Αυτή η συζήτηση περί ομαλού και ανωμαλίας είναι πολύ παλιά...Αν δεχόμαστε σαν ομαλό κάτι που υπάρχει στη φύση,αναγκαστικά θα δεχθούμε και την ομοφυλοφιλία σαν κάτι τέτοιο.Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.Επίσης το πράγμα μπλέκει όταν πάμε στις θρησκευτικές απόψεις για το ζήτημα.Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι αμαρτία είναι ότι μας απομακρύνει από το Θεό.Και δεν είναι μόνο η ομοφυλοφιλία,αλλά χιλιάδες πράγματα.Όταν λοιπόν ένας "καλός Χριστιανός" κατηγορεί και βρίζει με τα χειρότερα λόγια έναν ομοφυλόφιλο,έχει ήδη πέσει σε ένα σωρό αμαρτήματα.Ξεχνάει το μην κρίνετε για να μην κριθείτε.Ξεχνάει το αγάπα τον πλησίον σου.Και πάνω απ'όλα ξεχνάει ότι το τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός για το εαν ο "αμαρτωλός" θα σωθεί ή όχι.Εξάλλου αφού ο "καλός Χριστιανός" δέχετε ότι μας έχει φτιάξει ο Θεός,πρέπει και να δεχτεί ότι και τον ομοφυλόφιλο ο Θεός τον έχει φτιάξει και αναλόγως θα τον κρίνει.Δυστυχώς υπάρχει πολύς φαρισαισμός στους κόλπους της Εκκλησίας.Θυμίζει το "Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές ,που επειδή δεν μπορείτε να εισέλθετε εσείς στην Βασιλεία των Ουρανών,δεν αφήνετε και κανένα άλλο να μπει".Όλοι είμαστε αμαρτωλοί ,λίγο έως πολύ.Το ζήτημα είναι το εάν έχουμε συναίσθηση της αμαρτίας.Όχι το να γινόμαστε κατήγοροι και να νομίζουμε ότι έτσι κάνουμε και το θέλημα του Θεού.
Να πω και κάτι στο φίλο τον Sakman.Δεν βάζουμε τις λέξεις πάνω από τους ανθρώπους.Όμως γάμος στη συνείδηση του λαού ,στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι ο θρησκευτικός.Όταν οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι θέλουν να κάνουν γάμο,αν όχι το ίδιο το ζευγάρι,αλλά κάτι συνδικαλιστές όπως ο Βαλλιανάτος,αυτό που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ,είναι να χρησιμοποιήσουν τον θεσμό,για να βοηθήσουν τους ομοιδεάτες τους να γίνουν αποδεκτοί από την κοινωνία.Εγώ, αυτό νομίζω πως είναι λάθος.Αν δεν έχουν και εκείνοι πρόβλημα με τις λέξεις ας αγωνιστούν για να μπουν και αυτοί στο σύμφωνο συμβίωσης.Και μάλιστα θα έλεγα να καταργηθεί ο πολιτικός "γάμος" και να μετατραπεί σε σύμφωνο συμβίωσης για όλους εκείνους που δεν θελουν να περάσουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,χωρίς να με ενοχλεί ούτε η "ανωμαλία",ούτε η "τραγουδιστή φωνή".Αγαπάτε αλλήλους,όπως και να'ναι...