Αποστολέας Θέμα: Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η ομορφότερη κιθάρα?  (Αναγνώστηκε 302421 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dr.K-Miller

• Θαμώνας
  • Forensics never lie, people do.
    • Προφίλ
    • http://www.myspace.com/OldSkoolForensics
Οχι φιλε μου, εγω φασιστας δεν ειμαι και θα φοραω οτι θελω, και οποιος προσπαθει με φασιστικους τροπους (λεκτικη και σωματικη βια) να μου επιβαλει τι θα φορεσω και τι οχι ειναι πολυ απλα ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ο ιδιος και πολυ καλα θα κανει να αυτοκτονησει για να εχουμε εναν καλυτερο κοσμο  >:( 
Φασιστικα συμβολα δεν φοραω και οποιος πιστευει κατι αντιθετο ας μην μεθοκοπαει και ας μαθει και λιγη ιστορια πριν τα βαλει ολα σε ενα καζανι  >:(

Ναι κοίτα, η επιλογή να μη φορέσεις κάτι το οποίο γνωρίζεις ότι θα προκαλέσει (για λάθος λόγους) δεν σημαίνει αυτόματα ότι υποτάσεσε στις επιθυμίες των άλλων και δεν φοράς ότι θες. Ξέρω γω; Εγώ δε θα το έκανα, γιατί μου στιχίζει περισσότερο το κομμάτι εξηγώ μπλα μπλα μπλα από το να μην το φορέσω νομίζω. Αν και δεν έχω πλέον πρόβλημα με τα ρούχα της INDEPENDENT TRUCK Co...

Ας πούμε, η σβάστιγκα (η αριστερόστροφη) είναι το σύμβολο του βουδισμού κλπ κλπ, έ, όσο κι αν με εξέφραζε κάποτε (εν Ιαπωνίες νήσους) το manji το αποκαλούμενο ΔΕΝ μπήκα καν στον κόπο να πάρω (ένα φοβερό σουπακαγουαϊ) μπλουζάκι.

Δατς ολ - κουλ.
http://dcpleen-ryu.blogspot.com/

"To every differentiable symmetry generated by local actions, there corresponds a conserved current."

[O κλασικός τύπος που μόλις μπαίνει σε ένα φόρουμ απαντά στα νεκρά θέματα που έχουν ξεχαστεί εδώ και 6 μήνες...]

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Δεν ξερω ρε παιδια....

Δεν ειναι ασχημη, αλιμονο, αλλα δεν ειναι πολυ φορτωμενη? AAAAAAA καπακι + χρυσo hardware+ Carved top+ το τρελλο inlay.

Εκτιμω την τεχνη του PRS, αλλα γενικα μ αρεσει ο μινιμαλισμος και η διακριτικοτητα στα παντα, ειδικα στα οργανα.

Less is more.

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αδριανέ σαν να έχεις λίγο γούστο μου φαίνεται!! :P
Μήπως τυγχάνει να είσαι και κάτοχος της;

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Όχι που δν θα ναι... :P

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Δατς ολ - κουλ.

Συμφωνω με οσα λες, αλλα εχω κουραστει κι'ολας να καταπατουν ακομα και καποιες απλες και χωρις ιδιαιτερο νοημα ελευθεριες μου, και να με κανουν να φοβαμαι να βγω απο το σπιτι... τεσπα ειναι μεγαλη συζητηση και οχι επι του θεματος...
Για την απόλαυση σας, μία καταπληκτική PRS Dragon με εξαιρετική δουλειά στο τάστο, με Serial Number #1 !!!.

Εγω στην αγγλια θυμαμαι ειχα δει μια που ο δρακος ηταν inlayed και σε ολο το σωμα της κιθαρας, ηταν πιο παλιο μοντελο μηπως? Απ'οτι θυμαμαι ηταν σε ελαχιστα αντιτυπα, μονο 1-2 στην Αγγλια, και στοιχιζε οσο μια Λοτους...
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Για την απόλαυση σας, μία καταπληκτική PRS Dragon με εξαιρετική δουλειά στο τάστο, με Serial Number #1 !!!.
Αχ, μονο αυτο ΑΧ... ::)

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
Όχι που δν θα ναι... :P

Όχι βρε παιδιά, θάθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν είμαι!..
Έχω μία πράγματι όμορφη PRS Custom 24 tentop αλλά όχι τόσο extreme..
Απλά κάτι για να ονειρευόμαστε για το μέλλον...
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
θα την παρει καποιος και θα την κρεμασει στον τοιχο του  ::)
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
ε, ειναι εργο τεχνης, πως να το κανουμε  :D
να βαλω και εγω μπασακια bass surgery?

δειτε και το ενσωματομενο κουρδιστηρι!

:o
ειναι απλα απο αλλο πλανητη, δυστυχως ειναι πανακριβα και νομιζω δεν τα φτιαχνει ο τυπος πλεων...
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
  • peace sells, but who's buying it???
    • Προφίλ
Συγγνώμη για το οφτόπικ, αλλά: ο σιδηρούν σταυρός, είναι πρωσικό σύμβολο το οποίο προέρχεται από την εποχή των σταυροφοριών και καπηλεύτηκε και αυτό από τους ναζί. Τα τάγματα των σταυροφοριών που έφεραν παρόμοια σύμβολα(όπως οι ναϊτες πχ) εκτός των άλλων, φημολογείται ότι διεξήγαγαν την αναζήτηση του αγίου δικσοπότηρου, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στους αστικούς μύθους κ την παραφιλολογία του ναζίσμου. Επίσης, η σβάστικα (όρθια, κ όχι ρομβοειδής) είναι ένα απλό γεωμετρικο μοτίβο, το οποίο το συναντάμαι για πρώτη φορά στον σανσκριτικό πολιτισμό. Έκτοτε, συναντάται σε πολλούς άλλους πολιτισμούς όπως τον κυκλαδίτικο, κ άλλους της άπω ανατολής. Χαρακτηριστικό είναι κ το γεγονός ότι η σβάστικα κοσμεί κ το σπίτι του σλήμαν(ή του τσίλερ;; είναι αργά, κ δεν θυμάμαι ;D) στο κέντρο των αθηνών, μπροστά στην εξώπορτα(κ όποιος μιλήσει για ναζισμό, ας κοιτάξει πρώτα τις ημερομηνίες κ θα καταλάβει ότι η οποιαδήποτε υποψία είναι ιστορικός αναχρονισμός ;)) Τέλος, το μοντέλο της εσπ, είναι αντιγραφή της γκίμπσον του χέτφιλντ. Ο χέτφιλντ διαθέτει στην κατοχή του μια σειρά από κάστομ τσόπερ μοτοσυκλέτες, κατασκευασμένες από την west coast chopper, η οποία έχει τον σιδηρούν σταυρό ως λογότυπό της. Έτσι εξηγείται κ η παρουσία αυτού του σταυρού στην κιθάρα του χέτφιλντ. Οι πιο φανατικοί του οπαδοί ίσως θα έχετε προσέξει κ το δαχτυλίδι που έχει στο δεξιό του χέρι που έχει το ίδιο μοτίβο ;)
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

Αποσυνδεδεμένος Stel Andre

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stel Andre
    • Facebook profile
    • Προφίλ
Συγγνώμη για το οφτόπικ, αλλά: ο σιδηρούν σταυρός, είναι πρωσικό σύμβολο το οποίο προέρχεται από την εποχή των σταυροφοριών και καπηλεύτηκε και αυτό από τους ναζί. Τα τάγματα των σταυροφοριών που έφεραν παρόμοια σύμβολα(όπως οι ναϊτες πχ) εκτός των άλλων, φημολογείται ότι διεξήγαγαν την αναζήτηση του αγίου δικσοπότηρου, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στους αστικούς μύθους κ την παραφιλολογία του ναζίσμου. Επίσης, η σβάστικα (όρθια, κ όχι ρομβοειδής) είναι ένα απλό γεωμετρικο μοτίβο, το οποίο το συναντάμαι για πρώτη φορά στον σανσκριτικό πολιτισμό. Έκτοτε, συναντάται σε πολλούς άλλους πολιτισμούς όπως τον κυκλαδίτικο, κ άλλους της άπω ανατολής. Χαρακτηριστικό είναι κ το γεγονός ότι η σβάστικα κοσμεί κ το σπίτι του σλήμαν(ή του τσίλερ;; είναι αργά, κ δεν θυμάμαι ;D) στο κέντρο των αθηνών, μπροστά στην εξώπορτα(κ όποιος μιλήσει για ναζισμό, ας κοιτάξει πρώτα τις ημερομηνίες κ θα καταλάβει ότι η οποιαδήποτε υποψία είναι ιστορικός αναχρονισμός ;)) Τέλος, το μοντέλο της εσπ, είναι αντιγραφή της γκίμπσον του χέτφιλντ. Ο χέτφιλντ διαθέτει στην κατοχή του μια σειρά από κάστομ τσόπερ μοτοσυκλέτες, κατασκευασμένες από την west coast chopper, η οποία έχει τον σιδηρούν σταυρό ως λογότυπό της. Έτσι εξηγείται κ η παρουσία αυτού του σταυρού στην κιθάρα του χέτφιλντ. Οι πιο φανατικοί του οπαδοί ίσως θα έχετε προσέξει κ το δαχτυλίδι που έχει στο δεξιό του χέρι που έχει το ίδιο μοτίβο ;)

ουαου...   :P  καποιος διαβαζει πολυ ιστορια!
S t e l   A n d r e  -  Δείτε με εδώ --->  http://www.youtube.com/c/stelandre

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stel Andre
    • Facebook profile
    • Προφίλ
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα...     Musicmanιααααααα    ;D

και για να μη με λετε κολλημενο....

« Τελευταία τροποποίηση: 27/01/09, 12:27 από steltrucci »

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα...     Musicmanιααααααα    ;D

και για να μη με λετε κολλημενο....

καλά, η τελευταία χάμερ αν δεν ήταν σε αυτό το ανεκδιήγητο(για τα γούστα μου) πράσινο, θα ήταν από τις πιο όμορφες σουπερστρατ που έχω δει!! καταπληκτικές κιθάρες!!!
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
Στελτρουτσι, δειξε λιγο ελεος! Δεν μας λυπασε μεσημεριατικα? Τι ειναι αυτα που μας κανεις...  ;D

Περα απο την πλακα, ειλικρινα για τις mm δεν χωραν σχολια...

Αποσυνδεδεμένος Ammon Jerro

• Παλιός
  • Chaotic Good
    • Προφίλ
Στελτρουτσι, δειξε λιγο ελεος! Δεν μας λυπασε μεσημεριατικα? Τι ειναι αυτα που μας κανεις...  ;D

Περα απο την πλακα, ειλικρινα για τις mm δεν χωραν σχολια...
οντως φιλε μου
την ειδες τη μπλε με το τοπ...??
Απλα.........ΘΕΑ........... ;D
Boys believe nothing can hurt them. Grown men know better.

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αυτη η bahama blue BFR παιζει να ναι η πιο διασημη BFR που υπαρχει. Οπου πας αυτη τη φωτο βλεπεις...

Σε κανα μηνα που θα σκασει και η λευκη Carvin DC μου, τοτε θα τα πουμε για superstrats ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stel Andre
    • Facebook profile
    • Προφίλ
Oλες ειναι κουκλες ... τι να πει κανεις.. Λοιπον παραθετω και την παρακατω φωτο.. οχι τοσο επειδη κολλαει στο θεμα αλλα επειδη εχω πορωθει με τα πραματακια που ηρθαν απο Θωμα σημερα  ;D  το συνολικο gear δειχνει καπως ετσι..

και παλι σορρυ για το οφτοπικ, απλα καταλαβαινετε...  ;D

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Φίλε steltrucci καθώς έβλεπα τις φώτο που πόσταρες,νόμιζα ότι έψαχνα στο σκληρό δίσκο μου! :D

Μερικές ομορφιές και απο μένα!

Και αυτή για τον φίλο MechMech  ;)

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Φίλε steltrucci καθώς έβλεπα τις φώτο που πόσταρες,νόμιζα ότι έψαχνα στο σκληρό δίσκο μου! :D

Μερικές ομορφιές και απο μένα!

Μερικές πληροφορίες για την 7χορδη απο δω?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αυτή τη φωτογραφία φίλε Isnogood την έχω πολλά χρόνια,και αν θυμάμαι σωστά την βρήκα στη σελίδα του Steve Vai,προφανώς είναι η 7χορδη έκδοση μιας επετειακής Jem/Universe που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή η ονομασία της,νομίζω κιόλας ότι δεν πρέπει να έχει κατασκευαστεί άλλο κομμάτι απο αυτό που έχει ο Vai,η 6χορδη είχε βγεί σε κάποια κομμάτια σε μαζική παραγωγή.
« Τελευταία τροποποίηση: 27/01/09, 20:29 από Serviani »

Αποσυνδεδεμένος Snowy

• Παλιός
    • Προφίλ
    • snowy
Τιποτα το εξωπραγματικο αλλα...

...τη βρισκω πανεμορφη...
on blackened wings i fly...

Αποσυνδεδεμένος Γεννημενος Κιθαρίστας!!!

• Παλιός
  • 1 ki8ara 1000 le3eis !!!
    • Προφίλ
βασικα ειναι και πολυ κλασσικη !! ;D

Αποσυνδεδεμένος buckethead RULES!!

• Παλιός
  • Slaughterhouse on the Prairie
    • Προφίλ

καλά, η τελευταία χάμερ αν δεν ήταν σε αυτό το ανεκδιήγητο(για τα γούστα μου) πράσινο, θα ήταν από τις πιο όμορφες σουπερστρατ που έχω δει!! καταπληκτικές κιθάρες!!!

Καλύτερα έτσι;;;

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
green looks better imo  ;)
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ

Καλύτερα έτσι;;;

ω, ναι! ω, ναι!! ω, ναι!!! ;D