Και οι λυσεις ποιες ειναι papou? Μειωση της ανθρωπινης αξιας, ωστε να ορθοποδησει το συστημα;
Λυσεις με το σωρο...αλλα κινδυνευω να θεωρηθω τρολ αν τις επικαλεστω... βεβαα ισως επειδη τωρα ρωτησες (εστω και ρητορικα) να την γλιτωσω...
Γιατι ξεχναμε λοιπον τις δοκιμασμενες παραδοσιακες, ελληνικες, χριστιανικες, κομμουνιστικες λυσεις απο κρισεις? Γιατι κανεις αλτρουιστης δεν αυτοπροτεινει το μαγουλο του και να ξεκινησει απο τον εαυτο του: Θα δωσω ολα τα εξοχικα μου, ολα εκεινα τα κτηματακια στο χωριο, εκεινα τα περισσευουμενα σπιτια που ενοικιαζω, θα βαλω δωρεαν στο σπιτι μου στο περισσευουμενο δωματιο εναν συναγωνιστη που μαστιζεται απο κριση, θα αφησω να παιζουν με την κιθαρα μου κυριακες που λειπω τα συντροφια, θα επιστρεψω τις φοροδιαφυγες μου απο τοτε που δηλωσα οτι αγορασα/πουλησα σπιτι στην αντικειμενικη αξια, θα χαρισω το δευτερο αυτοκινητο μου στο Δημο, θα παραιτηθω γιατι νιωθω υπεραριθμος, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα πληρωνω τα διοδια μου η το εισητηριο μου αν επιλεξω να δωσω αγωνα απο το Αυλακι στο Πορτο Ραφτη, θα κουρευομαι μονος μου, θα παω στρατο που με καλει η μαμα πατρις χωρις να χρονοτριβω με αναβολες η πολλα-πολλα, θα παντρευτω με πολιτικο γαμο, θα βαφτιζω με ονοματοδοσια να μη ξοδευω, θα ψελιζω με squier τις κουτσοπεντατονικες στο ανετο υπνοδωματιο μου?
Η Μπουμπουλινα καθοτι σκλαβα και γυναικα σε δυσκολες εποχες, μετα απο 400 χρονια πιεσης, εδωσε καμια 100 πλοια της εμεις ουτε ενα SMS απο το κινητο μας σε απορους?
Ελευθεροι ανθρωποι, σκεπτομενοι, αντικομφορμιστες, με ευαισθησιες, καλλιτεχνες τιγκα στην ιδεολογια και δεν εχει προσφερθει κανεις? Ολο για τις καταθεσεις, τα τζιπ και τα σπιτια του διπλανου μας μονο λεμε. Μα κανει ετσι ο καλος ο ανθρωπος?