Σορυ, αλλα αν κι εχω ερθει πολλες φορες σε αντιπαραθεση με τον pappou, δεν ειδα να λεει κατι περιεργο... Αντιθετα ειπε οτι δεν ξερει τι να προτεινει σε οσους εχουν χρηματα και θελουν να τα επενδυσουν και απλα ανεφερε οτι τα δικα του τα επενδυσε στη δουλεια του. βασικα μακαρι να μπορουσαμε ολοι να το κανουμε αυτο, αλλα 1ον οι περισσοτεροι δεν εχουν αποταμιευσεις (εγω παντως οχι και οι περισσοτεροι που ξερω) και 2ον ακομα κι αν εχουν καποιοι τπτ ψιλα, δεν εχουν τον τροπο, τον χρονο και τις γνωσεις που χρειαζονται για να επενδυσουν σε κατι που οντως αξιζει, οπως πχ ειναι η γεωργια κοκ.
Σορυ λοιπον, αλλα εγω προτιμω καποιον που εφοσων εχει χρηματα προτιμα να τα επενδυσει σε πραγματα που χρειαζεται ή σε πραγματα που θα τον βοηθησουν να παραγει κατι (μιας και ετσι θα προσφερει), παρα αυτον που εχει φραγκα και μονος του σκοπος ειναι να δει τα χρηματα του να δουλευουν για αυτον χωρις να κανεις τπτ αυτος για αυτο...
Για να μην πω οτι ετσι οπως πανε τα πραγματα (σε παγκοσμιο επιπεδο), σε μερικες δεκαετιες, οι πιο σημαντικες δουλειες θα ειναι αυτες που ασχολουνται με την παραγωγη αγροτικων και ζωικων προϊοντων (εχει να πεσει πολυ πεινα αν δειτε τις προβλεψεις για αυτο το ζητημα σε παγκοσμιο επιπεδο). Θα ελεγα οτι ειδικα η γεωργια, (ειδικα αν μιλαμε για μη ελεγχομενη γεωργια απο πολυεθνικες κτλ) ειναι μαλλον το ευγενεστερο επαγγελμα. Ηταν και παντα θα ειναι.
Γνωμη μου βεβαια...