Αποστολέας Θέμα: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''  (Αναγνώστηκε 113713 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SWEET*STRINGS

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''
« Απάντηση #100 στις: 08/06/08, 23:22 »
Η ομοφυλοφυλία δεν είναι ανωμαλία. Είναι απλά μια διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Ανωμαλία είναι όταν κάποιος είναι νεκρόφιλος ή παιδεραστής.Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ψυχική αρρώστεια και αναταραχή.
Μπα ποιός το αποφασίζει αυτό Μίκα ? Εσυ? γιατί ο νεκρόφιλος να είναι ανώμαλος και όχι ο guy ? Παρα φύση δεν είναι και τα δύο?
Το να γεννηθεί όμως κάποιος ομοφυλοφιλος τις περισσότερες φορές συμβαίνει από κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη που προκαλεί μείωση των ορμονών τεστοστερόνης για τους αντρες ή την αντίστοιχη υπέρμετρη αύξηση τους στις γυναίκες. .........αρα λάθος της φύσης η΄διαφορετικά ανωμαλία!! ;)
Και γενικά για οποιοδήποτε λόγο και αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος αυτό δεν τον κάνει ψυχικά άρρωστο!Είναι άνθρωποι που απλά προτιμούν να πηγαίνουν με άτομα του ίδιου φύλου! Δεν μπορω να καταλάβω με βάση ποιας προσπάθειας  ηθικοπλαστικής και δεν ξέρω εγω τι άλλου κομπλεξισμού δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι το διαφορετικό! Το ίδιο ακριβώς με τους ομοφυλόφιλους ισχύει και με τους εγχρωμους ή ακόμα και εκείνους που γεννιούνται με μία γεννετησια αναπηρία. Απλά έχουν διαφορετικά γονίδια ή χημικους δεσμούς ή δεν ξέρω εγω πως αλλιώς να το πω! Με αλλα λόγια δεν κινδυνεύει ο ανδρισμός σας με την ύπαρξη ομοφυλοφίλων ούτε με τον γάμο ομοφυλοφιλικών ζευαγαριών για σας τους αντρες που με κάθε τρόπο προσπαθείτε να διατρανώσετε τον ανδρισμό σας.. ::)
Καλή σκέψη Μίκα να το πω στους παιδεραστές και στους νεκρόφιλους πως και με αυτούς δεν κινδυνέυει ο αντρισμός μας...... ουφ τώρα είμαι ήσηχος       
Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί σας ενοχλεί τόσο ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων! Μου μιλάτε για την προστασία της οικογένειας και ότι ο γάμος γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση και αλλες τέτοιες ηθικοπληκτες μπαρμπου**αλίες. Με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργηθεί και ο πολιτικός γάμος. Ο πολιτικός γάμος γίνεται για καθαρά νομικούς λόγους. Ε τί διαφορα έχει ένας στην ουσία ''νομικός'' γάμος ,που δεν εχει καμία σχέση με την εκκλησία , να γίνεται κα ιστα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!   Καμία διαφορά μίκα γιαυτό λέμε ναι στο σύμφωνο αλλά όχι στο Γάμο που είναι για φυσιολογικά ζευγάρια. Και στο κάτω κάτω, ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ οι ''φυσικοί'', οι ''νορμάλ'' και οι δεν ξέρω εγω που πρέπει να μας ζητάνε την άδεια άλλοι άθρωποι και να μας παρακαλάνε να τους δώσουμε δικαιώματα που είναι πανανθρώπινα και καθολικα? Επιτέλους , άνθρωποι είναι και αυτοί με σάρκα, αίμα και οστά! Δεν είναι άλιεν! Απλά εχουν διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Στο κρεβάτι του ο καθένας κανει ό,τι θέλει επιτέλους...!
Τόπαμε μίκα ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει οτι θέλει όπως και οι νεκρόφιλοι και οι παρτουζιάρηδες,οι μπινέδες και οι κοπρολάγνοι.. α΄ μη ξεχάσω αυτούς που τη βρίσκουν με ζώα.

Τώρα σε σχέση με την υιοθέτηση παιδιών, εγω προσωπικά δεν έχω κατασταλλάξει αν είμαι υπέρ ή όχι και δεν φοβάμαι να το πω. Το ότι πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν δεν μπορεί να με πείσει και ότι ένα παιδί θα μπορούσε να μεγαλώσει ''υγιώς'' μέσα σε ένα μη αποδεκτό από την κοινωνία περιβαλλον. Και δεν λεχω κατασταλλάξει ακόμα όχι γιατί πιστεύω ότι ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί ή ότι δεν θα έπαιρνε το παιδί τα ''κατάλληλα'' πρότυπα (μη χ**σω)  ώστε να αναπτύξει τον ''ορθό'' τρόπο σεξουαλικής προτίμησης. Ο καθενα όπως είπα και πριν κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Απλά με τέτοιες απόψεις που ακούω και εδω στο φόρουμ και γενικά από τον κόσμο αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι η κοινωνία μας στο θεμα τον ομοφυλοφίλων ζει στο μεσαίωνα και έχει τόσα κόμπλεξ και κολλήματα που θα έκανε κόλαση η ίδια τη ζωή ενός παιδιού που θα μεγάλωνε σε ομοφυλοφιλική οικογένεια. Δηλαδή θα το παιδί από την πρώτη στιγμή που υιοθετηθεί θα αποκτήσει μια ταμπέλα πάνω από το κεφάλι του, θα κοροιδευτεί, θα περιοθωριοποιηθεί και τα λοιπά γνωστά ωραία που κάνουμε εμείς οι ''φυσιολογικοί'' στους ''ανώμαλους''....     .........κουράγιο ανώμαλοι όλης της γής μόλις ωριμάσει η κονωνία του μεσαίωνα θα μπορούμε να πηδιόμαστε με καμήλες  :o :o και να πηδάμε καγκουρώ...με την ίδια λογική αυτό δεν ισχύει μίκα στους σεξουαλικά φιλόζωους?? Γιαυτό ακριβώς τον λόγο και δεν ξέρω αν συμφωνώ με την υιοθετηση παιδιων από ομοφυλόφιλους, γιατί είναι κρίμα να πέσει όλο το μαίνος της βλακείας της κοινωνίας μας πανω τους..   
εδω μου τα χαλάς δεν είπες το περίφημο δημοκρατικό θεώρημα του κρεβατικού δίκαιου? τώρα το αναιρείς ?
Κρεβατικό δίκαιο είναι αυτό που η Μίκα έλεγε πως πρακτικά πρέπει να ισχύει αυτό που γουστάρουμε στο κρεβάτι μας!!!

[/color]

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 08/06/08, 23:31 »
Tθα προτιμούσα να μεγαλώσει ένα παιδί με 2 άντρες ή 2 γυναίκες παρά με ένα ζευγάρι που θα το χει κάνει "κατά λάθος",δε θα ναι ικανό να το μεγαλώσει,θα το κακοποιεί σωματικά ή ψυχικά κλπ.
Γενικως ειμαι υπερ και δεν με νοιαζει στο να παντρευονται ακομα και να υιοθετουν αν και εχω αρκετα αντεπιχειρηματα ομως αυτο το επιχειρημα δεν λεει κατι.Και το γκει ζευγαρι μπορει να εχει κανει κατι λαθος και ειδικα με την κοινωνια που ακομα δεν ειναι τοσο φιλοξενη τα λαθη μπορει να ειναι πολλα(ψυχολογικα κλπ) και μπορει να οδηγησουν σε διαφορα..

Το βασικο κατ εμε προς το παρον ειναι η κοινωνια να αποδεχτει η κοινωνια τη διαφορετικοτητα.Ενταξει ουτε εμενα ειναι το αγαπημενο μου να βλεπω 2 μαντραχαλαδες μαζι ομως ειναι μια εξελιξη που αποδεχομαι.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος SWEET*STRINGS

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: 08/06/08, 23:32 »
Η ομοφυλοφυλία δεν είναι ανωμαλία. Είναι απλά μια διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Ανωμαλία είναι όταν κάποιος είναι νεκρόφιλος ή παιδεραστής.Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ψυχική αρρώστεια και αναταραχή.

Μπα ποιός το αποφασίζει αυτό Μίκα ? Εσυ? γιατί ο νεκρόφιλος να είναι ανώμαλος και όχι ο guy ? Παρα φύση δεν είναι και τα δύο?

Το να γεννηθεί όμως κάποιος ομοφυλοφιλος τις περισσότερες φορές συμβαίνει από κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη που προκαλεί μείωση των ορμονών τεστοστερόνης για τους αντρες ή την αντίστοιχη υπέρμετρη αύξηση τους στις γυναίκες.

.........αρα λάθος της φύσης η΄διαφορετικά ανωμαλία!! ;)

Και γενικά για οποιοδήποτε λόγο και αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος αυτό δεν τον κάνει ψυχικά άρρωστο!Είναι άνθρωποι που απλά προτιμούν να πηγαίνουν με άτομα του ίδιου φύλου! Δεν μπορω να καταλάβω με βάση ποιας προσπάθειας  ηθικοπλαστικής και δεν ξέρω εγω τι άλλου κομπλεξισμού δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι το διαφορετικό! Το ίδιο ακριβώς με τους ομοφυλόφιλους ισχύει και με τους εγχρωμους ή ακόμα και εκείνους που γεννιούνται με μία γεννετησια αναπηρία. Απλά έχουν διαφορετικά γονίδια ή χημικους δεσμούς ή δεν ξέρω εγω πως αλλιώς να το πω! Με αλλα λόγια δεν κινδυνεύει ο ανδρισμός σας με την ύπαρξη ομοφυλοφίλων ούτε με τον γάμο ομοφυλοφιλικών ζευαγαριών για σας τους αντρες που με κάθε τρόπο προσπαθείτε να διατρανώσετε τον ανδρισμό σας.. ::)

Καλή σκέψη Μίκα να το πω στους παιδεραστές και στους νεκρόφιλους πως και με αυτούς δεν κινδυνέυει ο αντρισμός μας...... ουφ τώρα είμαι ήσηχος       

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί σας ενοχλεί τόσο ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων! Μου μιλάτε για την προστασία της οικογένειας και ότι ο γάμος γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση και αλλες τέτοιες ηθικοπληκτες μπαρμπου**αλίες. Με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργηθεί και ο πολιτικός γάμος. Ο πολιτικός γάμος γίνεται για καθαρά νομικούς λόγους. Ε τί διαφορα έχει ένας στην ουσία ''νομικός'' γάμος ,που δεν εχει καμία σχέση με την εκκλησία , να γίνεται κα ιστα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!   
Καμία διαφορά μίκα γιαυτό λέμε ναι στο σύμφωνο αλλά όχι στο Γάμο που είναι για φυσιολογικά ζευγάρια.

Και στο κάτω κάτω, ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ οι ''φυσικοί'', οι ''νορμάλ'' και οι δεν ξέρω εγω που πρέπει να μας ζητάνε την άδεια άλλοι άθρωποι και να μας παρακαλάνε να τους δώσουμε δικαιώματα που είναι πανανθρώπινα και καθολικα? Επιτέλους , άνθρωποι είναι και αυτοί με σάρκα, αίμα και οστά! Δεν είναι άλιεν! Απλά εχουν διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Στο κρεβάτι του ο καθένας κανει ό,τι θέλει επιτέλους...!

Τόπαμε μίκα ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει οτι θέλει όπως και οι νεκρόφιλοι και οι παρτουζιάρηδες,οι μπινέδες και οι κοπρολάγνοι.. α΄ μη ξεχάσω αυτούς που τη βρίσκουν με ζώα.

Τώρα σε σχέση με την υιοθέτηση παιδιών, εγω προσωπικά δεν έχω κατασταλλάξει αν είμαι υπέρ ή όχι και δεν φοβάμαι να το πω. Το ότι πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν δεν μπορεί να με πείσει και ότι ένα παιδί θα μπορούσε να μεγαλώσει ''υγιώς'' μέσα σε ένα μη αποδεκτό από την κοινωνία περιβαλλον. Και δεν λεχω κατασταλλάξει ακόμα όχι γιατί πιστεύω ότι ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί ή ότι δεν θα έπαιρνε το παιδί τα ''κατάλληλα'' πρότυπα (μη χ**σω)  ώστε να αναπτύξει τον ''ορθό'' τρόπο σεξουαλικής προτίμησης. Ο καθενα όπως είπα και πριν κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Απλά με τέτοιες απόψεις που ακούω και εδω στο φόρουμ και γενικά από τον κόσμο αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι η κοινωνία μας στο θεμα τον ομοφυλοφίλων ζει στο μεσαίωνα και έχει τόσα κόμπλεξ και κολλήματα που θα έκανε κόλαση η ίδια τη ζωή ενός παιδιού που θα μεγάλωνε σε ομοφυλοφιλική οικογένεια. Δηλαδή θα το παιδί από την πρώτη στιγμή που υιοθετηθεί θα αποκτήσει μια ταμπέλα πάνω από το κεφάλι του, θα κοροιδευτεί, θα περιοθωριοποιηθεί και τα λοιπά γνωστά ωραία που κάνουμε εμείς οι ''φυσιολογικοί'' στους ''ανώμαλους''....     

.........κουράγιο ανώμαλοι όλης της γής μόλις ωριμάσει η κονωνία του μεσαίωνα θα μπορούμε να πηδιόμαστε με καμήλες  :o :o και να πηδάμε καγκουρώ...με την ίδια λογική αυτό δεν ισχύει μίκα στους σεξουαλικά φιλόζωους??

Γιαυτό ακριβώς τον λόγο και δεν ξέρω αν συμφωνώ με την υιοθετηση παιδιων από ομοφυλόφιλους, γιατί είναι κρίμα να πέσει όλο το μαίνος της βλακείας της κοινωνίας μας πανω τους..   

εδω μου τα χαλάς δεν είπες το περίφημο δημοκρατικό θεώρημα του κρεβατικού δίκαιου? τώρα το αναιρείς ?
Κρεβατικό δίκαιο είναι αυτό που η Μίκα έλεγε πως πρακτικά πρέπει να ισχύει αυτό που γουστάρουμε στο κρεβάτι μας!!!

[/color]

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #103 στις: 09/06/08, 00:02 »
Η δικιά μου "σειρά" στα πράγματα έχει ως εξής.1) Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεββάτι του ,αρκεί να μην είναι παράνομο.Όταν λοιπόν δυο ενήλικοι του ιδίου φύλου θέλουν να το κάνουν με γειά τους και χαρά τους.2)Ο Θρησκευτικός γάμος διέπεται από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Εκκλησία.Όποιος ασπάζετε την Εκκλησία και θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο,είναι υποχρεωμένος ,να υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.3)Ο πολιτικός γάμος είναι καθαρά κρατικό ζήτημα και διέπεται από τους νόμους του Κράτους.Την ερμηνεία των νόμων την δίνουν οι ειδικοί νομικοί και εφ'όσον παρουσιάζεται σύγχιση,οφείλει η πολιτεία να την λύσει με καινούργιο ,ξεκάθαρο νόμο.4)Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μην διώκεται κανείς για την σεξουαλική του "ιδιαιτερότητα".Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο γάμος,μεταξύ οποιονδήποτε.5)Αν δεχθούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να υιοθετήσουνε παιδί ,τότε θα πρέπει να επεκτείνουμε το μέτρο και σε άλλες ομάδες.Από τη στιγμή που έχει επιτραπεί σε μία γυναίκα ή σε έναν άντρα μόνο/η του να υιοθετούνε ,τότε νομικά και οι ομοφυλόφιλοι δεν θα πρέπει να στερούντε το δικαίωμα.
'Ολα τα παραπάνω είναι η λογική του πράγματος.Η προσωπική μου άποψη είναι ότι γάμος είναι μόνο ο Θρησκευτικός και οι άλλες "μορφές Γάμου" όπως ο πολιτικός δεν διαφέρουνε σε τίποτα από ένα συμβόλαιο,μια ληξιαρχική πράξη ή μια γονική παροχή...Ένα νομικό θέμα που ρυθμίζετε από την Πολιτεία νομικά.Οπότε και το όλο θέμα "Γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων" δεν υφίσταται καν σαν θέμα γιατί για μένα πάντοτε Γάμος=Θρησκευτικός Γάμος ,πνευματική και κοινωνική ένωση δύο ανθρώπων.Δεν θα είχα μάλιστα αντίρρηση να ήταν υποχρεωτικό το "συμβόλαιο" με την πολιτεία ,αρκεί να μην λεγότανε Γάμος.Αυτά! :)
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 09/06/08, 00:38 »
Kαταρχάς SWEET STRINGS μάθε να χρησιμοποιείς τις παραθέσεις, μου βγηκαν τα μάτια να καταλάβω τι λες..! :P

Επίσης, προσπαθησα να βγάλω γενικότερα άκρη από αυτά που έλεγες  και πραγματικά, είτε είμαι χαζή ή όχι, δεν έβγαλα και πολλά από αυτα που θες να πεις.
 Είσαι όλο κουλή ειρωνεία και υφάκι. Για μια φορά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα και να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου και όχι απλά να αντεπιτεθείς με ειρωνικά σχόλια. Όταν το κάνεις αυτό, τότε πραγματικά θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω. Τώρα με αυτό το πράγμα που είδαν τα μάτια μου, δεν πρόκειται αγόρι μου να χαλάσω φαιά ουσία για να απαντήσω σε τέτοια σχόλια. Σε παρακαλώ μίλα όταν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, γιατί με αυτό τον τρόπο που γράφεις τώρα το μόνο που προκαλείς είναι αγανάκτηση.

Αποσυνδεδεμένος .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 09/06/08, 01:25 »
Kαταρχάς SWEET STRINGS μάθε να χρησιμοποιείς τις παραθέσεις, μου βγηκαν τα μάτια να καταλάβω τι λες..! :P

Επίσης, προσπαθησα να βγάλω γενικότερα άκρη από αυτά που έλεγες  και πραγματικά, είτε είμαι χαζή ή όχι, δεν έβγαλα και πολλά από αυτα που θες να πεις.
 Είσαι όλο κουλή ειρωνεία και υφάκι. Για μια φορά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα και να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου και όχι απλά να αντεπιτεθείς με ειρωνικά σχόλια. Όταν το κάνεις αυτό, τότε πραγματικά θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω. Τώρα με αυτό το πράγμα που είδαν τα μάτια μου, δεν πρόκειται αγόρι μου να χαλάσω φαιά ουσία για να απαντήσω σε τέτοια σχόλια. Σε παρακαλώ μίλα όταν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, γιατί με αυτό τον τρόπο που γράφεις τώρα το μόνο που προκαλείς είναι αγανάκτηση.

Κανεις λαθος Μικα. Ο φιλτατος SWEET STRINGS τεκμηριωσε βασει επιστημονικων μελετων, αλλα πανω απο ολα ως  ανθρωπος, οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι το ιδιο με τους παιδοφιλους , κτηνοβατες κτλ. οποτε οχι το γαμο αλλα και οποιοδηποτε αλλο ανθρωπινο δικαιωμα πρεπει να το στερουνται (αυτο ειναι δικη μου διαπιστωση, δεν ξερω την αποψη του SWEET STRINGS περι σοφρωνισμου κτλ, πιθανων να μην ειναι πολυ διαφορετικες).
IN GRIND WE CRUST

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: 09/06/08, 01:43 »

Aυτο για το κατοχυρωμενο δικαιωμα το εχεις διαβασει καπου???
Το οτι στο ζωικο βασιλειο βλεπουμε ομοφυλοφιλικες τασεις δε σημαινει αυτοματα πως το ιδιο πρεπει να συμβαινει κ στους ανθρωπους...τα ζωα λειτουργουν με βαση το ενστικτο και μονο, δεν εχουν συναισθηματα και λογικη...

Περαν τουτου, σιγουρα ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει...εγω τουλαχιστον δε θα τον εμποδισω...

Δεν ξερω για σενα Roufus, αλλα εμενα δυο gay να φιλιουνται στο δρομο μου προσβαλουν την αισθητικη...για τις γυναικες ομοφυλοφιλες ακομα και γυναικες αν ρωτησεις, δεν τις θεωρουν τοσο αισθητικα προσβλητικες οσο τους αντρες...αυτα μου λεει η προσωπικη μου εμπειρια...

Αλλα οπως προανεφερα, ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει ομοφυλοφιλικη προτιμηση...για το θεμα ομως της ανατροφης ενος παιδιου δεν πιστευεις κι εσυ οτι υπαρχει προβλημα?
Ρε καμελτ ιστορια σπουδαζω. Απο τα 25 και μετα ο πολιτης ανδρας αθηναιος ειχε δικαιωμα να εχει εραστη. Πριν τα 25 ησουν εραστης. Οι ομοφυλοφιλικες ερωτικες πραξεις μεταξυ ανδρων ηταν κατι παρα πολυ συνηθισμενο στηναρχαια αθηνα και μπορεις να το δεις και σε αγγεια ακομα.

Το οτι υπαρχουν ομοφυλοφιλικες τασεις στο ζωικο βασιλειο εμενα μου δειχνει ότι αυτοματα θα εχει και ο ανθρωπος αφου πρωτα απο ολα ειναι ζωο. Και το οτι εχει συναισθημα σημαινει οτι μπορει καλλιστα καποιος να ερωτευτει καποιον του ιδιου φυλου ή να αγαπησεικαποιον του ιδιου φυλου οποτε περισσοτερο ενισχυει την αποψη μου αυτο που λες ::)

Το γεγονος και μονο οτι οι ομοφυφλοφιλες γυναικες δεν τις θεωρεις προσβλητικες αισθητικα, και οχι μονο εσυ, δειχνει την απολυτη προκαταληψη της εποχης μας. Οτι υπαρχει ο φοβος μηπως καποιος γινει "αδελφη" και για αυτο υπαρχει τετοια απεχθεια για τους ομοφυφλοφιλους ανδρες. Ειναι κατι που θεωρουμε ντροπη και πιστευω οτι ειναικαταλοιπο παλιοτερης εποχης. Ναι μην ειναι καποιος δηλαδη αντρας βαρβατος. Το προβλημα λοιπον εγκειται αποκλειστικα και μονο στους ομοφυλοφιλους αντρες και ας το συζητησουμε ως τετοιο αν ειναι.

Ρε συ Roufus τι λες τωρα?? Και τα ζωα εχουν ενστικτο να σκοτωνουν, ενα ενστικτο που το εχουμε κι εμεις...αυτο σημαινει οτι πρεπει να βγουμε εξω και οποιον παρει ο Χαρος???

Οσο για την Αρχαια Αθηνα, δε το γνωριζω και το δεχομαι αφου υποστηριζεις οτι ετσι ειναι...

Στο θεμα των ανδρων ομοφυλοφιλων θα διαφωνησω...Ειναι λογικο, γιατι ο αντρας παντα ειχε ενεργητικο ρολο (έτσι γνωρίζω δηλαδή), συμβολιζει τη δυναμη, το θαρρος, την πυγμη και τα λοιπα "στερεοτυπα"...δε λεω οτι ετσι ειναι οι αντρες, παντως σιγουρα ετσι δεν ειναι οι gay (και επειδη γνωριζω τετοια ατομα μπορω να το υποστηριξω)...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #107 στις: 09/06/08, 02:05 »
2)Ο Θρησκευτικός γάμος διέπεται από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Εκκλησία.Όποιος ασπάζετε την Εκκλησία και θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο,είναι υποχρεωμένος ,να υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.3)Ο πολιτικός γάμος είναι καθαρά κρατικό ζήτημα και διέπεται από τους νόμους του Κράτους.Την ερμηνεία των νόμων την δίνουν οι ειδικοί νομικοί και εφ'όσον παρουσιάζεται σύγχιση,οφείλει η πολιτεία να την λύσει με καινούργιο ,ξεκάθαρο νόμο.
1oν μονο ο πολιτικος γαμος διεπεται απο τους νομους του κρατους???ο θρησκευτικος παρανομος ειναι?
2ον τι εννοεις δημιουργειται συγχηση?
3ον ο θρησκευτικος γαμος δεν εχει δικους του κανονες αλλα δικια του ιερολογια.αλλο το να αλλο ταλλο.αμα ο γαμος καταστη ακυρος απο μαλακιες του παπα τοτε στον νομο γυρναμε το κεφαλι μας να δουμε τι προκυπτει και οχι στο ευαγγελιο...αυτο ελειπε να μας βαζουν κανονες και οι παπαδες.
επισης στον σουιτ στρινγκς να θυμισω οτι η διαφορα ανωμαλου στο κρεβατι(νεκροφιλου,παιδεραστη, κλπ) με τον γκει ειναι οτι ο μεν διαπραττει εγκλημα,ο αλλος δεν ενοχλει κανεναν

ειναι απλο να το καταλαβεις...

otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: 09/06/08, 02:25 »
2)Ο Θρησκευτικός γάμος διέπεται από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Εκκλησία.Όποιος ασπάζετε την Εκκλησία και θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο,είναι υποχρεωμένος ,να υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.3)Ο πολιτικός γάμος είναι καθαρά κρατικό ζήτημα και διέπεται από τους νόμους του Κράτους.Την ερμηνεία των νόμων την δίνουν οι ειδικοί νομικοί και εφ'όσον παρουσιάζεται σύγχιση,οφείλει η πολιτεία να την λύσει με καινούργιο ,ξεκάθαρο νόμο.
1oν μονο ο πολιτικος γαμος διεπεται απο τους νομους του κρατους???ο θρησκευτικος παρανομος ειναι?
3ον ο θρησκευτικος γαμος δεν εχει δικους του κανονες αλλα δικια του ιερολογια.αλλο το να αλλο ταλλο.αμα ο γαμος καταστη ακυρος απο μαλ***ες του παπα τοτε στον νομο γυρναμε το κεφαλι μας να δουμε τι προκυπτει και οχι στο ευαγγελιο...αυτο ελειπε να μας βαζουν κανονες και οι παπαδες.
επισης στον σουιτ στρινγκς να θυμισω οτι η διαφορα ανωμαλου στο κρεβατι(νεκροφιλου,παιδεραστη, κλπ) με τον γκει ειναι οτι ο μεν διαπραττει εγκλημα,ο αλλος δεν ενοχλει κανεναν

Εντάξει έχεις δίκιο ,απλά βαριέμαι να γράφω με τις ώρες...Για το πρώτο φυσικά και ο Θρησκευτικός διέπεται από τους νόμους του Κράτους ,αλλά για μένα εφόσον συντελείτε το μυστήριο,είναι έγκυρος.Άλλο βέβαια αν χωρίς τη νομική υπόσταση δεν αναγνωρίζεται.Οι κανόνες της Εκκλησίας που αναφέρω,έχουν να κάνουν με τους ομοφυλόφιλους που έχουν διαμάχη με την Εκκλησία για τις θέσεις που παίρνει.Λέω πολύ απλά ,ότι το να κατηγορούνε τους παπάδες είναι από μάταιο ,έως και σκόπιμο,μιας και η Εκκλησία έχει ξεκάθαρη θέση απέναντί τους και απέναντι στον "γάμο"τους.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την σύγχιση που έχει δημιουργηθεί ,ότι ο νομοθέτης δεν αναφέρει ξεκάθαρα αν επιτρέπεται νομικά ο γάμος μεταξύ ομόφυλων,μιας και μιλάει για μελλόνυμφους.
Και τέλος για το τρίτο ,όταν μιλάω για κανόνες ,μιλάω για τους κανόνες της Εκκλησίας.Μη το μπερδεύεις με τον νόμο.Συμφωνώ ότι οι όποιες γραφειοκρατικές παραλείψεις ,εμποδίζουνε το Κράτος να αναγνωρίσει τον Γάμο.Πνευματικά όμως έχει συντελεστεί, ακόμα και στη περίπτωση που αναφέρεις.Οπότε για μένα είναι έγκυρος.Απλά τα πράγματα ρε παιδιά,φυσικά και η Εκκλησία βάζει κανόνες στους πιστούς της ,γιατί δεν βάζει και κανέναν με το ζόρι να τους αποδεχθεί...

Αποσυνδεδεμένος .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: 09/06/08, 02:38 »

Aυτο ειναι το θεμα, οτι μερικοι εχουν παιδικη (και μαλιστα πεισματαρικου παιδιου) αποψη γιατι την σεξουαλικοτητα και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οταν δυο (μπορει και παραπανω) ενηλικοι εχουν δωσει την συγκαταθεση τους, εφοσων γνωριζουν τι προκειται να γινει, δεν εχει κανεις το δικαιωμα να τους πει τι θα κανουν στο κρεβατι οσο παραξενο και "αποκρουστικο" μπορει να φαινεται σε αλλους. Οι παιδεραστες και οι κτηνοβατες επιθυμουν πλασματα τα οποια δεν ειναι σε θεση να δωσουν συγκαταθεση και τις περισσοτερες φορες αυτο επιδικιωνουν, να ασκησουν ενα ειδος "σεξουαλικης εξουσιας" σε καποιον ποιο αδυναμο και αυτο οφειλεται σε ψυχικη\ψυχολογικη διαταραχη.
IN GRIND WE CRUST

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: 09/06/08, 02:54 »
3ον ο θρησκευτικος γαμος δεν εχει δικους του κανονες αλλα δικια του ιερολογια.αλλο το να αλλο ταλλο.αμα ο γαμος καταστη ακυρος απο μαλ***ες του παπα τοτε στον νομο γυρναμε το κεφαλι μας να δουμε τι προκυπτει και οχι στο ευαγγελιο...αυτο ελειπε να μας βαζουν κανονες και οι παπαδες.

Ανωμαλος = μη ομαλος...αν οι ομοφυλοφιλες προτιμησεις θεωρουνται ομαλες τι να πω??? Παω πασο...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 09/06/08, 02:56 »
Tο πρόβλημα μας νομίζω βρίσκεται στο ότι από μικρή ηλικία μας έχουν γεμίσει το μυαλλό με προκαταλήψεις και μορφές τέλειων ανθρώπων... Μας έχουν μάθει να μισούμε το διαφορετικό και να τασόμαστε με τους πολλούς!!!
Η ομοφυλοφιλία είναι γεγονός και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και να λέμε όπως έχω ακούσει από πολλούς αυτές τις μέρες "ναι εντάξει ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην τους βλέπουμε" ή "αρκεί να μένουν κρυμμένει" και τέτοιες π**άρες!!!
Άνθρωποι είναι και αυτοι και έχουν δικαιώματα...
Εκεί που κολλάνε οι θρήσκοι είναι στηγ λέξη γάμος... ΕΛΕΟΣ!!!! Αφήνουμε τις λέξεις να νικήσουν τους ανθρώπους...
Λες και οι περισσότεροι που κάνουν θρησκευτικό γάμο το κάνουν γιατί πιστεύουν στο μυστήριο...
Και βέβαια ο πολιτικός γάμος δεν είναι μυστήριο αλλά ένα είδος συμβολαίου που κατοχυρώνει κάποια κοινωνικά δικαιώματα σε δυο ανθρώπους, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί οι παπάδες ζορίζοντε τόσο και βγάζουν τέτοιο μίσος...
Αντί να διδάσκουν την αγαπη τους ακούω να λένε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ζώα ότι πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να ανεβουμε στη μακεδονία (ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς τη λέμε σκόπια)...
Όταν οι λέξεις και οι νόμοι μπαίνουν πάνω από τον άνθρωπο το έχουμε χάσει το παιχνίδι....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #112 στις: 09/06/08, 06:46 »
Όλοι οι ομοφυλόφυλοι είναι ανώμαλοι, τουλάχιστον έτσι επικαλούνται και οι ίδιοι (ορμονικές ανωμαλίες κλπ).
Σήμερα διεκδικούν το δικαίωμα στην ανωμαλία οι ομοφυλόφυλοι, αύριο οι παιδεραστές οι μαζοχιστές κλπ.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται ότι η ομοφυλοφιλία ήταν νόμιμη στην αρχαία Ελλάδα (στράκια όμως πάντα υπήρχαν) ο Γανυμήδης ήταν το πρώτο καταγεγραμμένο. Η θρησκεία μας θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως μεγάλη αμαρτία (άσχετα αν υπάρχουν πολλοί παπάδες ομοφυλόφιλοι). Ο γάμος είναι θρησκευτική τελετή κι έτσι πρέπει να μείνει, τα υπόλοιπα είναι συμβόλαια συμβίωσης και ποσώς ενδιαφέρουν αν τελούνται μεταξύ ομοφυλόφιλων κλπ. Για υιοθεσία..... είπαμε ούτε συζήτηση.
Στο γεγονός της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/06/08, 09:38 από studio54 »

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 09/06/08, 09:02 »
Καλό είναι να κρατηθεί η συζήτηση σε επίπεδα που αρμόζουν σε αυτό το φόρουμ.ΟΙ ακρότητες δεν προσθέτουν τίποτα στην συζήτηση παρά μόνο εντάσεις και προσωπικές προστριβές.

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: 09/06/08, 10:16 »
Εκπληκτικο επιπεδο-κοντευει να φτασει στο δαπεδο.

Οι επισημανσεις οπως ομοφυλοφιλοι=νεκροφιλοι=παιδεραστες-ολα ισωμα δηλαδη και εκφρασεις οπως στρακια μας εχουν εντυπωσιασει ολους πιστευω,γι'αυτο προτεινω ολοι οι διαφορετικοι (ομοφυλοφιλοι,λεσβιες,εξαρτημενοι απο χημειες κλπ) να φορεσουν απο σημερα αν ειναι δυνατον ενα κιτρινο αστερι οπως οι Εβραιοι.

Ολοι οι υπολοιποι εξαρτημενοι και διαφορετικοι απο το στερεοτυπο του καλου κατα τα Ελληνοχριστιανικα ηθη-μαλλιαδες,ξυρισμενοι,εμο,εξαρτημενοι απ'το ιντερνετ,την κιθαρα η οποιοδηποτε αλλο οργανο και μοριο μιας και ο αυνανισμος απαγορευετε απο τους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας-ας φορεσουν κοκκινο αστερι.

Οι μη φεροντες αστερι καθως και ορισμενοι μετανοησαντες απο τους πιο πανω αναφερθεντες θα πανε παραδεισο.Οι υπολοιποι οπου αλλου θελουν.

Καλα Χριστουγεννα.

Αποσυνδεδεμένος boxer

• Επισκέπτης
  • **
  • Keep on rocking in a free world
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 09/06/08, 10:44 »
Η ομοφυλοφυλία δεν είναι ανωμαλία. 

Οπως και να το κανεις ειναι...η φυση εχει καθορισμενους τους ρολους του αρσενικου και του θυληκου...απο την αναπαραγωγη μεχρι τα ηλεκτρονια και τα πρωτονια...

Δεν διαφωνώ σε αυτό. Αλλά το ότι βάση κάποιας επιπλοκής γεννιούνται ομοφυλόφιλοι δεν μας δίνουν το δικαίωμα να τους λέμε ''ανώμαλους''. Δηλαδή είναι απλά τόσο απαξιωτικό για τον άνθρωπο αυτός ο χαρακτηρισμός! Στο κάτω κάτω η ιστορία έχει δειξει ότι υπήρξαν πολλοί μεγάλοι ''ανώμαλοι'' που ήταν κατα χιλιάδες φορές καλύτεροι από τους ''ομαλούς''. Από τον Αχιλλέα και τον Μεγαλέξανδρο έως τον Όσκαρ Ουάιλντ, τον Χατζιδάκη και τον Φρέντι Μέρκιουρι  , η ιστορία μετράει χιλιάδες  μεγάλους διανοητικά ''ανωμαλους'' .
 Με άλλα λόγια είναι άνθρωποι με απλά διαφορετική σεξουαλική προτίμηση και τίποτα άλλο. Γιαυτό και πραγματικά θεωρώ κομπλεξικούς τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς που απλά έχουν να κάνουν με το πόσο ο άλλος θέλει να διατρανώσει την ''φυσιολογική'' του ύπαρξη γιατί φοβάται μην τυχόν μιαστεί από τους ''ανώμαλους''.

Επίσης, θα ήθελα να πληροφορήσω τους προγονολάγνους και ελληναραδες του φόρουμ που συνέχεια αναφέρουν ότι καταγόμαστε απευθείας από τον Σωκράτη και τον Περικλή, ότι στην Αρχαία Ελλάδα ή γυναίκα θεωρούνταν res, δηλαδή πράγμα, αντικείμενο. Οι άντρες , ώς ανώτερα όντα (μη χε**ω),  δεν καταδέχονταν να κάνουν έρωτα μαζί τους για ευχαρίστηση παρα μονο για τεκνοποίηση. Για ευχαρίστηση, σχεδόν όλοι πήγαιναν με ομοφυλους τους. Και αν δεν σας αρκεί αυτό που λέω, ψάξτε και τη μυθολογία ακόμα και θα βρείτε οτι ο Ηρακλής είχε εραστή τον Ιόλαο...

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς θα σε ακουσει ο αδωνις ............ ;D

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #116 στις: 09/06/08, 11:07 »

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς θα σε ακουσει ο αδωνις ............ ;D
ο αδερφος του ειναι πιο επικινδυνος ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: 09/06/08, 11:15 »
Στο γεγονός της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα.
Μάλλον στο όνομα κάποιας θρησκείας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα...

Πάντως είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους (δεν μιλάω προσωπικά ) που πρέπει να πρεσβεύουν την αγάπη να κάνουν εντελώς το αντίθετο....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #118 στις: 09/06/08, 11:15 »
Βασικά μόλις είδα την ωραιότατη θεωρία ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι το ίδιο με τους νεκρό/παιδό/κοπρό κλπ. -φιλους. Είναι όντως πολύ ωραία η θεωρία, συγχαρητήρια, ( ::)) αλλά θεωρητικά κι εγώ μπορώ να πώ ότι εσύ (ο οιοσδήποτε εσύ) είσαι ίδιος με τον Γιάννη επειδή κι οι δύο τρώτε φασόλια. Στον πραγματικό 3D κόσμο όμως, βλέπετε να έχει βάση αυτή η θεωρία? Δηλαδή είναι το ίδιο ο ανώμαλος που γουστάρει ρομαντικές στιγμές με παιδάκια και πτώματα κλπ. με τον ομοφυλόφιλο? Μη λέμε χαζομάρες τώρα, "βασισμένες και σε τεκμηριωμένες θεωρίες"! Κυνήγι μαγισσών κατάντησε το θέμα! Δεν πάτε τους gay, οκ, μαγκιά σας, κι εγώ δεν μπορώ να πώ ότι έχω φίλους gay, αλλά δεν θέλω να τους πετροβολήσω άμα τύχει και δώ! Χαλαρώστεεεεε!

Υ.Γ.: Στο κάτω κάτω δεν είναι και emo!   ;D  ;D  ;D  ;D

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: 09/06/08, 11:25 »
Βασικά μόλις είδα την ωραιότατη θεωρία ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι το ίδιο με τους νεκρό/παιδό/κοπρό κλπ. -φιλους. Είναι όντως πολύ ωραία η θεωρία, συγχαρητήρια, ( ::)) αλλά θεωρητικά κι εγώ μπορώ να πώ ότι εσύ (ο οιοσδήποτε εσύ) είσαι ίδιος με τον Γιάννη επειδή κι οι δύο τρώτε φασόλια. Στον πραγματικό 3D κόσμο όμως, βλέπετε να έχει βάση αυτή η θεωρία? Δηλαδή είναι το ίδιο ο ανώμαλος που γουστάρει ρομαντικές στιγμές με παιδάκια και πτώματα κλπ. με τον ομοφυλόφιλο? Μη λέμε χαζομάρες τώρα, "βασισμένες και σε τεκμηριωμένες θεωρίες"! Κυνήγι μαγισσών κατάντησε το θέμα! Δεν πάτε τους gay, οκ, μαγκιά σας, κι εγώ δεν μπορώ να πώ ότι έχω φίλους gay, αλλά δεν θέλω να τους πετροβολήσω άμα τύχει και δώ! Χαλαρώστεεεεε!

Υ.Γ.: Στο κάτω κάτω δεν είναι και emo! ;D ;D ;D ;D

Δεν ειναι το ιδιο σιγουρα, αλλα ανωμαλια ειναι η μια, ανωμαλια και η αλλη...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 09/06/08, 11:30 »
Κοίτα, δεν θα κάτσω να διαφωνήσω επί θεωρητικής βάσεως, γιατί σου είπα, στην θεωρία εξισώνονται επικίνδυνα οι έννοιες, και δεν φαίνεται ο βαθμός τους ούτε στο μικροσκόπιο. Αν σου'λεγε κάποιος ότι είναι gay, θα τον έβλεπες με το ίδιο μάτι όπως αν σου'λεγε ότι είναι νεκρόφιλος ξέρω γω? Υπάρχει από πολλούς μια αντιπάθεια προς τους ομοφυλόφιλους, και εν μέρει το βρίσκω λογικό, γιατί ως κάτι εν γένει διαφορετικό από μας, μας προκαλεί μια αποστροφή γενικώς (προσωπικά απλά δεν με ενοχλούν = δεν ασχολούμαι/ενοχλώ), αλλά μου κακοφάνηκε η όλη "εξίσωση της ανωμαλίας". Normal ίσως να μην είναι, αλλά επιμένω, ΔΕΝ είναι το ίδιο όλα.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 09/06/08, 11:45 »
Ακριβως απο επανω σου του λεω...σιγουρα δεν ειναι το ιδιο...Η αντιπαθεια αυτη που αναφερεις προερχεται κι απο αλλους λογους...οι περισσοτεροι gay βγαζουν μια κατινια κ εχουν μια προκλητικη συμπεριφορα...Οπως γνωριζω και τετοιο ατομο που ειναι πολυ ενταξει, δεν το κρυβει μεν, αλλα δεν κανει και σαν "κραγμενη"...σορρυ αν ειναι αδοκιμος ο τελευταιος ορος αλλα δεν εβρισκα κατι καλυτερο...Αυτο πιστευω οτι ειναι το προβλημα με τους gay και οχι η σεξουαλικη τους προτιμηση...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 09/06/08, 11:49 »
Δεν αντιλέγω, αλλά η συμπεριφορά είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο από την ανωμαλία. Όντως, η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να είναι ενοχλητική, αλλά πιστεύω είναι λάθος όταν γενικεύεις έτσι τα πράγματα. Δηλαδή η όλη φάση "δεν πάω τους gay επειδή οι μισοί φωνάζουν σαν μεξικάνοι στις 5η του Μάη" είναι το ίδιο με το "δεν πάω την ανθρωπότητα επειδή το ένα τρίτο αποτελείται από μ@λ@κεsh. Τέλος πάντων, δεν επιβάλλω τίποτα, απλά διαφωνώ με τις υπερβολές.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 09/06/08, 15:15 »
Αυτή η συζήτηση περί ομαλού και ανωμαλίας είναι πολύ παλιά...Αν δεχόμαστε σαν ομαλό κάτι που υπάρχει στη φύση,αναγκαστικά θα δεχθούμε και την ομοφυλοφιλία σαν κάτι τέτοιο.Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.Επίσης το πράγμα μπλέκει όταν πάμε στις θρησκευτικές απόψεις για το ζήτημα.Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι αμαρτία είναι ότι μας απομακρύνει από το Θεό.Και δεν είναι μόνο η ομοφυλοφιλία,αλλά χιλιάδες πράγματα.Όταν λοιπόν ένας "καλός Χριστιανός" κατηγορεί και βρίζει με τα χειρότερα λόγια έναν ομοφυλόφιλο,έχει ήδη πέσει σε ένα σωρό αμαρτήματα.Ξεχνάει το μην κρίνετε για να μην κριθείτε.Ξεχνάει το αγάπα τον πλησίον σου.Και πάνω απ'όλα ξεχνάει ότι το τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός για το εαν ο "αμαρτωλός" θα σωθεί ή όχι.Εξάλλου αφού ο "καλός Χριστιανός" δέχετε ότι μας έχει φτιάξει ο Θεός,πρέπει και να δεχτεί ότι και τον ομοφυλόφιλο ο Θεός τον έχει φτιάξει και αναλόγως θα τον κρίνει.Δυστυχώς υπάρχει πολύς φαρισαισμός στους κόλπους της Εκκλησίας.Θυμίζει το "Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές ,που επειδή δεν μπορείτε να εισέλθετε εσείς στην Βασιλεία των Ουρανών,δεν αφήνετε και κανένα άλλο να μπει".Όλοι είμαστε αμαρτωλοί ,λίγο έως πολύ.Το ζήτημα είναι το εάν έχουμε συναίσθηση της αμαρτίας.Όχι το να γινόμαστε κατήγοροι και να νομίζουμε ότι έτσι κάνουμε και το θέλημα του Θεού.
Να πω και κάτι στο φίλο τον Sakman.Δεν βάζουμε τις λέξεις πάνω από τους ανθρώπους.Όμως γάμος στη συνείδηση του λαού ,στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι ο θρησκευτικός.Όταν οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι θέλουν να κάνουν γάμο,αν όχι το ίδιο το ζευγάρι,αλλά κάτι συνδικαλιστές όπως ο Βαλλιανάτος,αυτό που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ,είναι να χρησιμοποιήσουν τον θεσμό,για να βοηθήσουν τους ομοιδεάτες τους να γίνουν αποδεκτοί από την κοινωνία.Εγώ, αυτό νομίζω πως είναι λάθος.Αν δεν έχουν και εκείνοι πρόβλημα με τις λέξεις ας αγωνιστούν για να μπουν και αυτοί στο σύμφωνο συμβίωσης.Και μάλιστα θα έλεγα να καταργηθεί ο πολιτικός "γάμος" και να μετατραπεί σε σύμφωνο συμβίωσης για όλους εκείνους που δεν θελουν να περάσουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,χωρίς να με ενοχλεί ούτε η "ανωμαλία",ούτε η "τραγουδιστή φωνή".Αγαπάτε αλλήλους,όπως και να'ναι...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 09/06/08, 15:32 »
Ο γάμος ούτως ή άλλως είναι ένα χαρτί και μερικά διαδικαστικά θέματα. Το θέμα της εκκλησίας είναι απλά το κερασάκι. Άρα, βρίσκω την άποψή σου περί κατάργησης του πολιτικού γάμου κάπως άκυρη. Ούτως ή άλλως το όλο θέμα περί συμφώνου συμβίωσης είναι ο πολιτικός γάμος για τους ομοφυλόφιλους. Ελάχιστες διαφορές βρίσκω.