Έχεις κάποια γνώμη για αυτά τα πετάλια ή άλλα σε αυτή την κατηγορία;
Ναί, έχω κάνει μεγάλη έρευνα αλλά κοίταζα για πάνω από 1 χρόνο συγκεκριμένα για boosters και overdrives τα οποία να μήν χρωματίζουν καθόλου την κιθάρα.
Το Nano LPB-1 έχει μία δική του χροιά που εγώ δεν ήθελα.
Το MC-401 είναι νομίζω το καλύτερο για την παραπάνω συνθήκη, είναι εξαιρετικά διαφανές και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. Είναι ανώτερο από το MXR Micro Amp. Όπως έγραψα, με unity gain είναι ένα πολύ καλό buffer. Μπροστά στον ενισχυτή κάνει εξαιρετικά την δουλειά του να κλωτσήσει το distortion, ενώ στο loop, είναι ποίημα, είναι ένα καθαρό volume boost. Με 18v τροφοδοσία δίνει και λίγη περισσότερη διαύγεια στον ήχο, κάτι ανεπαίσθητο που όμως το ακούς και σου λείπει.
Στην ίδια κατηγορία είχα αγοράσει και είμαι επίσης πάρα πολύ ευχαριστημένος από το LTD Special Recipe της Barber Electronics, το οποίο με μηδέν Drive γίνεται πολύ καλό Booster, ενώ έχει εσωτερικά trimmers για Bass και Treble. Είναι επίσης τελείως transparent ενώ αν του πειράξεις τα Bass και Treble το κάνεις να γεμίζει ότι κενά μπορεί να έχεις με τον ενισχυτή σου. Τα Bass και Treble αυτά είναι ενεργά - δεν κόβουν μόνο όπως σε πολλά πετάλια.
Εγώ σε αυτά κατέληξα, άκουσε τα από το
ProGShop όπου κάνουν την καλύτερη ηχογράφηση:
http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=525&CategoryID=15http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=720&CategoryID=9Τώρα για άλλα πετάλια που χρωματίζουν τον ήχο, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Το SFX01 είναι πράγματι πολύ καλό αν θέλεις να επιτύχεις το shift του resonant peak, νομίζω ότι σε αυτό είναι σημείο αναφοράς, αν θέλεις κάτι τέτοιο χτύπα το.
Κάνε μία ακρόαση στις κατηγορίες Boost και Overdrive pedals στο ProGShop και θα βρείς γρήγορα τι είναι αυτό που σου ταιριάζει..
Edit: Θα τολμήσω να αναφέρω ένα (τελείως προσωπικό) motto που έχω για τα πετάλια boost και overdrive που μου αρέσουν εμένα, συνήθως λέω ότι:
-Τα πραγματικά πολύ καλά πετάλια, έχουν πάντα μία ρύθμιση στην οποία όταν τα ενεργοποιήσεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα! (πιάνεις το νόημα?...)