#20 Review DIY Pedal KITs 2009-12Όνομα: AMZ Mini Booster (Dirty!) Link: http://www.muzique.com/tech/miniboo1.htmΚατηγορία: Booster (Buffered & Dirty)
Είναι κλώνος του: -Ρυθμιστικά: Bias, Drive, , True Bypass Fsw
Εσωτερικά Ρυθμιστικά: -
Διακόπτες: Treble/LessGain/MoreGain Switch
Mods που έκανα: Σε πρώτη φάση, υλοποίησα το Buffered Version, διότι ήθελα να έχει ισχύ να οδηγεί γερά άλλα επόμενα πετάλια. Παράλληλα έκανα ένα Mod που έχει να κάνει με το ποσοστό Gain που δίνει το πετάλι και έτσι καθορίζει και το πόσο βρώμικο είναι. Σύμφωνα με τις συστάσεις του Orman, έκανα και μία θέση στον διακόπτη για Treble Boost μόνο, η οποία αναπάντεχα βγήκε πολύ πετυχημένη!. Επίσης ενώ το πετάλι έχει μόνο Volume και το bias νοείται να είναι εσωτερικό ρυθμιστικό, εγώ το έβγαλα έξω, για να πειραματίζομαι με το Bias των 2 τρανζίστορ. Τελικά είδα ότι είναι πολύ χρήσιμο έξω, γιατί έχει μία περίεργη λειτουργία σαν δεύτερο Volume/Gain.
Τι μου άρεσε: Είναι πολύ ιδιαίτερο το Distortion που βγάζει το Mini Booster, όταν παραμορφώνει. Είναι κάτι μεταξύ Fuzz και παραδοσιακού Overdrive, πολύ rude και επιθετικό. Απιθανη χροιά που δεν την βρίσκεις σε κανένα άλλο πετάλι!.
Τι δεν μου άρεσε: Δεν είναι διαυγές, και δεν εννοείται ως Clean Booster. Αν θέλετε Clean ξεχάστε το!. Είναι ουσιαστικά ένα Fuzz.Overdrive με πολύ ιδιαίτερη χροιά, για καθαρά δεν κάνει.
Ποιο πετάλι αντικατέστησε: Δεν είχα κάτι ανάλογο, ούτε υπάρχει κάτι παρόμοιο στην κατοχή μου!. Σϊγουρα θα πειραματιστώ για τις εφαρμογές όπου η ιδιαιτερότητα της χροιάς του θα είναι πολύ χρήσιμη.
Αναλυτικότερη παρουσίαση: Πως ακούγεται: Δεν βρήκα κάτι καλύτερο από το παρακάτω, σημειωτέον ότι το δικό μου έχει πολύ περισσότερο Gain και είναι πολύ πιο επιθετικό!..
AMZ mini Boost PedalΒαθμολογία