Αυτό που εγώ πιστεύω ότι έχει παρεξηγηθεί ,είναι η ίδια η έννοια του Γάμου.Ο Γάμος έτσι όπως μας τον έχουν μάθει, σαν κοινωνικό γεγονός δηλαδή,έχει υποστεί τεράστια φθορά.Ένα σωρό νέα ζευγάρια συζούν ,αντί να παντρεύονται ,καλύπτοντας έτσι την ανάγκη για συγκατοίκηση και συνήθως αυτό σταματάει μόνο όταν έρθει η ώρα για το παιδί.Είναι πολύ πιο ειλικρινές ,πολύ λιγότερο ψυχοφθόρο και συνήθως βοηθάει και τη "φλόγα" να είναι "αναμμένη". Ο Γάμος όμως δεν είναι ούτε κοινωνικό,ούτε οικονομικό γεγονός' Κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερο πνευματικό ,με την έννοια ότι δύο άνθρωποι αποφασίζουν να ενώσουν πραγματικά τους εαυτούς τους ,σε ένα "εμείς" και όχι πια σε δύο "εγώ".Στη πορεία αυτό το "εμείς" μάλιστα, συμπεριλαμβάνει και τα παιδιά τους. Αν τώρα δύο άτομα έστω του ιδίου φύλου ,μπορούν να πληρώσουν αυτές τις προυποθέσεις ,εγώ δεν θα ήμουν αντίθετος. Όμως ποιός μπορεί είτε μιλάμε για ετερόφυλα ,είτε για ομοφυλόφιλα ζευγάρια ,να αποδείξει ότι ισχύουν τα παραπάνω;Οπότε καλύτερα ,να προστατέψουμε το θεσμό του Γάμου ,που είναι κάτι ιερό, από την εύκολη γελοιοποίηση. Και αν κάποτε ωριμάσουμε και μπορέσουμε να παντρευόμαστε για τους σωστούς λόγους,τότε γιατί όχι και στο Γάμο των ομοφυλοφίλων...