Εγω θα έλεγα να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας τον συντονιστή του κιθάρα.
Του πάει γάντι αυτός ο ρόλος γιατί τον διακρίνει μια πραότητα κι ένα αίσθημα δικαιοσύνης.
Με αφορμή αυτό το σχόλιο, και για να μην έρχονται τα παιδιά του forum σε δύσκολη θέση, θέλω να αναφέρω ότι μου έχει γίνει ευγενέστατη πρόταση για Moderator εδώ και πολύ καιρό, και έχω επιλέξει να αρνηθώ.
Ο λόγος είναι ότι θεωρώ ότι ο λιγοστός χρόνος που μου περισσεύει από τα επιχειρηματικά μου, καλύτερα είναι να πηγαίνει στην δημιουργική συγγραφή θεμάτων και την προσοδοφόρα ανταλλαγή απόψεων, παρά στην καθημερινή διαχείριση του forum.
Παράλληλα, όμως με την σκέψη ακριβώς αυτή, δεν μπορώ παρά να θυμάμαι ακόμα πιο έντονα, ότι εγώ εχω την πολυτέλεια αυτής της επιλογής, ακριβώς επειδή κάποιοι άλλοι φίλοι, στο παρασκήνιο, δουλεύουν με φιλότιμο για να έχουμε ένα κοινό τόπο ιδεατής συγκεντρωσης, ανταλλαγής απόψεων και γνώσης που μας προάγει όλους.
Με την σειρά μου λοιπόν θέλω να προσφέρω τις δικές μου ευχαριστίες στους ιδρυτές και τρέχοντες συντονιστές του kithara και ευχαριστούμε πολύ για τον καθημερινό σας κόπο και την αμέριστη στήριξη που έχουμε μάθει πλέον να την θεωρούμε αυτονόητη..