
Επειδή διάβασα όλο το topic το θεώρησα χρέος να απαντήσω. Καταρχήν εγώ είμαι από Κοζάνη, Δυτική Μακεδονία (Ελλάδας  ;) ). Καταρχήν να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη Μίκα με τις απόψεις τις περι καταλήψεων και επανάστασης. ΚΑΝΕΝΑ, μα ΚΑΝΕΝΑ Λύκειο Ή Γυμνάσιο δεν έπαθε ζημιές. Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό όπου έγινε στο δικό μου Γυμνάσιο, και είναι αξιολύπητο στο πρόσωπο των καθηγητών. Είχαν βγεί από τους 250 μαθητές οι 243 έξω για αποχή (και απόχη όχι για να χάσουμε μάθημα, αλλά για να οργανωθεί η κατάληψη). Οι 7 είχαν μείνει μέσα, της Γ' τάξης όπου είναι φανατικοί του Καραντζαφέρη παρακαλώ και έκαναν μάθημα. Όταν λοιπόν πήγε το 15μελές στους καθηγητές, τους έδειξε τα αιτήματα, σοβαρά αιτήματα, και τους είπε ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το κτίριο διότι το σχολείο κυρήτεται υπό κατάληψη αρνήθηκαν να βγουν έξω διότι "υπήρχαν μαθητές που ήθελαν να κάνουν μάθημα, δεν μπορούμε να κάνουμε κατάληψη". Εμείς πήραμε τηλέφωνο τον προϊστάμενο της 2βάθμιας εκπαίδευσης. Ήρθε και οι απουσιολόγοι όλων των τμημάτων συν το 15μελές δήλωσαν στον προϊστάμενο τα αιτήματα, και ότι πρέπει στο κτίριο να παραμείνουν μόνο μαθητές. Αυτός όταν είδε τα αιτήματα πήγε να ελέγξει το σχολείο και τελικά μετά από 2 ώρες, οι καθηγητές έφυγαν μαζί με τον προϊστάμενο. Ποιοι έμειναν? Οι χιτλερικοί. Εμείς τους πετάξαμε έξω με τις κλωτσιές κυριολεκτικά. Έπρεπε ή δεν έπρεπε να τους πετάξουμε έξω? Και να σας πω ότι τελικά τα σοβαρότερα αιτήματα άρχισαν να γίνονται. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Υ.Γ.: freemind δεν έκανα ορθογραφικό λάθος έτση?

Η αλήθεια είναι πως ήσουν κάπως υπερβολικός. Αρκετά σχολεία, δυστυχώς, είχαν πολλές καταστροφές... δυστυχώς! Όσο για το χιτλερικοί  :-\  Κατάλαβα τι εννοείς, αν και όπως καταλαβαίνεις δεν τους γνωρίζω. Δημοκρατία, όμως, είναι το να σέβεσαι τη μειοψηφία και αυτό μην το παραβλέπεις ποτέ  ;)
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #226 στις: 03/12/07, 14:06 »
Ολοι κρινετε συμφωνα με το δικο σας σχολειο..Να γιατι ποτε δεν μπορειτε να αποκτησετε μια συλλογικη αγωνιστικη δραση απεναντι σε οποιαδηποτε αποφαση. Δεν ειναι μονο ο εαυτουλης μας σε αυτη τη χωρα ( ειτε συλλογικα το σχολειο ΜΟΥ ), αλλα ολα τα σχολεια.
Και ειναι μεγαλο παραπτωμα για καποιον που θελει να θεωρειται αγωνιστης φιλε Hackerpcs και να πεταει πομπωδεις εκφρασεις περι χιτλερικων και δεξιων, να πιστευει πως ολος ο αγωνας επικεντρωνεται μονο στο δικο του χωρο...Εκτος εαν ο αγωνας σας..δεν ειναι τοσο ιερος οσο θα θελατε να πιστεψετε..
Και τι να τα κανω τα σοβαρα αιτηματα, οταν δεν σεβεστε αυτη τη συλλογικοτητα. Και οι απουσιολογοι ειναι ενας δανεικος ρολος...δεν το πηραν με καποιες εκλογες, αλλα με ενα καθαρα μετρικο συστημα!

Ομως, ποιος εμαθε απο σεβασμο ενος αγωνα, για να σας το διδαξει σε εσας;
Οι καθηγητες μηπως Λυκειου της Δραπετσωνας που παρακαλουσαν τα παιδια να συνεχισουν την Καταληψη;
Ο διευθυντης του ΤΕΛ του Βοκου Πειραια, που ειπε στα παιδια "Ας κανετε σημερα ψηφισμα και βλεπουμε αυριο"...
Ξερετε ποιος διδαξε σεβασμο;
Το 15μελες Λυκειου στο Π.Φαληρο που ειπε ενα ηχηρο ΟΧΙ σε οποιον τους ζητησε να κανουν καταληψη;

Αλλα ξεχασα...τα παιδια αυτα ανηκαν στον Καρατζαφερη και δεν ειχαν δικη τους ισχυ στο λογο τους!

Λυπαμαι οταν βλεπω κολλημενους απο δεξια και απο αριστερα...Ιδιαιτερα οταν αυτο ειναι απο μικρη ηλικια!
« Τελευταία τροποποίηση: 03/12/07, 14:09 από freemind »
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: 03/12/07, 14:54 »
Δεν έγιναν ζημιές στα σχολεία όσο διήρκεσαν οι καταλήψεις?Σε άλλη χώρα ίσως στην Ελλάδα έγιναν.Δηλαδή μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.
Οι χιτλερικοί....ελεος...ήθελαν να κάνουν μάθημα και έγιναν χιτλερικοί...?
Για να προσέχουμε τι λέμε....
Συγγνώμη εγώ είπα ότι είναι φανατικοί του Καρατζαφέρη, δεν είπα ότι είναι χιτλερικοί επειδή έμειναν μέσα. Προς θεού.
Το να κυκλοφορεί κάποιος με μπλούζα με αγκυλωτό σταυρό και συνθήματα όπως "Ελλάς ή Τέφρα" τί σημαίνει, δεν είναι φασιστοχιτλερικοί?
EDIT: και έλεγα για τα σχολεία της Κοζάνης. Εκεί σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν τις συνερίζομαι γιατί πιστεύω υπάρχουν συμφέροντα να γίνουν καταστροφές. Και πιστέψτε με, υπήρχε πάρα πολύ καλή φρούρηση τα βράδια στα σχολεία μας. Το ότι θα καπνίσει ένα παιδί ναι, το πιστεύω και το λέω. Αλλά μας πειράζει να καπνίζει το παιδί στην κατάληψη, στο δρόμο, ή γενικά που καπνίζει. Και γενικότερα τί να οδηγεί το παιδί στο κάπνισμα? Ε? Αναρωτηθήκατε ποτέ?
« Τελευταία τροποποίηση: 03/12/07, 15:02 από Hackerpcs »

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: 03/12/07, 15:00 »
Ολοι κρινετε συμφωνα με το δικο σας σχολειο..Να γιατι ποτε δεν μπορειτε να αποκτησετε μια συλλογικη αγωνιστικη δραση απεναντι σε οποιαδηποτε αποφαση. Δεν ειναι μονο ο εαυτουλης μας σε αυτη τη χωρα ( ειτε συλλογικα το σχολειο ΜΟΥ ), αλλα ολα τα σχολεια.
Και ειναι μεγαλο παραπτωμα για καποιον που θελει να θεωρειται αγωνιστης φιλε Hackerpcs και να πεταει πομπωδεις εκφρασεις περι χιτλερικων και δεξιων, να πιστευει πως ολος ο αγωνας επικεντρωνεται μονο στο δικο του χωρο...Εκτος εαν ο αγωνας σας..δεν ειναι τοσο ιερος οσο θα θελατε να πιστεψετε..
Και τι να τα κανω τα σοβαρα αιτηματα, οταν δεν σεβεστε αυτη τη συλλογικοτητα. Και οι απουσιολογοι ειναι ενας δανεικος ρολος...δεν το πηραν με καποιες εκλογες, αλλα με ενα καθαρα μετρικο συστημα!

Ομως, ποιος εμαθε απο σεβασμο ενος αγωνα, για να σας το διδαξει σε εσας;
Οι καθηγητες μηπως Λυκειου της Δραπετσωνας που παρακαλουσαν τα παιδια να συνεχισουν την Καταληψη;
Ο διευθυντης του ΤΕΛ του Βοκου Πειραια, που ειπε στα παιδια "Ας κανετε σημερα ψηφισμα και βλεπουμε αυριο"...
Ξερετε ποιος διδαξε σεβασμο;
Το 15μελες Λυκειου στο Π.Φαληρο που ειπε ενα ηχηρο ΟΧΙ σε οποιον τους ζητησε να κανουν καταληψη;

Αλλα ξεχασα...τα παιδια αυτα ανηκαν στον Καρατζαφερη και δεν ειχαν δικη τους ισχυ στο λογο τους!

Λυπαμαι οταν βλεπω κολλημενους απο δεξια και απο αριστερα...Ιδιαιτερα οταν αυτο ειναι απο μικρη ηλικια!

Διάβασες τι έγινε ή έτσι τα λες? Συγγνώμη, αλλά τόσες σελίδες ένα επιχείρημα με βάση δεν έχω δει να λες.
Κοίτα την προηγούμενή μου απάντηση και θα λυθούν οι απαντήσεις σου.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #229 στις: 04/12/07, 13:55 »
Η πλακα ειναι πως συμμετειχα μονο σε μια σελιδα σε αυτη τη συζητηση και ξαφνικα εφτασα να μιλαω..τοσες σελιδες!!! :P

Υπεροχη επιχειρηματολογια και απο μερους σου Hacker...Να προσεχεις ποιος ειναι ο συνομιλητης σου και ποσο εχει συμμετασχει στη συζητηση αυτη :)

Οσον αφορα την επιχειρηματολογια μου, στο ξαναλεω:

Πως νοειται συλλογικος αγωνας καταληψεων, οταν ολοι κρινεται με βαση μονο το σχολειο σας και οχι τη συνολικη εικονα των καταληψεων.
Καταστροφες δεν εγιναν μονο στο Παγκρατι, αλλα και σε σχολεια στον Πειραια, Δραπετσωνα, Νικαια και Περαμα. Σιγουρα η πιο μεγαλη καταστροφη ηταν αυτη που εγινε στο σχολειο του Παγκρατιου, ομως δεν παυει μια καταστροφη ( ειτε μικρη, ειτε μεγαλη ) να αμαυρωνει τη διαθεση ορισμενων για εναν ευγενη αγωνα εναντιον καποιων αποφασεων.

Οποτε, μαθε τι πρωτα τι εγινε συνολικα σε ολα τα σχολεια και μετα μπορουμε να ξαναμιλησουμε για επιχειρηματα, αγωνιστικη διαθεση και καταληψεις. Μεχρι τοτε, παραμενετε οι κλασσικοι "εγωκεντρικοι" αγωνιστες, που επειδη οι ιδιοι κανουν εναν καλο και ευγενη αγωνα, χανουν την ικανοτητα να κρινουν τα κακως κειμενα του συνολου που συμμετεχει στον ιδιο αγωνα.

Εγιναν ή δεν εγιναν καταστροφες;
Ειναι ή δεν ειναι ντροπη να καταστρεφονται κτιρια, που στο κατω κατω δεν εφταιξαν σε κανεναν;

Και κατι τελευταιο..
Τι εχεις να πεις εσυ προσωπικα, στο Λυκειο του Π.Φαληρου που το ιδιο το 15μελες αποφασισε να πει οχι στην καταληψη...
Και μην αρχισουεμ πως ειναι ολοι δεξιοι και χιτλερικοι, γιατι η κουβεντα ειναι ανουσια απο εκει και περα.
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: 04/12/07, 17:00 »
Και κατι τελευταιο..
Τι εχεις να πεις εσυ προσωπικα, στο Λυκειο του Π.Φαληρου που το ιδιο το 15μελες αποφασισε να πει οχι στην καταληψη...
Και μην αρχισουεμ πως ειναι ολοι δεξιοι και χιτλερικοι, γιατι η κουβεντα ειναι ανουσια απο εκει και περα.

Κοίτα, δε διαφωνώ σε αυτά που λές, αλλά το οτι ένα σχολείο είπε όχι στην κατάληψη δε μου λέει κάτι και δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις με αυτό... Και τί εννοείς με ''το ίδιο το 15μελές''. Δε μου φαίνεται παράξενο. Και στο δικό μου σχολείο ως 15μελές ήμασταν αντίθετοι στην κατάληψη, αλλά τελικά έγινε γιατί αυτό ψήφισε η πλειοψηφία των μαθητών. Στο σχολείο που λες πήρε την απόφαση μόνο του το 15μελές΄΄

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #231 στις: 04/12/07, 18:10 »
Στο σχολειο που αναφερομαι, το εκλεγμενο φετινο 15μελες ( αρα αυτο εκπροσωπει μεσω δημοκρατικων διαδικασιων ολο το σχολειο ) αποφασισε πως δεν πρεπει να γινει καταληψη. Και τιμα κυριως τους μαθητες της Γ Λυκειου, που ειναι οι αμεσα θιγομενοι απο οποιαδηποτε μεταρρυθμιση της εκπαιδευσης, που αποφασισαν πως το σχολειο πρεπει να παραμεινει ανοιχτο.
Αντιθετως, προτειναν να σταλει ενα κειμενο με υπογραφες των μαθητων στο υπουργειο, κατι που απαγορεψαν οι καθηγητες!

Εκτος τωρα, εαν θελετε να μου πειτε πως το 15μελες δεν ειναι η εκφραση του συνολου των μαθητων,ετσι; Γιατι εαν συμβει κατι τετοιο, ολοι οσοι θελουν να το παιξουν "δημοκρατες" καταργουν την διαδικασια της εκλογης 15μελους, που κατα τη γνωμη μου, αποτελει την υπερτατη δημοκρατικη διαδικασια που μαθαινει στα παιδια να ψηφιζουν αυτον που τους εκπροσωπει!
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: 10/12/07, 21:43 »
Στο σχολειο που αναφερομαι, το εκλεγμενο φετινο 15μελες ( αρα αυτο εκπροσωπει μεσω δημοκρατικων διαδικασιων ολο το σχολειο ) αποφασισε πως δεν πρεπει να γινει καταληψη. Και τιμα κυριως τους μαθητες της Γ Λυκειου, που ειναι οι αμεσα θιγομενοι απο οποιαδηποτε μεταρρυθμιση της εκπαιδευσης, που αποφασισαν πως το σχολειο πρεπει να παραμεινει ανοιχτο.
Αντιθετως, προτειναν να σταλει ενα κειμενο με υπογραφες των μαθητων στο υπουργειο, κατι που απαγορεψαν οι καθηγητες!

Εκτος τωρα, εαν θελετε να μου πειτε πως το 15μελες δεν ειναι η εκφραση του συνολου των μαθητων,ετσι; Γιατι εαν συμβει κατι τετοιο, ολοι οσοι θελουν να το παιξουν "δημοκρατες" καταργουν την διαδικασια της εκλογης 15μελους, που κατα τη γνωμη μου, αποτελει την υπερτατη δημοκρατικη διαδικασια που μαθαινει στα παιδια να ψηφιζουν αυτον που τους εκπροσωπει!

Κοίτα, το 15μελές είναι η έκφραση του συνόλου των μαθητών, αλλά δεν μπορεί να παίρνει αυθαίρετα αποφάσεις και ειδικά για ένα θέμα όπως η κατάληψη, που αφορά άμεσα όλο το σχολείο! Πιστεύω πως το πιο δημοκρατικό, όσον αφορά την κατάληψη τουλάχιστον, είναι να γίνεται ψηφοφορία και με αυτόν τον τρόπο να αποφασίζουν άμεσα οι μαθητές!

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: 10/12/07, 22:04 »

Κοίτα, το 15μελές είναι η έκφραση του συνόλου των μαθητών, αλλά δεν μπορεί να παίρνει αυθαίρετα αποφάσεις και ειδικά για ένα θέμα όπως η κατάληψη, που αφορά άμεσα όλο το σχολείο! Πιστεύω πως το πιο δημοκρατικό, όσον αφορά την κατάληψη τουλάχιστον, είναι να γίνεται ψηφοφορία και με αυτόν τον τρόπο να αποφασίζουν άμεσα οι μαθητές!
σωστος ο βασιλης.αυτη ειναι η αμεση δημοκρατια και οχι η εκπροσωπηση απο τριτους εστω και αν εχουν εκλεχθει οπως ρεσουν μερικοι να λενε δημοκρατικα.ας το καταλαβουν αυτο μερικοι που εχουν αφησει 300 κορακια να αποφασιζουν ''δημοκρατικα'' στη βουλη...
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: 10/12/07, 22:15 »
αποτελει την υπερτατη δημοκρατικη διαδικασια που μαθαινει στα παιδια να ψηφιζουν αυτον που τους εκπροσωπει!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΟΧΟΧΟΧΟΟΧΙΧΙΧΙΑΧΑΧΑΧΑΟΧΧΟΧΑΙΧΟΑΧΙΑΟΧΑΙΧΑΟΧΟΧΙΑΧΟΑΙΧ πως φαινετια οτι εχεις χρονια να πας σχολειο :P. Σε μας τουλαχιστον ηταν η υπερτατη δικαιολγια γι ανα χαθει μαθημα και χεστηκαν το 90% για το δεκαπενταμελες. Και οσοι μπαινανε στο δεκαπενταμελες δεν ειχαν ιχνος πολιτικης συνειδησης. Ειχαν ομως εκδρομικη συνειδηση :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: 10/12/07, 22:26 »
Και οσοι μπαινανε στο δεκαπενταμελες δεν ειχαν ιχνος πολιτικης συνειδησης. Ειχαν ομως εκδρομικη συνειδηση :P
  Aυτό ξαναπέστο.....!Όλα για τη μίζα της 5ημερης γίνονται...Σιγα τώρα που έπιασε αυτά τα παιδάκια ο πόνος για την άσκηση του δημοκρατικού τους δικαιώματος... :P Εδω παίζονται τα λεφτά..!!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: 10/12/07, 22:32 »
Και οσοι μπαινανε στο δεκαπενταμελες δεν ειχαν ιχνος πολιτικης συνειδησης. Ειχαν ομως εκδρομικη συνειδηση :P
  Aυτό ξαναπέστο.....!Όλα για τη μίζα της 5ημερης γίνονται...Σιγα τώρα που έπιασε αυτά τα παιδάκια ο πόνος για την άσκηση του δημοκρατικού τους δικαιώματος... :P Εδω παίζονται τα λεφτά..!!

Ακόμα κι εδώ... :'( Που πάμε πια;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: 10/12/07, 22:37 »

Καλά εσύ τώρα το μαθες??  :P

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: 10/12/07, 22:47 »

Καλά εσύ τώρα το μαθες??  :P

Όχι... Απλώς δίνω έμφαση  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: 10/12/07, 22:47 »
Το μοναδικο που απομενει να δουμε στη μπανανια ειναι καταληψη στα νηπιαγωγεια .... απο νηπια.  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #240 στις: 11/12/07, 01:20 »
Τελικα, αφου τα 15μελη δεν ειναι τοσο "εγκυρα" και "ισχυρα", πως τα αφηνετε να συντονιζουν τις καταληψεις στα σχολεια;
Αν δεν ειναι τοσο "σοβαρα", γιατι ολοι μαζευτεστε σαν τα "αρνακια" να ψηφισετε το ναι ή το οχι;

Συγνωμη, αλλα φασκετε και αντιφασκετε..Απο τη μια επικυρωνετε το 15μελες που αποφασιζει για την καταληψη και απο την αλλη ακυρωνετε το 15μελες που δεν ψηφιζει για την καταληψη..

Και τελοσπαντων, καντε να εχει αξια η εκλογη του. Απο εκει ακομα φαινεται ποσο ανευθυνα ειναι τα παιδια Λυκειου να αντιληφθουν τι πραξη ειναι η καταληψη...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
« Απάντηση #241 στις: 11/12/07, 07:25 »

Και ξαφνικά αυτά, τα ίδια παιδιά, αποκτούν τη σοβαρότητα και τη συνείδηση που απαιτείται για να ξέρουν τι είναι κατάληψη, πότε γίνεται και για ποιο λόγο;   :P

Τι λέμε τόσες μέρες περί κατάληψης και ευθύνης;

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: 11/12/07, 07:38 »
Tόσο καιρό λέτε ότι μετράει η πλειοψηφία και θα πρέπει να την ακολουθούν όλοι,και πως οι καταλήψεις γίνονται με επιχειρήματα βάσιμα και ξαφνικά το 15μελές που προϊσταται των κινητοποιήσεων δεν έχει πολιτική συνείδηση και απλά θέλει να χάνει μάθημα?
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #243 στις: 11/12/07, 14:02 »
και σε ποια ηλικια αποκτουν συνειδηση???

με την ιδια λογικη των παραπανω εγω λεω οτι ουτε και οι 20αρηδες εχουν πολιτικη συνειδηση...αποδειξτε μου οτι εχουν.

Και ξαφνικά αυτά, τα ίδια παιδιά, αποκτούν τη σοβαρότητα και τη συνείδηση που απαιτείται για να ξέρουν τι είναι κατάληψη, πότε γίνεται και για ποιο λόγο;   :P

τι σχεση εχει η ευθυνη με μια παρανομη πραξη??? και επισης να μας πεις ποτε γινεται και για ποιο λογο να το ξερουμε να κανουμε μονο τοτε...παμε καλα?ειναι δυνατον να μπουν ορια σε κατι παρανομο?
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: 11/12/07, 14:34 »
Τι προσπαθείς να πετύχεις με αυτό;
Μήπως ξέχασες τι ειπώθηκε σχετικά με το θέμα με προηγούμενα post;
Ίσως αν κοιτάξεις να σου φύγει η απορία για το τι θέλω να πω.

Απλά βαριέμαι τώρα να ψάχνω τόσες σελίδες και να βάζω παραθέσεις...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: 11/12/07, 14:44 »

Το 15μελες δεν συμβολίζει την ιδεολογία όλων των παιδιών του σχολείου!Ή μήπως διαφωνείτε και σε αυτό??
Στα 15μελή ξέρουμε όλοι ποιοι βγάινουν, δηλαδή αυτοί που είναι πιο δημοφιλής, ποιο όμορφοι και στιλάτοι και γενικά ποιοι έχουν μεγαλύτερο λόμπι στο σχολείο...!
Στη κατάληψη ο διοργανωτικός πυρηνας δεν είναι αναγκαίο να αποτελείται εξολοκλήρου από το 15μελες!Απλά το θέμα είναι αυτοί που υπερέχουν στις διεργασίες να ψηφίζονται από τους μαθητές...Βέβαια το καλύτερο είναι να είναι από το 15μελες, αλλά όταν το 15μελές αγρόν αγοράζει δεν μπορούμε να βασιστούμε πάνω του διότι θα τα κάνουν λίγο μαντάρα ώστε κάποιοι να τους κατηγορήσουν μετά ότι το κάνουν μόνο και μόνο για χάσιμο μαθήματος.. ::)

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #246 στις: 11/12/07, 15:00 »
Το 15μελες δεν συμβολίζει την ιδεολογία όλων των παιδιών του σχολείου!Ή μήπως διαφωνείτε και σε αυτό??
Στα 15μελή ξέρουμε όλοι ποιοι βγάινουν, δηλαδή αυτοί που είναι πιο δημοφιλής, ποιο όμορφοι και στιλάτοι και γενικά ποιοι έχουν μεγαλύτερο λόμπι στο σχολείο...!

Κάτι παρόμοιο συζητιέται και σε άλλο thread για το ΛΑΟΣ.
Ναι αυτοί είναι που συνήθως βγαίνουν στο 15μελές. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ βγαίνουν αυτοί? Δεν τους ψηφίζουν κάποιοι? Αυτοί που τους ψηφίζουν, εφόσον έχουν κάποια ιδεολογία όπως υποστηρίζετε, δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν άλλους και όχι τους όμορφους και στιλάτους?
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #247 στις: 11/12/07, 17:44 »
Τι προσπαθείς να πετύχεις με αυτό;

να σε κανω να μ πεις: τι σχεση εχει η ευθυνη με μια παρανομη πραξη???
και επισης να θιξω το γεγονος οτι οι καταληψεις ειναι κατι αυθορμητο και δεν υπαρχουν καταστασεις που πρεπει και δεν πρεπει να γινονται...νομικα ποτέ δεν πρεπει αλλωστε αφου ειναι καταληψη δημοσιου χωρου!!!τι παει να πει:''για να ξέρουν τι είναι κατάληψη, πότε γίνεται και για ποιο λόγο''??????
ατοπο αυτο που λες και νομιζω θελει εξηγηση,στηριξε το με επιχειρηματα,πως δηλαδη κατι παρανομο εχει περιπτωσεις που πρεπει να γινεται και περιπτωσεις που δεν πρεπει???(και ασε τι εχει ειπωθει)
υπαρχει με αλλα λογια περιπτωση μια καταληψη να μην δημιουργησει αντιδρασεις?να βγει ο ρουσοπουλος και να πει:μπραβο τα παιδια επρεπε να κανουν καταληψη,εχουν απολυτο δικιο,ητανε μια απο τις περιπτωσεις που ναι επρεπε να γινει(!!!!) ::) ::) ::) ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 11/12/07, 17:51 από bairn of mosul »

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: 11/12/07, 17:51 »
Νομίζω αυτά τα είπα μέσα στις προηγούμενες 10 σελίδες, γιατί πρέπει να τα ξαναπώ;

Και τι πάει να πει "και ασε τι εχει ειπωθει";
Πώς θα σου εξηγήσω καλύτερα κάτι που έχει ειπωθεί καλύτερα από το να σε προτρέψω να το διαβάσεις;

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #249 στις: 11/12/07, 17:53 »
Νομίζω αυτά τα είπα μέσα στις προηγούμενες 10 σελίδες, γιατί πρέπει να τα ξαναπώ;

Και τι πάει να πει "και ασε τι εχει ειπωθει";
Πώς θα σου εξηγήσω καλύτερα κάτι που έχει ειπωθεί καλύτερα από το να σε προτρέψω να το διαβάσεις;
απαντησε μου επι τουτου,αυτο σου ειναι τοσο δυσκολο ???