Η ομοφυλοφυλία δεν είναι ανωμαλία. Είναι απλά μια διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Ανωμαλία είναι όταν κάποιος είναι νεκρόφιλος ή παιδεραστής.Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ψυχική αρρώστεια και αναταραχή. Το να γεννηθεί όμως κάποιος ομοφυλοφιλος τις περισσότερες φορές συμβαίνει από κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη που προκαλεί μείωση των ορμονών τεστοστερόνης για τους αντρες ή την αντίστοιχη υπέρμετρη αύξηση τους στις γυναίκες.
Και γενικά για οποιοδήποτε λόγο και αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος αυτό δεν τον κάνει ψυχικά άρρωστο!Είναι άνθρωποι που απλά προτιμούν να πηγαίνουν με άτομα του ίδιου φύλου! Δεν μπορω να καταλάβω με βάση ποιας προσπάθειας ηθικοπλαστικής και δεν ξέρω εγω τι άλλου κομπλεξισμού δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι το διαφορετικό! Το ίδιο ακριβώς με τους ομοφυλόφιλους ισχύει και με τους εγχρωμους ή ακόμα και εκείνους που γεννιούνται με μία γεννετησια αναπηρία. Απλά έχουν διαφορετικά γονίδια ή χημικους δεσμούς ή δεν ξέρω εγω πως αλλιώς να το πω! Με αλλα λόγια δεν κινδυνεύει ο ανδρισμός σας με την ύπαρξη ομοφυλοφίλων ούτε με τον γάμο ομοφυλοφιλικών ζευαγαριών για σας τους αντρες που με κάθε τρόπο προσπαθείτε να διατρανώσετε τον ανδρισμό σας..

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί σας ενοχλεί τόσο ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων! Μου μιλάτε για την προστασία της οικογένειας και ότι ο γάμος γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση και αλλες τέτοιες ηθικοπληκτες μπαρμπου**αλίες. Με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργηθεί και ο πολιτικός γάμος. Ο πολιτικός γάμος γίνεται για καθαρά νομικούς λόγους. Ε τί διαφορα έχει ένας στην ουσία ''νομικός'' γάμος ,που δεν εχει καμία σχέση με την εκκλησία , να γίνεται κα ιστα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!
Και στο κάτω κάτω, ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ οι ''φυσικοί'', οι ''νορμάλ'' και οι δεν ξέρω εγω που πρέπει να μας ζητάνε την άδεια άλλοι άθρωποι και να μας παρακαλάνε να τους δώσουμε δικαιώματα που είναι πανανθρώπινα και καθολικα? Επιτέλους , άνθρωποι είναι και αυτοί με σάρκα, αίμα και οστά! Δεν είναι άλιεν! Απλά εχουν διαφορετική σεξουαλική προτίμηση! Στο κρεβάτι του ο καθένας κανει ό,τι θέλει επιτέλους...!
Τώρα σε σχέση με την υιοθέτηση παιδιών, εγω προσωπικά δεν έχω κατασταλλάξει αν είμαι υπέρ ή όχι και δεν φοβάμαι να το πω. Το ότι πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν δεν μπορεί να με πείσει και ότι ένα παιδί θα μπορούσε να μεγαλώσει ''υγιώς'' μέσα σε ένα μη αποδεκτό από την κοινωνία περιβαλλον. Και δεν λεχω κατασταλλάξει ακόμα όχι γιατί πιστεύω ότι ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί ή ότι δεν θα έπαιρνε το παιδί τα ''κατάλληλα'' πρότυπα (μη χ**σω) ώστε να αναπτύξει τον ''ορθό'' τρόπο σεξουαλικής προτίμησης. Ο καθενα όπως είπα και πριν κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Απλά με τέτοιες απόψεις που ακούω και εδω στο φόρουμ και γενικά από τον κόσμο αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι η κοινωνία μας στο θεμα τον ομοφυλοφίλων ζει στο μεσαίωνα και έχει τόσα κόμπλεξ και κολλήματα που θα έκανε κόλαση η ίδια τη ζωή ενός παιδιού που θα μεγάλωνε σε ομοφυλοφιλική οικογένεια. Δηλαδή θα το παιδί από την πρώτη στιγμή που υιοθετηθεί θα αποκτήσει μια ταμπέλα πάνω από το κεφάλι του, θα κοροιδευτεί, θα περιοθωριοποιηθεί και τα λοιπά γνωστά ωραία που κάνουμε εμείς οι ''φυσιολογικοί'' στους ''ανώμαλους''....
Γιαυτό ακριβώς τον λόγο και δεν ξέρω αν συμφωνώ με την υιοθετηση παιδιων από ομοφυλόφιλους, γιατί είναι κρίμα να πέσει όλο το μαίνος της βλακείας της κοινωνίας μας πανω τους..