Τα οικονομικά όμως στοιχεία με τα οποία ασχολείσαι είναι η μη χειροπιαστή πλευρά.

Δεν το κατάλαβα το παραπάνω.
Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και όχι οικονομολόγος. Τα στοιχεία λένε ότι:
Η μηχανή που αναισθητοποιεί τα κοτόπουλα κοστίζει Α €.
Η μεταφορά της από Ολλανδία και το κόστος εγκατάστασης είναι Β €.
Το κόστος λειτουργίας της (νερό, ρεύμα) για ένα έτος είναι Γ €.
Το κόστος συντήρησης για ένα έτος είναι Δ €.
Το κόστος απόσβεσης 15ετίας είναι Ε €.
Η πιθανή δανειακή επιβάρυνση ανά έτος είναι ΣΤ €.
...κλπ κλπ. για να μην σε ζαλίζω.
Αν προσθέσεις τα παραπάνω και το ποσό που βγάλεις το διαιρέσεις με τα εκατομμύρια κοτόπουλα που θα σφάξει ένα σφαγείο σε ένα χρόνο, το κόστος που θα βγάλεις είναι ανύπαρκτο.
Πέρα από τα παραπάνω όμως θα σου πω το εξής απλό. Το κοτόπουλο που δείχνει στο βίντεο να το πετάει ο εργάτης στον τοίχο για να ψοφήσει, είναι ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! Το ίδιο και τα άλλα που χοροπηδάει επάνω τους. Είναι δηλ. 100% ΖΗΜΙΑ για το σφαγείο.
Πιστεύεις εσύ ότι ο εργάτης αυτός είχε οδηγία από τη διεύθυνση του σφαγείου να τα θανατώσει έτσι;Αν δεν είναι αυτό "χειροπιαστό οικονομικό στοιχείο", τότε πιο είναι;
Όσον αφορά άλλα δύο ζητήματα που αναφέρεις:
δυστυχώς είναι δύσκολο να πάμε σε ένα από τα χιλιάδες εκτροφεία των KFC. Μην το περιορίζεις στην Ελλαδίτσα μας,γιατί ακυρώνεις το επιχείρημά σου φίλε indie-anos 
...
άρα ξέρεις καλύτερα από εμένα πως τη σημερινή εποχή τα λεφτά είναι στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα 
Δεν έχω πάει ούτε εγώ σε εκτροφεία ή σφαγεία της KFC. Έχω πάει όμως σε εκατοντάδες άλλα κυριολεκτικά σε όλη την Ευρώπη. Πίστεψέ με δεν διαφέρουν σε τίποτε.
Τα λεφτά έχουν το ίδιο χρώμα απ' όπου κι αν προέρχονται. Και την επιχείρηση δεν την ενδιαφέρει τόσο από που προέρχονται, όσο το να είναι πολλά.