Παιδιά, στην περίπτωση αυτή, φταίει το τροφοδοτικό.
Λοιπόν, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με ένα τροφοδοτικό "φθηνό" που χρησιμοποίησα σε μία πρόχειρη πεταλιέρα που έχω για πρόβες, όπου έχω πετάλια μόνο της BYOC που έχω φτιάξει εγώ.
Από τα 5 πετάλια, που έχει πάνω
μόνο ένα κάνει θόρυβο, το
Triboost, ενώ πλάι του, πχ το
OD2 είναι τελείως αθόρυβο.
Η εικασία λοιπόν ότι το ίδιο τροφοδοτικό είναι οκ επειδή δεν κάνει θόρυβο με άλλα πετάλια είναι λανθασμένη, διότι εξαρτάται από το πόσο κάθε πετάλι είναι ευάλλωτο λόγω σχεδίασης σε θόρυβο τροφοδοσίας. Πχ πετάλια με 1-2 απλά τρανζίστορ όπως το DIY Booster και το Triboost είναι πολύ πιο ευάλλωτα από πετάλια με OpAmps.
Η γνώμη μου είναι ότι το καλό power filtering ανήκει μέσα στο τροφοδοτικό και όχι σε κάθε ένα πετάλι.
Η λύση είναι ΑΛΛΟ τροφοδοτικό, πιο ποιοτικό, αν όχι κάποιο Brick, τουλάχιστον ένα 1-spot.
Το ερώτημά μου είναι, ένας πυκνωτής με τα άκρα του στις θέσεις A6 και C6 στο κύκλωμα booster του Ανδριανού,επηρεάζει ηχητικά το κύκλωμα?
Όχι, καθόλου, και πολύ σωστά σου το πρότειναν τα παιδιά, απλά για να σταθεροποιήσει την τροφοδοσία και να απορροφήσει μέρος του θορύβου, αλλά βλέπεις πως ότι και να κάνεις, δεν αντικαθιστά το σωστά σχεδιασμένο, ποιοτικό τροφοδοτικό.