Εγώ πάντως θεωρώ τον ευνουχισμό έσχατη λύση. Σαν να λέμε πονάει το κεφάλι μου, ας το κόψω.

Έκανα κι εγώ το λάθος να ασχοληθώ με τις μ@$&$ες του Πλεύρη και σας συμβουλεύω να μην ασχολείστε κ εσείς. Ο τύπος είναι εντελώς αλλού γι' αλλού!! Κρίμα δηλαδή στις σπουδές που έχει κάνει, τσάμπα κόπος...
Και για να μπω στο θέμα: η βία σε καμία περίπτωση για μένα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος σωφρονισμού. Καμιά φορά πρέπει και να δείχνουμε ότι δεν είμαστε ζώα, αλλά άνθρωποι (βέβαια, τώρα θίγω την υπόληψη των ζώων που δεν μου φταίνει σε τίποτα, αλλά τες πα

)!! Οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε τέτοιες πράξεις σημαίνει ότι σίγουρα δεν στέκουν στα καλά τους. Και η κατάστασή τους στην φυλακή θα χειροτερεύσει. Αν ένας άνθρωπος περάσει 15 χρόνια στη φυλακή, με όσα θα έχει βιώσει εκεί μέσα, θα γίνει ακόμη χειρότερος όταν θα ξαναβγεί στην κοινωνία. Επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει την κατακραυγή του κόσμου και την απομόνωση (αν και όχι άδικα, μετά από αυτό που έκανε) και αυτό θα επιδεινώνει την κατάστασή του. Γι' αυτό οι ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι χρειάζονται εκλεισμό, όχι στην φυλακή, αλλά σε ψυχειατρική κλινική.
Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι πως όταν κάποιος βιάσει ένα παιδί κ αυτό πεθάνει, κανένας δεν θα μπορέσει να το φέρει πίσω, όσο κι αν τιμωρηθεί ο άνθρωπος, οπότε...