Steve Reich θα σου πω μερικές γρήγορες κουβέντες χωρίς περιστροφές.. Είχα διάθεση να κάτσω να ακούσω τη μουσική σας αλλά δεν το έκανα.. Ξέρεις μερικές φορές, η μπάντα που ακούμε στο cd θέλουμε να γνωρίζουμε ότι αποτελείται από καλά και ευγενικά μέλη.. Προσωπικά ακούω Dream Theater γιατί αν και αποτελείται από ίσως τους καλύτερους μουσικούς στο είδος τους, εν τούτοις αν δεις κάποια documentaries βγάζουν μια θετική ενέργεια σαν χαρακτήρες και μπορείς να τους θεωρήσεις σαν φίλους σου που θα έβγαινες και για μια μπύρα χωρίς να στο παίζουν πριμαντόνες.. Επίσης ακούω Pain of Salvation γιατί ο Daniel φαίνεται να είναι πολύ έξυπνος και πολύ καλοσυνάτος.. Αυτά τα 2 συγκροτήματα τα ανέφερα παραδειγματικά.. Ίσως να μην μας αρέσει αλλά και οι χαρακτήρες των μελών ενός συγκροτήματος μετράνε..
Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σου πω ένα "νόμο της ζωής" που ίσως να τον ξέρεις ίσως και όχι.. "
Όλοι δεν κάνουν για όλα".. Και εμένα θα μου άρεσε να τραγουδάω μπροστά από 100.000 κόσμο αλλά γνωρίζω ότι δεν έχω καλή φωνή και δεν το επιχειρώ καν.. Τι θέλω να πω με αυτό.. Μπορεί ο τραγουδιστής των Αγγέλων της Νύχτας να έχει όνειρο να γίνει ο νέος Mercury, αλλά αν δεν έχει το ταλέντο, σίγουρα αυτό μπορεί να μην γίνει ποτέ.. Τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Τα παρατάς; Είναι και αυτό μια λύση.. Μια άλλη λύση, ίσως πιο συμφέρουσα είναι να δουλέψεις ατελείωτα πάνω στη φωνή σου και να ακούς κριτικές.. Ο Tom Araya των Slayer έχει πει ότι τα πρώτα χρόνια που τραγουδούσε στους Slayer όλοι έλεγαν ωραία μπάντα αλλά από τραγουδιστή πάσχει.. Τι έκανε ο Tom; Τους άκουσε προσεκτικά και συνέχισε να δουλεύει.. Και φυσικά έφτασε εκεί που έφτασε.. Δεν είπε fuck'em all και έμεινε στάσιμος..
Εν κατακλείδει, έχω να σας πω 2 πράγματα.. Πρώτον, να ακούτε τις κριτικές καλοπροαίρετα, γιατί κανένας εδώ δεν ξύπνησε και είπε τι θα κάνω σήμερα; A, ας τα χώσω στους Άγγελους της Νύχτας.. Όλοι μας κρίνουμε με βάση κάποια δικά μας standard και πιστεύω καλοπροαίρετα (τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία).. Το δεύτερο είναι να μην επαναπαύεστε.. Να προσπαθείτε συνέχεια να γίνεστε καλύτεροι και όχι να λέτε αυτοί είμαστε και τέλος.. Γιατί μπορεί αυτοί που είστε να μην είναι κάτι το αξιόλογο, αλλά με σοβαρή δουλειά μπορείτε να γίνετε.. Αυτά από εμένα..
Πάντα καλοπροαίρετα

,
faser