Πρώτα από όλα, εκεί που λέει στο τέλος περί φακελώματος, ο τύπος πρέπει να είναι κουκουρούκου εντελώς. Αν είναι δυνατόν, να περίμεναν τα διόδια για να μας φακελώσουνε.
Δεύτερον, το διάβασα ολόκληρο και δεν μου λέει κάτι καινούριο ή κάτι το ιδιαίτερο.
Εντωμεταξύ, αυτό το οποίο λες, πως είναι ψέμα, το παρουσιάζεις παρακάτω, ως δική σου υποθετική αλήθεια. Λες και εγώ, αναφέρθηκα στον τρόπο με τον οποίο θα κανόνιζε η εταιρεία το τρόπο πληρωμής της για το έργο. Διόδια λοιπόν, θα ξαναυπάρξουν, εφόσον θέλουμε καλύτερους δρόμους, με το ανάλογο αντίτιμο.Λες να το αναλάβει το Δημόσιο ?? Για να δούμε.
Έαν ψάξεις σε ένα ερμηνευτικό λεξικό, τι σημαίνει επαναστάτης, θα δεις, ότι δεν χρειάζεται να αναγορευθεί κάποιος, για να είναι κιόλας.
Το θέμα όμως είναι αν όντως είσαι επαναστάτης, ή ψευτοεπαναστάτης. Ο πρώτος έχει τα κότσια, ο δεύτερος, όπου και όποτε και όσο τον παίρνει.Οπότε με αυτό, σου απαντάω και στο 4, για το τι ακριβώς πράττουν. Όταν με το καλό βγει και η απόφαση του δικαστηρίου, θα δώ ακόμη πιο καλά,πόσα απίδια χωράει ο σάκος και αν θα πληρώνουν ή δεν θα πληρώνουν τα διόδια. Να δω δηλαδή, μέχρι που θα φτάσει η παρανομία τους....να καταπολεμήσουν την παρανομία. Για από κάποιο σημείο και μετά, φυλάμε τον ποπό μας ?
Βεβαίως και οι επαναστάτες, δεν είναι ενάντια στους απλούς και τίμιους υπαλλήλους των εταιρειών!! Όμως θα είμαι εγώ εναντίον των επαναστατών, σε περίπτωση που η στάση τους, να μην πληρώνουν τα διόδια, κάψει τους απλούς και τίμιους υπάλληλους της εταιρείας και αφεθούνε ατιμώρητοι, τα μεγαλοκαθίκια, να στήσουνε πάλι γλέντι. Διότι ακριβώς στην ίδια μοίρα με τα μεγαλοκαθίκια θα τους βάλω.
Τα χλωρά λοιπόν,είναι οι υπαλληλίσκοι, τα ξερά τα μεγαλοκαθίκια. Έαν οι επαναστάτες, κάψουν με τη στάση τους τα χλωρά αλλά δεν καταφέρουν να αγγίξουνε τα ξερά, θα είναι για το ΚΑΙΑΔΑ όλοι μαζί, επαναστάτες και ξερά.
Ξαναλέω, όταν σημαδεύουμε ένα λεωφορείο με κόσμο, για να στείλουμε στη κόλαση τους ενόχους, πρώτα από όλα πρέπει να μην έχουμε απώλειες από αθώους πολίτες. Μετά τους πυροβολισμούς, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες απώλειες αθώων πολιτών, τουλάχιστον θα πρέπει να έχουμε στείλει τους ενόχους, στη Κόλαση. Διότι έαν καταλάθος φας, πόσους αθώους πολίτες και οι ένοχοι τη σκαπουλάρουνε για να ανέβουνε σε άλλο λεωφορείο, καλύτερα να αλλάξεις Χόμπι και να γίνεις ξέρω γω, τραγουδιστής.