Σκευτικα να μην γραψω το καταστημα για να μην θεωρηθει θαψιμο αλλα απο την αλλη σε ελευθερη αγορα ζουμε οποτε γουατ δε φακ ας κατεβασουν τα μουτρα και την μυτη πια οι εισαγωγεις...
Το καταστημα που αγορασα την κιθαρα που η οφισιαλ τιμη της στον αντιπροσοπο ειναι 980 !!!!!! μετρητα την δινει -13% ημαρτον !!!!
ο Αγγλος ειναι αυτος .... http://www.dv247.com/invt/48676/ + 18ευρω μεταφορικα και τελικα την αγορασα απο το ARCO στην Γλυφαδα 750 Ευροπουλα !!!!!!!!!
Αποφασισα πλεον οτι απο τους γνωστους ψιλομητηδες δεν θα ξαναγορασω τιποτα....θα πηγαινω μονο για δειγματισμο και δοκιμη των οργανων και μετα αγορα απο ιντερνετ ή απο καταστηματα οπως το παραπανω που τολμουν να φτασουν στα λογικα επιπεδα !!!
Οταν δε πηρα τον γνωστο καταστηματαρχη με ibanez στο κεντρο και του ειπα ...ρε φιλε βρισκω την κιθαρα τοσο απο αγγλια τι καλυτερο μπορεις να κανεις η απαντηση του αφεντικου στο βαθος του τηλεφωνου ηταν .....πες του να την παρει απο αγγλια να τελειωνουμε !!!!!!!
Να ειναι σιγουρος ο συγκεκριμενος οτι αυτος θα τελειωσει συντομα με τετοια μυαλα και οχι εμεις....ειναι πολλες πλεον οι πορτοκαλιες κυρ Τ !!!!
Συγνωμη ρε παιδες εαν ξεφυγα λιγο αλλα οπως καταλαβατε τα εχω παρει ντε λα κραν με τους γνωστους αγνωστους !!!!
(εαν κατι δεν ειναι στο ιδεολογικο πλαισιο του φορουμ ζητω συγνωμη και ας διαγραφει οτι ειναι)
Παιδες με βαση το ποστ του vagtanplan δυο λογακια και απο μενα.
Επειδη και γω ειμαι απο Γλυφαδα τυχαινει να το ξερω το μαγαζι. Βρισκεται στην κατω Γλυφαδα (μερος οπου οι περισσοτεροι απο εμας το γνωριζουμε οχι για τις κιθαρες αλλα για τις ...καφετεριες

)
Οι ανθρωποι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και οι τιμες του ειναι
ακριβως τιμες Thomann. Τον ρωτησα για μια American Standard Strat μου ειπε 1040 ευρω.
Τον ρωτησα για Gibson Les Paul Standard μου ειπε 2000 ευρω.
Το αλλο καλο με το συγκεκριμενο ειναι οτι μπορεις να του κανεις παραγγελια κιθαρα με ενα συγκεκριμενο χρωμα το οποιο δεν το χεις βρει πουθενα.
Σκοπος μου δεν ειναι να κανω διαφημιση ουτε εγω ουτε οι αλλοι φιλοι.
Αλλωστε ουδεμια σχεση με αυτο το μαγαζι εχω. Αλλα ολοι οσοι συμμετεχουμε στο φορουμ ειναι καλο να ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ τους Ελληνες καταστηματαρχες οι οποιοι τις κυνηγανε τις τιμες και δε μου πουλανε τις Gibson Standard 2700 ευρω οπως γνωστο καταστημα στην Αθηνα...

Ετσι και οι υπολοιποι ισως συμμορφωθουν.
Αν οχι τοτε θα αγοραζουμε απο τα καταστηματα οπου ΑΞΙΖΕΙ.