Αποστολέας Θέμα: Ευνουχισμός παιδεραστών  (Αναγνώστηκε 37046 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
Απ: Ευνουχισμός παιδεραστών
« Απάντηση #25 στις: 07/12/07, 15:03 »
Σε όλους μας, έχουνε γυαλίσει , μικρά πιπινάκια.......
Τι πρέπει δηλαδή .....να μας αφαιρέσουνε το μυαλό ? ? ?

Το ζήτημα είναι πόσο μικρά ρε μεγάλε; Πάντως παιδιά μην το γυρίσουμε πάλι στο αριστερά-δεξιά για όλα τα ζητήματα.Εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο,το είπε ο Πλεύρης αλλά το ακους και από τον κόσμο.Εγώ επιμένω ,η κοινωνία οφείλει να είναι καλύτερη από τον εγκληματία.Χώρια ότι διαστροφές αυτού του τύπου ,δεν σταματάνε από ποινές.Και στο εξωτερικό που εκτελείτε η θανατική καταδίκη ,οι serial killers ,υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε ,όσο το μυαλό του ανθρώπου θα αρρωσταίνει...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 07/12/07, 15:06 »
Το να βιάσουν-σκοτώσουν κάποιο παιδί, να συλληφθεί ο τύπος και η ποινή του να είναι πολύ ελαστικότερη από ότι ήθελαν κυρίως οι συγγενείς του θύματος, αυτό αυτόματα δεν τους κάνει θύτες (παίρνω τον νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω εγώ). Για αυτό υπάρχουν οι νόμοι.

Τώρα θα μου πείτε, από την στιγμή που δεν εφαρμόζονται από το ίδιο το κράτος, γιατί να τους εφαρμόσουμε εμείς?

Γινόμαστε όμως το ίδιο με αυτούς, πως πάει δλδ? Οδόντος αντί Οδόντα? Αν ήταν έτσι, θα είχε εξαλειφθεί το ανθρώπινο είδος.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Και εγω τι ίδιο είπα πιο πάνω..!
Το ξέρω πως το να χάνεται με αυτό το διετραμμένο τρόπο το αγγελούδι σου είναι τρομερό, και σε κάνει να θες να σκοτώσεις τον άλλο με τα ίδια σου τα χερια...!Αλλά αν το κάνουμε αυτό γίνόμαστε ίδιοι με τον εγκληματία, δηλαδή γινόμαστε και εμείς κτήνη και δεν διαφέρουμε από αυτούς και ας είμαστε ''δημοκρατικοί'' πολιτες.....

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 07/12/07, 15:07 »
Freemind@ συμφωνώ με τα λεγόμενα σου για το ΣΥΡΙΖΑ

Και τώρα στο θέμα.

Είναι μέγα λάθος να συμφωνούμε με τέτοιες θεωρίες.'ευνουχισμός παιδεραστών'..είναι τόσο νοσηρό όσο και ο βιασμός παιδιού...Εφόσον υπάρχει νόμος για αυτού του είδους τα εγκλήματα,θα ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζεται αυτός,χωρίς να υπάρχουν παραθυράκια ως συνήθως (καλές διαγογές κλπ.).
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος delfinaki

• Αρχόντισσα των Θαλασσών
  • Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 07/12/07, 15:12 »
Καλό επίσης θα ήταν να μιλάς πιο κόσμια.
Αμφισβητείς ότι έτσι λέει το Σύνταγμα?

Γιατί να είναι μόνο στην δικαιοδοσία της Βουλής η αναθεώρηση του? Πόσοι από τους νόμους που κατά καιρούς ψηφίζονται σε εκφράζουν? Και μην μου πεις ότι στις εκλογές πηγαίνεις λες και γυρίζεις από του Βερόπουλου? Χαρούμενος και ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα?
Εγώ τουλάχιστον δεν ψηφίζω, γιατί δεν με εκφράζει κανένας τους, έχω δικές μου αντιλήψεις και απόψεις, που τις έχω διαμορφώσει μόνη μου, χωρίς να επηρεαστώ από κανέναν.
Μάλλον οι απόψεις του Πλεύρη συμπίπτουν με τις δικιές μου  ;D
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Και εγω τι ίδιο είπα πιο πάνω..!
Το ξέρω πως το να χάνεται με αυτό το διετραμμένο τρόπο το αγγελούδι σου είναι τρομερό, και σε κάνει να θες να σκοτώσεις τον άλλο με τα ίδια σου τα χερια...!Αλλά αν το κάνουμε αυτό γίνόμαστε ίδιοι με τον εγκληματία, δηλαδή γινόμαστε και εμείς κτήνη και δεν διαφέρουμε από αυτούς και ας είμαστε ''δημοκρατικοί'' πολιτες.....

Μερσί για την συμπαράσταση  :)

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 07/12/07, 16:24 »
Λανθασμένη πληροφορία.

Ο κ Πλεύρης δεν ζήτησε κυριολεκτικό ευνουχισμό των παιδεραστών, δηλ εκτομή των όρχεων όπως αναφέρεται στην αρχική δημοσίευση, αλλά φαρμακευτική. Η οποία εφαρμόζεται εδώ και καιρό ούτως ή άλλως σε ανυποψίαστες ομάδες πληθυσμού.

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο διότι τότε θα πρότεινε την εφαρμογή του Ισλαμικού νόμου, και πως θα ήταν δυνατόν η Χριστιανική Ευρώπη να έχει σύμπτωση απόψεων με τον Μουσουλμανικό κόσμο! Άλλωστε γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και μια σύγκρουση Πολιτισμών!

Η πρόταση αυτή έγινε κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Κύρωση, εφαρμογή του Προαιρετικού Πρωτοκόλλου στη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού σχετικά με την εμπορία παιδιών, την παιδική πορνεία και παιδική πορνογραφία και άλλες διατάξεις
Ημ/νία κατάθεσης (22/11/2007)

Βέβαια σ' αυτήν την συζήτηση έγιναν κι άλλες προτάσεις τροπολογιών, όπως για την άρση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σε κάθε κακούργημα ή πλημέλημα το οποίο γίνεται με δόλο, την δημοσιοποίησή τους για την κοινωνική προστασία, για την νόμιμη παρακολούθηση και βιντεοσκόπηση συναρθρίσεων ατόμων με σκοπό την χρήση τους σε δικαστήρια κλπ.
Όπως μπορεί να δει ο καθένας για να εκλογικευτεί αυτή η πρόταση και να γίνει σύμφωνη με τον προηγούμενο νόμο "περί προστασίας προσωπικών δεδομένων" έφτανε απλώς να αλλάξουν τον ορισμό του όρου "προσωπικό δεδομένο". http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/Tropologies/565/K-CHILD.81.pdf

Λογικό, εφόσον οι ορισμοί εννοιών είναι κάτι το υποκειμενικό!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 07/12/07, 16:27 »
Συγκεκριμένα:

Τεχνητή γεννετική ανικανότητα

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #31 στις: 07/12/07, 16:45 »
Καλό επίσης θα ήταν να μιλάς πιο κόσμια.
Αμφισβητείς ότι έτσι λέει το Σύνταγμα?

εχεις δικιο για το κοσμια,το διορθωσα συγνωμη.δεν αμφισβητω τπτ,γινε πιο συγκεκριμενη.

Γιατί να είναι μόνο στην δικαιοδοσία της Βουλής η αναθεώρηση του? Πόσοι από τους νόμους που κατά καιρούς ψηφίζονται σε εκφράζουν? Και μην μου πεις ότι στις εκλογές πηγαίνεις λες και γυρίζεις από του Βερόπουλου? Χαρούμενος και ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα?
γιατι ετσι οριζει το συνταγμα,και μαλιστα δυο βουλες(συμμετοχη εμμεσα λαου),εκτος και αν εχεις καποια αλλη αποψη για το τις δικαιοδοσιες της βουλης,αν οχι ποιος?
δεν με εκφραζουν νομοι αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα μας,εχει?
στις εκλογες πηγαινουμε για να δειξουμε οτι εχουμε κυριαρχια
στις προηγουμενες ναι γυρισα ευχαριστημενος γιατι βγηκε κυβερνηση με 152 βουλευτες με ισχυρη δλδ αντιπολιτευση και επισης ενισχυθηκαν πολυ τα κομματα της αριστερας.θεωρω οτι με την ψηφο μου συνεβαλα σε αυτο.
« Τελευταία τροποποίηση: 07/12/07, 16:49 από bairn of mosul »
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 07/12/07, 16:53 »
Η συγγνώμη σου αποδεκτή.
Λέω, ότι αμφισβητείς ότι απαγορεύονται τα βασανιστήρια βάσει Συντάγματος αλλά τελικά γίνεται το αντίθετο?
Έχω βαρεθεί χρόνια τώρα, να βγαίνει μία το ένα κόμμα, μία το άλλο και πάμε πάλι από την αρχή, την μια βγαίνει ο πατέρας, την άλλη ο γιος κλπ κλπ.
Νέο αίμα, νέες απόψεις, φρέσκα πράγματα, πως το λένε?
Εγώ πάλι σου απάντησα ότι δεν ψηφίζω.

Και γιατί να μην μπορεί και ο απλός λαός να αλλάζει νόμους? Σαφώς και έχει σχέση με το θέμα μας, γιατί αν αλλάζουν μόνο οι βουλευτές τους νόμους βάσει νομοσχεδίων, τους αλλάζουν και βάσει συμφερόντων (που στο συγκεριμένο θέμα μας βρίσκει αντίθετους στο πια θα έπρεπε να είναι η ποινή)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #33 στις: 07/12/07, 17:05 »
ναι φριμαιντ το λαος πρεπει να το σεβομαστε οκ αλλα αμα πεταει τετοιες κοτσανες ο πλευρης τοτε τι να πεις?δεν χρειαζεται καν να διαφωνισεις,ειναι αυτονοητο το επιχειρημα της αλλης πλευρας,μπορει να το κανουν και για εντυπωσιασμο...

Καταρχας, να το σεβομαστε εξαιτιας της Δημοκρατιας και του ποσοστου που το ψηφισε. Γιατι μπορει ακομα και ο γειτονας σου ή ο θειος σου να ειναι μεσα σε αυτο το ποσοστο. Θα του κοψεις την καλημερα επειδη εχει αλλες πεποιηθησεις απο σενα;
Κατα δευτερον, η αγωνιστικη αριστερα εχει πεθανει εδω και καιρο..Λιγο μετα τη χουντα βασικα.Ομως κανεις δεν τολμαει να το παραδεχτει. Εγω δεν θα ελεγα πως ειναι κινηση εντυπωσιασμου το να πεις "Δεν μιλαω με τη δεξια", αλλα κινηση "Οπισθοδρομικων" ιδεων που κυριαρχουσαν οταν η αριστερα πραγματικα παλευε για κατι καλυτερο σε αυτον τον τοπο.

Δυστυχως, τωρα κανενα κομμα δεν παλευει για κατι καλυτερο. Απλως παιρνει το σκονακι απο τα "ανωθεν" ( ΕΕ ) και το εφαρμοζει κατα γραμμα. Αλλιως θα μας κανουν "ντα".
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #34 στις: 07/12/07, 17:13 »
Η συγγνώμη σου αποδεκτή.
Λέω, ότι αμφισβητείς ότι απαγορεύονται τα βασανιστήρια βάσει Συντάγματος αλλά τελικά γίνεται το αντίθετο?
Έχω βαρεθεί χρόνια τώρα, να βγαίνει μία το ένα κόμμα, μία το άλλο και πάμε πάλι από την αρχή, την μια βγαίνει ο πατέρας, την άλλη ο γιος κλπ κλπ.
Νέο αίμα, νέες απόψεις, φρέσκα πράγματα, πως το λένε?
Εγώ πάλι σου απάντησα ότι δεν ψηφίζω.

Και γιατί να μην μπορεί και ο απλός λαός να αλλάζει νόμους? Σαφώς και έχει σχέση με το θέμα μας, γιατί αν αλλάζουν μόνο οι βουλευτές τους νόμους βάσει νομοσχεδίων, τους αλλάζουν και βάσει συμφερόντων (που στο συγκεριμένο θέμα μας βρίσκει αντίθετους στο πια θα έπρεπε να είναι η ποινή)
οχι αμφισβητω,ισα ισα επικροτω οτι ειναι θεμελιωδες δικαιωμα μας το αρθρο 7Συντ.δεν ξερω απο που το συμπερανες οτι αμφισβητω.η δημοκρατια λεω δεν εχει σχεση με ολα αυτα και με το θεμα που συζηταμε καθως ειναι εντελως ατοπο να μιλαμε μονο για δημοκρατιες...ο σεβασμος των δικαιωματων δεν αποκλειεται να υφισταται και σε μια μοναρχια θεωρητικα...

μα συγνωμη τα πιστευεις αυτα που λες?ειναι δυνατον 11 εκατομμυρια να εχουμε αμεση δημοκρατια?η μηπως για καθε νομοσχεδιο να ριχνουμε και ενα δημοψηφισμα???αν πιστευεις το τελευταιο τοτε μια τετοια κατασταση να ξερεις οτι καταστρατηγει τις αρμοδιοτητες της βουλης και το ιδιο το πολιτευμα μας.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #35 στις: 07/12/07, 17:19 »

Δυστυχως, τωρα κανενα κομμα δεν παλευει για κατι καλυτερο. Απλως παιρνει το σκονακι απο τα "ανωθεν" ( ΕΕ ) και το εφαρμοζει κατα γραμμα. Αλλιως θα μας κανουν "ντα".

δεν εχεις αδικο...αλλα αν ειχε ολος ο κοσμος την ιδια λογικη τοτε φανταζεσαι τι θα γινοτανε?
ωραια ολα εξηγουνται,οι πλουσιοι παντα πλουσιοι,τα λεφτα ο,τι και να γινει σαυτους,και να παρουμε μια πετρα να πεσουμε στον θερμαικο για τη ματαιη ζωη μας.οσο και αν μας φαινονται ουτοπικα αυτα π λενε οι αριστεροι μιας και δεν θα κυβερνησουν δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι ειναι μια ελπιδα,μια ελπιδα που καποιοι μπορει να ζουν με αυτη...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #36 στις: 07/12/07, 17:24 »
Αυτο που ισως δεν καταλαβες ειναι πως προσωπικα δεν προκειται να προσκυνησω κανεναν πολιτευτη και πολιτευομενο που κινειται με τη λογικη που προανεφερα. Εχω μιλησει διεξοδικα γι'αυτα, στο θεμα με τις Εκλογες.
Η ουσια ειναι πως η δυναμη του λαου βρισκεται στις εκλογες. Τοτε μονο τα κομματα και οι παραταξεις αισθανονται την πιεση των εργων και των λογων τους ( πριν, γιατι μετα... ).
Το θεμα δεν ειναι μονο το κατα ποσο οι αριστερες παραταξεις που υπαρχουν σημερα ειναι ικανες να σηκωσουν το φορτο της διακυβερνησης ( που κατα τη γνωμη μου ειναι απειρες και βολεμενες σε χαμηλα ποσοστα για να μην εχουν και καμια ευθυνη ), αλλα και το κατα ποσο ειμαστε διατεθειμενοι εμεις σαν πολιτες να γεμιζουμε με ιδεες του 1900 τα μυαλα μας και να λεμε πως αυτες θα βελτιωσουν τον κοσμο.
Επισης, η πιο αντιδημοκρατικη πραξη ( "δεν μιλαμε με κανεναν" ) ερχεται απο την αριστερα, που καταργει το διαλογο με οποιοδηποτε δεξιο εταιρο...Εαν οι κυριοι υποστηριζαν τις ιδεες που μας "φουμαρουν" περι δημοκρατιας, θα γυριζαν κατα προσωπο στη δεξια και θα την "ταπωναν" με επιχειρηματα και πραξεις...

...ουτε πραξεις...ουτε επιχειρηματα..μονο κραυγες..

Εαν ειστε ικανοποιημενοι με αυτη την αριστερα, κανενα προβλημα..Τοτε μενει και ενα μικρο ποσοστο που ειναι ικανοποιημενοι με αυτη τη ακρο-δεξια.Και το πραγμα παει οπως εχει..
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #37 στις: 07/12/07, 19:46 »
η ελληνοφρενεια το λεει...

δυστυχως στο ΣΚΑΙ ακουω μονο το παλιοκομμουνι τον Καλαμουκη!

ισως ειμαι φιλοΣΥΡΙΖικος αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου κομματικοποιημενο (και δεν θελω κανεις να με αντιμετωπιζει ετσι απο την στιγμη που δεν δινω αφορμες), ομως το να αρνηθει καποιος τον διαλογο σε ενα ατομο το οποιο πρεσβευει ουτως η αλλως αντι-δημοκρατικες αποψεις (πολλες φορες διατυμπανιζωντας το περηφανα), για μενα δεν τον κανει φασιστα.

Ειμαι πολυ μακρια απο την αγιοποιηση της αριστερας αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οταν στο ονομα της δημοκρατιας πρεπει να ανεχομαστε αντι-δημοκρατικα ατομα στη βουλη.
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: 07/12/07, 20:11 »

ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνυει πως ο φασισμος και ο ακρο-αριστερισμος ( του ποπου ) δεν διαφερουν κατα παρα πολυ..

Απο ποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ακρο-αριστερισμος? ::) Και ορισε μου βασικα σε ικετευω λιγο τον ακρο-αριστερισμο γιατι δεν το καταλαβαινω σαν ορο. Υπαρει κεντρο-αριστερα, αριστερα σκετη και ακρο-αριστερα? Και αν ναι ποιοι ειναι τι? και πως τα οριζεις?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 07/12/07, 20:36 »
Εγώ πάντως θεωρώ τον ευνουχισμό έσχατη λύση. Σαν να λέμε πονάει το κεφάλι μου, ας το κόψω.  :P

Έκανα κι εγώ το λάθος να ασχοληθώ με τις μ@$&$ες του Πλεύρη και σας συμβουλεύω να μην ασχολείστε κ εσείς. Ο τύπος είναι εντελώς αλλού γι' αλλού!! Κρίμα δηλαδή στις σπουδές που έχει κάνει, τσάμπα κόπος... ::)

Και για να μπω στο θέμα: η βία σε καμία περίπτωση για μένα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος σωφρονισμού. Καμιά φορά πρέπει και να δείχνουμε ότι δεν είμαστε ζώα, αλλά άνθρωποι (βέβαια, τώρα θίγω την υπόληψη των ζώων που δεν μου φταίνει σε τίποτα, αλλά τες πα  :P)!! Οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε τέτοιες πράξεις σημαίνει ότι σίγουρα δεν στέκουν στα καλά τους. Και η κατάστασή τους στην φυλακή θα χειροτερεύσει. Αν ένας άνθρωπος περάσει 15 χρόνια στη φυλακή, με όσα θα έχει βιώσει εκεί μέσα, θα γίνει ακόμη χειρότερος όταν θα ξαναβγεί στην κοινωνία. Επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει την κατακραυγή του κόσμου και την απομόνωση (αν και όχι άδικα, μετά από αυτό που έκανε) και αυτό θα επιδεινώνει την κατάστασή του. Γι' αυτό οι ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι χρειάζονται εκλεισμό, όχι στην φυλακή, αλλά σε ψυχειατρική κλινική.

Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι πως όταν κάποιος βιάσει ένα παιδί κ αυτό πεθάνει, κανένας δεν θα μπορέσει να το φέρει πίσω, όσο κι αν τιμωρηθεί ο άνθρωπος, οπότε...  :-\
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #40 στις: 07/12/07, 22:06 »
Ακουγεται ψυχρο, αλλα το να πεθανει το παιδι που δεχτηκε το βιασμο ειναι μεγαλη λυτρωση..Γιατι ειναι πολυ χειροτερο πως θα ζησει με το στιγμα του βιασμου σε μια τοσο τρυφερη ηλικια.. :/ Δυστυχως...

Αρη, πολλοι εδω μεσα θεωρουν τους εαυτους τους αριστερους επειδη ειναι ΣΥΡΙΖΑ...Καλυτερα να σου εξηγησουν εκεινοι το γιατι θεωρουνται αριστεροι και οχι εγω ;) ( εξαλλου η προταση "του ποπου" αποδεικνυει πως η υπερβολη στην προταση ηταν εμφανης )

Ειμαι πολυ μακρια απο την αγιοποιηση της αριστερας αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οταν στο ονομα της δημοκρατιας πρεπει να ανεχομαστε αντι-δημοκρατικα ατομα στη βουλη.

Μηπως εκλεχθηκαν απο το λαο μεσω δημοκρατικων εκλογων;

Ή μηπως φερεσαι το ιδιο ρατσιστικα προς τη μεριδα αυτων των ανθρωπων που εχουν δεξιες ιδεες και απαξιωνεις τελειως την υπαρξη τους;

Αν δεν δωσει το παραδειγμα η αριστερα, τοτε ποιος θα το δωσει;...Αλλα βεβαια, επαναλαμβανω, πως στην Ελλαδα εχουμε πεθαμενη αριστερα..τι να περιμενει κανεις!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #41 στις: 07/12/07, 22:21 »
Ακουγεται ψυχρο, αλλα το να πεθανει το παιδι που δεχτηκε το βιασμο ειναι μεγαλη λυτρωση..Γιατι ειναι πολυ χειροτερο πως θα ζησει με το στιγμα του βιασμου σε μια τοσο τρυφερη ηλικια.. :/ Δυστυχως...

Αρη, πολλοι εδω μεσα θεωρουν τους εαυτους τους αριστερους επειδη ειναι ΣΥΡΙΖΑ...Καλυτερα να σου εξηγησουν εκεινοι το γιατι θεωρουνται αριστεροι και οχι εγω ;) ( εξαλλου η προταση "του ποπου" αποδεικνυει πως η υπερβολη στην προταση ηταν εμφανης )

Ή μηπως φερεσαι το ιδιο ρατσιστικα προς τη μεριδα αυτων των ανθρωπων που εχουν δεξιες ιδεες και απαξιωνεις τελειως την υπαρξη τους;

Αν δεν δωσει το παραδειγμα η αριστερα, τοτε ποιος θα το δωσει;...Αλλα βεβαια, επαναλαμβανω, πως στην Ελλαδα εχουμε πεθαμενη αριστερα..τι να περιμενει κανεις!
Και στην Ολλανδια υπαρχει κομμα παιδεραστων.Αν οι ανωμαλοι εκει τους ψηφισουν ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να συζητουν μαζι τους??Εγω ειμαι της αποψης οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να φερεσαι δημοκρατικα σε καποιον ο οποιος εκφραζει αποψεις οι οποιες δεν εχουν σχεση με την δημοκρατια.Το ΛΑΟΣ μπηκε στη βουλη λογω διαφημισης και επειδη τους ψηφισαν ατομα με ακραιες αποψεις που δεν εχουν σχεση με τη δημοκρατια!Εδω ο Καρατζαφερης δηλωσε σημερα οτι πρεπει να δωσει το κρατος αμνηστια στους συνταγματαρχες της επταετιας!!
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #42 στις: 07/12/07, 22:28 »
Το ΛΑΟΣ μπηκε στη Βουλη λογω της "αρρωστημενης" και ανικανης αριστερας φιλε Αλχημιστη. Και οσο και να επιμενετε, θα μαλλιασει η γλωσσα μου να το επαναλμβανω.
Εαν η αριστερα δεν φαγωνοταν μεταξυ της για το 3-4% των ψηφων ( σαν τους ζητιανους δηλαδη ), θα μπορουσε να αποκτησει ενα ενιαιο μετωπο εναντιον των ακρο-δεξιων στοιχειων που κατακλυζουν την Ελλαδα τα τελευταια χρονια.
Αλλα ποτε νοιαστηκε η αριστερα πραγματικα γι'αυτο τον τοπο, περα απο το ποσοστο της και την υπαρξη της στη Βουλη;

Και λυπαμαι παρα πολυ οταν ακουω απο ανθρωπους που θελουν να χαρακτηριζονται δημοκρατες, να αποκλειουν το ελαχιστο, αλλα υπαρκτο, ποσοστο του λαου που αποφασισε πως θα ηθελε μια πιο ακροδεξια πολιτικη.

Προσεξτε την επομενη φορα που θα συμμετασχετε σε μια συζητηση περι ρατσισμου των Ελληνων προς τους αλλοδαπους..Γιατι με τις πραξεις σας και τα λογια σας, αποδεικνυετε πως υπαρχει και ενα χειροτερο ειδος ρατσισμου..Των Ελληνων προς τους Ελληνες...Και υποψιν, αυτο μετεφερε σαν ιδεολογια και ο Χιτλερ στο γερμανικο λαο..Εδω κατα παραξενο τροπο το μεταφερουν ανθρωποι..της αριστερας/
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #43 στις: 07/12/07, 22:38 »
To ΛΑΟΣ μπηκε στη βουλη ως ψηφος διαμαρτυριας στην Ν.δημοκρατια γιατι δεν υπαρχει αλλο δεξιο κομμα..Σε ολη την Ευρωπη η αριστερα εχει χωριστα κομματα.Γιατι υπαρχει η κομμουνιστικη αριστερα και η ανανεωτικη αριστερα.Δεν πιστευουν τα ιδια πραγματα πως να το κανουμε!!Με το ζορι να τους ενωσουμε??Και αποψη μου ειναι οτι για να μην υπαρχουν εντονα αντιδημοκρατικα στοιχεια σε μια δημοκρατια,η ιδια η δημοκρατια πρεπει να τα απομονωνει και απομονωση ειναι η αρνηση διαλογου μαζι τους!Εδω ο ιδιος ο Καραμανλης τους ειχε αποκλεισει προεκλογικα!Και δεν τους ειπε κανεις κατωτερους,απλα δεν εχουν θεση σε θεματα τα οποια δεν τους εκφραζουν,δηλαδη στα θεματα δημοκρατιας οπως ο διαλογος.Αφου οι ιδιοι δεν σεβονται τον θεσμο..

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #44 στις: 07/12/07, 22:53 »
Αυτο ομως δεν τους κανει απαραιτητως δημοκρατες... Οταν οι ιδιες οι αποψεις και οι θεσεις τους ειναι αντιδημοκρατικες, και 70% να παρουν στις εκλογες δημοκρατικο κομμα δεν θα λεγονται για μενα. Για να χαρακτηριστεις δημοκρατης πρεπει να εισαι κατι παραπανω απο δημοσιο προσωπο. Η διαφωνια μας freemind εγκειται στο οτι για μενα δεν αρκει το γεγονος οτι εκλεχθηκαν απο τον ελληνικο λαο μεσω δημοκρατικων διαδικασιων, νομιζω ειναι κατανοητο αυτο.
Παράθεση
Καθολου ρατσιστικα, δεν εχω κανενα προβλημα με τους δεξιους αν δεν ειναι φασιστες η βλακες. Ετσι κι αλλιως πιστευω οτι ο χαρακτηρισμος δεξιος-αριστερος δεν αρκει πια. Τα ποσοστα του ΛΑΟΣ, βρισκω οτι, εκφραζουν ενα προβλημα της κοινωνιας, οχι επειδη "ειναι φασιστες και εμεις ειμαστε ελευθεριακοι αρα ντου και ξυλο" αλλα επειδη δειχνουν οτι μια μεριδα του πληθυσμου εμπιστευεται σε χουντικους να εκπροσωπησουν τη φωνη του.
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #45 στις: 07/12/07, 23:06 »
Η διαφωνια μας freemind εγκειται στο οτι για μενα δεν αρκει το γεγονος οτι εκλεχθηκαν απο τον ελληνικο λαο μεσω δημοκρατικων διαδικασιων, νομιζω ειναι κατανοητο αυτο.

Αρα οι εκλογες δεν ειναι το απαραιτητο γεγονος για να θεωρηθει ενα κομμα ικανο για να συμμετασχει στη κοινοβουλευτικη διαδικασια; Δηλαδη, με την ιδια λογικη, οσοι ψηφισαν ΚΚΕ, ή ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι ικανοι να κρινουν εαν οντως τα κομματα που ψηφισαν πρεπει να τους εκπροσωπουν;..

Μα τι ειρωνια ειναι αυτη; "Ολοι οι αλλοι ειναι βλακες επειδη δεν ειναι με εμας"...Ειναι χειροτερη σκεψη απο το "Ειμαι φιλοζωος, γι'αυτο αγαπαω τους δεξιους"..Ντροπη!

Νομιζω πως κρινεστε απο αυτα που λετε με τοση ευκολια...Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Αλχημιστη, το ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανανεωτικη αριστερα?

Οσο για το θεσμο..

Να προτεινω να δουμε λιγο τη Βουλη..Και οταν φτασουμε στα εδρανα του ΛΑΟΣ, θα παρατηρησουμε πως βρισκονται σε ολομελεια..Σε αντιθεση με αλλα κομματα που "εξαφανιζονται" ως δια μαγειας πολλοι βουλευτες...

Ενα καλο εχει ο Καρατζαφερης..Ειναι ο καλυτερος πολιτικος στο θεμα δημοσιας επικοινωνιας..Κατι που εχει χασει τελειως ολη η αριστερα!

Μα ειναι δυνατον να περιμενετε απο εναν μη-κομματικοποιημενο ανθρωπο να σας πει τα χαλια της αριστερας; Δηλαδη ειναι τραγικο αυτο...
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #46 στις: 07/12/07, 23:18 »
Η διαφωνια μας freemind εγκειται στο οτι για μενα δεν αρκει το γεγονος οτι εκλεχθηκαν απο τον ελληνικο λαο μεσω δημοκρατικων διαδικασιων, νομιζω ειναι κατανοητο αυτο.

Αρα οι εκλογες δεν ειναι το απαραιτητο γεγονος για να θεωρηθει ενα κομμα ικανο για να συμμετασχει στη κοινοβουλευτικη διαδικασια; Δηλαδη, με την ιδια λογικη, οσοι ψηφισαν ΚΚΕ, ή ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι ικανοι να κρινουν εαν οντως τα κομματα που ψηφισαν πρεπει να τους εκπροσωπουν;..

Μα τι ειρωνια ειναι αυτη; "Ολοι οι αλλοι ειναι βλακες επειδη δεν ειναι με εμας"...Ειναι χειροτερη σκεψη απο το "Ειμαι φιλοζωος, γι'αυτο αγαπαω τους δεξιους"..Ντροπη!

Νομιζω πως κρινεστε απο αυτα που λετε με τοση ευκολια...Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Αλχημιστη, το ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανανεωτικη αριστερα?

Οσο για το θεσμο..

Να προτεινω να δουμε λιγο τη Βουλη..Και οταν φτασουμε στα εδρανα του ΛΑΟΣ, θα παρατηρησουμε πως βρισκονται σε ολομελεια..Σε αντιθεση με αλλα κομματα που "εξαφανιζονται" ως δια μαγειας πολλοι βουλευτες...

Ενα καλο εχει ο Καρατζαφερης..Ειναι ο καλυτερος πολιτικος στο θεμα δημοσιας επικοινωνιας..Κατι που εχει χασει τελειως ολη η αριστερα!

Μα ειναι δυνατον να περιμενετε απο εναν μη-κομματικοποιημενο ανθρωπο να σας πει τα χαλια της αριστερας; Δηλαδη ειναι τραγικο αυτο...
Ναι αφου εμεις ειμαστε τα κομματοσκυλα επειδη εκφραζουμε αποψη αρνητικη για το ΛΑΟΣ..Ε η αριστερα ειναι λιγακι καλυτερη απο το ΛΑΟΣ..Τι να κανουμε που το 15% των Ελληνων δεν την θεωρει και τοσο χαλια..δεν σε εχουν ακουσει αυτοι!Και μεχρι και το Πασοκ για να παρει ψηφους ολο πιπιλαει την αριστερη στροφη.Τελος παντων..Η αριστερα φταιει για ολα τα δεινα σημερα..Που να κυβερνουσε κι ολας..

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 07/12/07, 23:22 »
Πραγματικά φριμαιντ, δεν άντεξα και θα στο πω..!Φαίνεται από τις απαντήσεις σου ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου...!! Δεν ξέρεις καν τη είναι αριστερά και βγάζεις πύρινους λόγους εναντίον της...! Επίσης, υποστηρίζεις μονίμως τα ίδια πράγματα, ουδεμία αλλαγή καν επιχειρημάτων τόσο που γίνεσαι βαρετός και κοινότυπος..!Δεν ανταλάσσεις απόψεις παρα πυροδοτείς την συζήτηση με απόψεις που είναι γνωστό ότι σηκώνουν αντιδράσεις...!

Ε λοιπόν, σε ένα δημοκρατικό καθεστώς ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να είναι μέσα στη Βουλή, την κυριότερη βάση της δημοκρατίας ένα Φασιστικό κόμμα! Ο πλουραλισμός είναι ανάγκη να υπάρχει εννοείται, αλλά όχι να καταχράται!! Γιατί μπάζοντας ένα φασιστικό κόμμα στο θεσμό της δημοκρατίας αυτομάτως την θέτεις σε κίνδυνο και την εκφυλίζεις!!!Οπότε γιατί να μην αντιδράμε όταν ακούγονται εν καιρώ δημοκρατίας απόψεις που αρμόζουν σε καιρό δικτατορίας?

Α Αλχημιστή, μαζί σου... ;)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #48 στις: 07/12/07, 23:24 »
Ποιος εβαλε το φασιστικο κομμα μεσα στη βουλη Μικα?
Οι αριστεροι δεν ειναι αυτοι που μιλανε για τη δυναμη του λαου; Τωρα που ξαφνικα μια μεριδα του λαου αποφασισε ( κακως ) πως πρεπει να υπαρχει και ενα ακροδεξιο κομμα στη βουλη, αλλαζει η τακτικη και ο μονος καλος λαος ειναι αυτος που δεν ψηφισε το ΛΑΟΣ?

Καταλαβατε ποσο φασκετε και αντιφασκετε?

Πιστεψε με Αλχημιστη..Μακαρι κανεις απο αυτους που βρισκονται μεσα στη Βουλη να μην κυβερνουσε...Αλλα που τετοια τυχη...
« Τελευταία τροποποίηση: 07/12/07, 23:26 από freemind »
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #49 στις: 07/12/07, 23:25 »
Ποιος εβαλε το φασιστικο κομμα μεσα στη βουλη Μικα?
Και αν στην Ολλανδια ξαναλεω οι ανωμαλοι βαλουν το παιδεραστικο κομμα στη βουλη πρεπει να το δεχτουν και να το σεβονται??