κατ'αρχην ευχαριστω ολους τους φιλους για την υποστηριξη,παλιους και νεους.
Comrade,θα το λαβω υποψιν μου το site.για δασκαλο θα σκεφτω σε δευτερο χρονο,αφου αγορασω τον εξοπλισμο πρωτα.να δουμε πως θα καταληξω βεβαια στην επιλογη.για τον ενισχυτη παντως θα εμπιστευτω τις προτασεις των φιλων - διαβασα και το σχετικο ποστ του απολλωνα για τις προτασεις προς αρχαριους - και δοξα τον Κυριο - οι επιλογες ειναι περιορισμενες και προσιτοτατες.το μανικι ομως ειναι η κιθαρα.να πω την αμαρτια μου εκ των προτασεων ολων των προθυμων φιλων να βοηθησουν "επικοινωνιακα" δεν μου ' χει κανει καποια το κλικ.και ερωτω:ποσο πραγματικα πιστευετε οτι μετραει για καποιον αρχαριο ο τομεας "(πρεπει να ) με τραβαει ΚΑΙ εμφανισιακα η κιθαρα,ωστε (να) ασχολουμαι ολο και περισσοτερο μαζι της"?ενταξει,δε θα το ιεραρχησω ως πρωτο κριτηριο το εμφανισιακο - εχω πλεον την ωριμοτητα να καταλαβω οτι κρυβει "κινδυνους" αυτη η .... προσεγγιση -,αλλα στην πραξη και παντα για την,ας την πουμε .... ευθραστη,ψυχολογια ενος νεοπα παιζει ρολο?γιατι οσο να πεις ειδικα στην αρχη,που δεν εισαι σε θεση να παρεις ικανοποιηση απο τον παικτικο τομεα,οποτε να'σαι ..... καβαλα στ'αλογο, ......
μπορει να σας φαινεται καπως "ρηχο" αυτο που γραφω,αλλα ειναι κατι που το σκεφτομαι.