και τώρα ας ποσταρω το ανανεωμένο PD μου

λοιπόν 1)έφυγε το whammy γιατί τελικά κατάλαβα πως δεν το χρειάζομαι
2)έφυγε το το cry baby 95q και αντικαταστάθηκε με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Custom Audio Electronics MC 404 που πραγματικά είναι ένα πααααρα πολύ καλό και ευέλικτο Wah.
3)το polytune της T.C electronic βρήκε θέση στο PD μου...και αυτό πολύ τίμιο tunerακι
4)delay llama απο τον jam...περιττά τα λόγια...πολλοί θα πουν "τι το ήθελες το δεύτερο delay?"...παιδιά μεγάλη ευελιξία και συνδυάζονται πολύ καλα..ειλικρινά ο ήχος που βγαίνει όταν είναι αναμμένα και τα δυο είναι ονειρικός...
άντε και μία ερώτηση!!! πιστεύετε πως είναι καλύτερα στην συνδεσμολογία να είναι πρώτο το delay llama ή πρώτο το hazarai στην αλυσίδα...εγώ τώρα έχω την αλυσίδα στο loop ως εξής: send- volume pedal( ναι ναι αξίζει ) - HOAX - memory man hazarai - delay llama - Boos RC 50 - return.
p.s ξέχασα το σημαντικό. το tube factor της H&K στάλθηκε στην OKKO στην Γερμανία και έγινε ένα πολύ σημαντικό Mod. πλέον υπάρχουν ανεξάρτητα volume knobs για τα δύο κανάλια (αν μπορώ να το πω έτσι) και τοποθετήθηκε και ένας διακόπτης για να επιλέγω στο TF1(θεωρητικά το καθαρό "κανάλι") το gain. Με τον διακόπτη στην πάνω θέση το TF1 γίνεται λίγο βρώμικο, ενώ στην κάτω θέση δίνει ακόμα παραπάνω γκαζάκι, ιδανικό για rockιές. Τώρα συζητάω (οχι με την OKKO ) για άλλο ένα mod για ανεξάρτητο drive στα 2 "κανάλια" . Όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας μου στείλει p.m
p.s2 το HOAX έχει "σηκωθεί" με pedal risers για μη νιώθει άσχημα το καημενούλι εκεί πισω!!! Ίσως κάνω και κάτι ανάλογο για το RC-50 αλλά ιδιοκατασκευή.