Γεια σας παιδες,
Πολυ συντομα,δηλαδη σε διαστημα 3-4 ημερων,προκειται να αγορασω μια απο τις τρεις αναγραφομενες...Δοκιμασα την περιφημη
GT-10 της Boss,και η αληθεια ειναι οτι οι ηχοι της μου φανηκαν λιγο ψευτικοι,και γενικοτερα δε μου εκανε μεγαλη εντυπωση αν εξερεσουμε τα πολυ ωρεα εφε της!!
Για τις αλλες δυο, εχω γυρισει ολα τα forums του πλανητη

και ειδα και πολλα βιντεο στο youtube.Δεν μπορω να πω οτι εχω καλυφθει πληρως,αλλα πηρα μια εικονα.
Η κιθαρα μου ειναι μια Squier!!Μη σας απαταει το ονομα

, της εχω αλλαξει bridge με Seymour Duncan HotRails και neck με DiMarzio YJM!Επισης της εχει κλειδια Schaller locking tuners,και συντομα θα αλλαχτει και το nut της!Βεβαια τιποτα δεν την κανει συγκρισημη με μια original Fender,η τελοσπαντων με οποιοδηποτε απο τα μεγαλα ονοματα

!!Καποια στιγμη θα την αλλαξω μολις πιασουν πολλα λεφτα τα χερια μου προς το καλοκαιρι

μαλλον για κατι με 2 Humbuckers η εστω εναν bridge!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

Τωρα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω μια πεταλιερα που να εχει "πραγματικο" ηχο, και βασικα πανω απο ολα να μπορω να ρυθμισω μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια.Παιζω απο πολυ χαλαρα Blues μεχρι Rock και Heavy Metal!Ψαχνω για καλο ηχο σε solo προτιστως (μιας και τους εχω μια αδυναμια

) που να περιεχει αρκετο reverb και delay,oποτε θελω και καλα εφε!Βεβαια χρειαζομαι και πολυ καλο ηχο με μπολικο sustain και οχι μονο,για τα ρυθμικα!Επισης ενδιαφερομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ενα καλο αξιπρεπες wah-wah!Και απο κει και περα,ηχους σε clean και ξερετε διαφορους "διαστημικους" περιεργους ηχους, που οκ καθε πεταλιερα εχει
Ενα που ειχε η GT-10 και με ενδιεφερε ηταν το loop!Βεβαια δε με βλεπω να πηγαινω για αυτην...παω για
ΖΟΟΜ G9 2tt η
POD X3 Live!Σε loop φανταζομαι μακροπροθεσμα οτι μπορω να παρω κατι εξωτερικο...Κατι αλλο που ακουσα ειναι οτι με τα POD μπορεις να κανεις κατι σαν "αναβαθμιση" στο λογισμικο εναντι καποιου ποσου βεβαια!Το οποιο μου ακουγεται αρκετα βολικο!!Απο την αλλη διαβασα παλι οτι η ΖΟΟΜ εχει 2 εσωτερικες λυχνιες.Μιας και δεν εχω ενισχυτη με λαμπα και εχω εναν ταπεινο
Marshall DFX-30 λετε να εκανε μεγαλη διαφορα??η απλα να περιμενω οταν θα αλλαξω με το καλο τον ενισχυτη??
Θα ηθελα λοιπον παιδια να με διαφωτισετε λιγο,και να μου πειτε την γνωμη σας,ειδικα απο αυτους που εχουν καποια εμπειρια με αυτα τα πεταλια!!!Οποια απο τις δυο και να παρω να ξερετε οτι προοριζεται για πολυ καιρο

!!
Ευχαριστω πολυ