Συμφωνώ με τον pa..... ότι πάει πολύς κόσμος και πληρώνει. Εξού και συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα. Έαν δεν πήγαινε καλά το μαγαζί θα έκλεινε.
Μετά υπάρχει και το άλλο ζήτημα. Όταν ο ίδιος ο πολίτης, δεν φροντίσει τις παραλίες του, δεν τις διαμορφώσει κάπως ώστε να δείξει ότι τις προσέχει και του ανήκουν, τότε θα καταπατηθούν παράνομα. Πρώτον γιατί ο Δήμος θα την δώσει κάπου ιδιωτικά για να την φροντίζουν και δεύτερον γιατί θα τα αρπάει χοντρά από την παράνομη επιχείρηση.
Για όσους πεταχτούν και πούνε ότι πληρώνουμε το κράτος και το δήμο να τα κάνει αυτά και να μην γίνονται ιδιωτικοποιήσεις. Χαίρω πολύ το ξέρω. Η πραγματικότητα μας έχει δείξει πως αλλού πάνε αυτά τα χρήματα. Επίσης μας έχει δείξει ότι δεν μπορούμε να μην τα πληρώνουμε. Οπότε αυτό που μας απομένει είναι εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε τα όσα δεν κάνεις ο δήμος, ώστε κανένας να μην μπορεί να καταπατήσει και τίποτα.
Ότι μας ανήκει νόμιμα και το φροντίζουμε, αυτό φαίνεται και δεν μπορεί κανείς να κάνει λαμογιά ούτε μπορεί να φέρει τη δικαιολογία, Ήτανε μαύρο Χάλι και εμείς το ομορφήναμε!Αλλά αυτό χρειάζεται χρήμα!.
Τέλος στο στρατόπεδο, είχε πολλές γόπες κάτω, όταν τις μάζευε ένας φαντάρος ήταν αναπάντεχο, μιας και ήτανε και σαν αεροδρόμιο. Όταν τις μαζεύανε πολλοί ήτανε παιχνιδάκι.
Συνήθως λίγοι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας, αλλά αμέτρητοι κάνουν παράπονα.
Πολύ φίδιασμα λέμε.
Ξέρω πως η σύγχρονη ζωή μας κυνηγά, ίσως δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε την ανάγκη μας, αλλά όλα έχουνε τις συνέπειές τους. Όταν δεν έχεις χρόνο λοιπόν να φροντίσεις την παραλία σου, θα "φροντίσει" άλλος γι αυτό.
Εγώ για μπάνια πάω Σαλαμίνα μεριά, όταν πρόκειται να πάω κοντά, έχω εκεί εξοχική κατοικία. Η παραλία είναι πάντα στην πένα, γιατί ενδιαφέρονται οι πολίτες. Μόνο από τα σκουπίδια που έχει η θάλλασα και τα ξερνάει το κύμα θέλει πάντα καθαριότητα. Πως να το κάνουμε είναι σαν το κούρδισμα και την αλλαγή χορδών.
Στην καλύτερη περίπτωση το κράτος, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν να προσλάβει εκτός από δασοφύλακες και παραλιοφύλακες, για τους ασυνείδητους που δεν εκτιμούν τον κόπο και το μεράκι του πολίτη.