Αν κατάλαβα καλά απ αυτή τη συνδεσμολογία όμως, "switchάρεις" μόνο στην έξοδο του booster , δεν τίθεται έτσι θέμα true bypass ή δε παίζει ρόλο για κάποιο λόγο?
Αυτό που σου περιέγραψα
είναι true bypass, για προσαρμογή μέσα στην κιθάρα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, καθώς δεν υπάρχουν βύσματα in/out και οι γειώσεις είναι κοινές.
Πάντως μία βελτίωση χρήσιμη θα ήταν η αλλαγή του βύσματος εξόδου από την κιθάρα, από μονο σε στέρεο, ώστε να ενσωματώσουμε ένα διακόπτη μπαταρίας, για να αποσυνδέεται η μπαταρία όταν δεν χρησιμοποιείται η κιθάρα.
Επειδή η προσαρμογή του booster μέσα στην κιθάρα είναι ενδιαφέρον project, μόλις βρω λίγο χρόνο, θα κάνω ένα αναλυτικό διάγραμμα με την πλήρη συνδεσμολογία.
Αυτό. Αλλά άμα είσαι πχ στο overdrive κανάλι και πατήσεις τον άλλον διακόπτη για να πας στο lead, κλείνει αυτόματα to overdrive κι το αντίστροφο (δεν λειτουργούν σειριακά δλδ). Αυτό δεν έχω καταλάβει πως να το σχεδιάσω.
αυτο δεν γινεται με μηχανικους διακοπτες. Οπως ειπε ο Ανδριανος, θελει chips flip flop, logic gates και δεν εχω ασχοληθει στην πραξη με αυτα.
Έτσι είναι, και για να πάρετε μία ιδέα, το Octaswitch έχει βασιστεί σε ένα παλιό project του RG Keen για πολλαπλό switching με μνήμες σε DIP, ρίξτε μία ματιά:
http://geofex.com/Article_Folders/fxswitchr/fxswitchr.htmΕπίσης έχω στο αρχείο μου το πλήρες σχηματικό του Octaswitch, μπορώ να το στείλω με email σε όποιον ενδιαφέρεται, αλλά πιστέψτε με είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν αξίζει τόση πολυπλοκότητα (και τόσα λεφτά) για να αποφύγει κανείς να πατάει δύο διακόπτες αντί για έναν.