Αυτό δεν είναι επιχείρημα.Υπάρχουν και δεκάδες μελέτες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός...θεωρητικά.
Όπως υπάρχουν και μελέτες βασισμένες σε αραβική μετάφραση του Testimonium Flavianum που υποστηρίζουν το αντίθετο από αυτό που λες.Ποιος έχει δίκιο λοιπόν;
Αν θέλεις να μιλήσουμε για κβαντικά φαινόμενα, να ανοιξεις άλλο θέμα. Θεωρητικά πάντα.
Το ζητούμενο εδώ, είναι ότι η ιστορική υπόσταση του πιο σημαντικού ανθρώπου στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, "τεκμηριώνεται" από ένα "κατά πολλούς" (για να σου κάνω το χατήρι) ψευδεπίγραφο, ή παραποιημένο αποσπασματάκι, και από 3-4 ακόμα μικρότερα και ακόμα μεταγενέστερα, που μιλάγανε "για οπαδούς ενός κάποιου Χριστού" (δικά τους λόγια, όχι δικά μου). Και ο Ιώσηπος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο πρόσωπο του Ιωάννη έτσι κι'αλλιώς.
Αντίθετα, για πολλά άλλα σύγχρονα, ή παλαιότερα πρόσωπα, όχι και τόσο "σημαντικά", οι ιστορικές πηγές είναι συντριπτικά περισσότερες και πιο αξιόπιστες.
Τα μπερδεύεις. Το πρώτο ευαγγέλιο γράφτηκε το 65 με 70 μΧ.
Απο κει και πέρα,έχεις κάθε δικαίωμα να μην θεωρείς τα Ευαγγέλια αξιόπιστες ιστορικές πηγές.Με την ίδια λογική βέβαια μπορούμε να ακυρώσουμε και τον Ηρόδοτο που έγραψε 500 χρόνια νωρίτερα 
Στο σχολείο (τόοοοοτε παλιά) λέγαμε ένα πετυχημένο για τον Ηρόδοτο:
- Γιατί ο Ηρόδοτος θεωρείται Πατέρας της Ιστορίας?
- Γιατί της γ@μησε τη μάνα!

Τον Ηρόδοτο ασφαλώς και τον επικρίνουν πολλοί, για πολλά πράγματα, ωστόσο η διαφορά είναι πως ήταν ο πρώτος που είπε: "έτσι τα άκουσα από τον τάδε και το διασταύρωσα από τον δείνα". Αυτή η αναφορά στις πηγές και η διασταύρωση των στοιχείων, είναι που τον κάνει τον πρώτο Δυτικό ιστορικό (και όχι οι σχέσεις του με τη παραπάνω κυρία...). Εξάλλου ο Ηρόδοτος ήταν σύγχρονος αρκετών γεγονότων που περιέγραψε, και μπορούσε να επισκεφτεί, για παράδειγμα συγκεκριμένους ιστορικούς τόπους που δεν είχαν υποστεί σοβαρές διαφοροποιήσεις (π.χ. το πεδίο μάχης στις Θερμοπύλες).
Νόμιζα ότι ήταν φανερός ο αστεϊσμός περί 100 ετών, για την ακρίβεια εγώ ήξερα ότι το πρώτο ευαγγέλιο συντέθηκε το 80-85 c.e. Και πάλι, δε νομίζεις ότι είναι αρκετά χρόνια μετά από ένα τόσο κοσμοϊστορικό γεγονός? Ή τι γίνεται με τις αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες που δίδουν τα 4 κανονικά ευαγγέλια? Ή τι γίνεται με γεγονότα (όπως η σφαγή των βρεφών) που δεν περιγράφεται
από καμμία άλλη ιστορική πηγή. Και, σε τελευταία ανάλυση, δεν θα θεωρήσω το manual της εταιρίας σοβαρή πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης. Να με συγχωρείς. Είμαι φύσει καχύποπτος.
Δηλαδή τώρα χρησιμοποιείς τις Επιστολές του Παύλου σαν επιχείρημα;
Άρα και τα θαύματα που συνέβησαν στον ίδιο τον Παύλο και περιγράφονται στις πράξεις των Αποστόλων ήταν επίσης αλήθεια,και όχι σενάρια;H μηπως όχι; 
Όχι. Δεν με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι ότι και ο ίδιος ο Σαουλ δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την
ιστορικότητα του Ιησού. Παρουσιάζει, με άψογο είναι η αλήθεια τρόπο, μια
νέα θρησκεία, επί της ουσίας αδιαφορώντας για το αν υπήρξε ή όχι ιστορικά ένα τέτοιο πρόσωπο. Ο Ιησούς του Παύλου είναι
υπερφυσική οντότητα. Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι πίστευε ο ίδιος τα "θαύματα" που είχε βιώσει.
Προσωπικά ούτε και εμένα με απασχολεί η απόδειξη του θέματος,μιας και η πίστη είναι δόγματικη.Από την άλλη βέβαια,το να μην θεωρεί κανείς τη Βίβλο ως έγκυρο ιστορικό βιβλίο αλλά ως μυθολογία αντιτίθεται στις αρχές της ιστορικής έρευνας.Καμιά "μυθολογία" δεν μπορεί να αντέξει τόσο στο χρόνο,τουλάχιστον όχι με τόση λεπτομέρεια.
Χαίρομαι που συμφωνούμε επ'αυτού. Θα μου επιτρέψεις όμως να επισημάνω μια λογική "τρύπα" στα λεγόμενά σου. Δεν μπορείς να θεωρείς ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι "έγκυρο ιστορικό βιβλίο". Ήμαρτον. Αν είναι έτσι, να ξεκινήσουμε και μια συζήτηση περί της εγκυρότητας των ιστορικών αποδείξεων για την ύπαρξη του Bugs Bunny...

Διαφωνώ ότι ένα ψέμα δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο, ειδικά όταν υπάρχουν συμφέροντα να το συντηρούν. Σου διαφεύγει ίσως, ότι η διάδοση της πληροφορίας (και άρα και η αναίρεσή της), προχωρούσε με πολύ αργά βήματα τα παλιότερα χρόνια. Δες όμως: ακόμα και σήμερα, που η συσσώρευση πληροφορίας συντελείται με γεωμετρική πρόοδο, και τα μέσα εξακρίβωσης είναι πολλαπλά, διάφοροι μύθοι εξακολουθούν να κυριαρχούν. Χρειάζεται να μιλήσω για τα ψευδεπίγραφα "Αρχεία της Σιών", τα οποία εκατομμύρια ακόμα πιστεύουν ότι είναι αληθινά?
Ούτε και εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά που λές είναι αλήθεια,οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου αποδείξει και κανένας άλλος το αντίθετο. 
Μάλλον δεν επικοινωνούμε καλά, γι'αυτό θα προσπαθήσω πάλι:
Εγώ είπα, ότι
σύμφωνα με αυτά που ξέρω ο Χ"νισμός ήταν η πρώτη θρησκεία, στην οποία η "σωτηρία και αιώνια ανταμοιβή" και αντίστροφα η "αιώνια τιμωρία" συνδέθηκαν με την
πίστη. Βρες μου λοιπόν μια
προηγούμενη θρηρκεία (ιστορικά) που να το έκανε αυτό.