Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, αλλά κατ' αρχήν μην απελπίζεσαι. Eγώ στη θέση σου θα τούς έστελνα τώρα άλλο ένα email εξηγώντας αναλυτικά και λεπτομερώς πώς έχουν τα πράγματα, και ειδικά το γεγονός ότι το tracking number που σού δώσανε είναι λάθος (γιατί αν είναι σωστό, τότε στείλανε το πακέτο σου σε λάθος διεύθυνση). Θα πρέπει να απαιτήσεις, ευγενικά μεν αλλά έντονα, να ερευνήσουν το θέμα για να δούν αν όντως έχει γίνει κάποιο λάθος από τη δική τους πλευρά αντί να σού δίνουν γενικές και στερεότυπες απαντήσεις και να σού πούνε τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν αν το πακέτο δεν φτάσει στα χέρια σου μέσα στις 7 εβδομάδες που αναφέρουν, δηλαδή μετά τις γιορτές. Δεν έχω πρόθεση να γίνω συνήγορος του GFS (ειδικά αν διαφαίνεται ότι έχουν και αυτοί κάποια ευθύνη για το πρόβλημα) αλλά έχω αγοράσει κι εγώ μαγνήτες από αυτούς και ο χρόνος αποστολής ήταν λογικότατος. Ομολογουμένως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι δύσκολη για τα ταχυδρομεία. Ό,τι κι αν γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου, γιατί και το κατάστημα υποχρεούται να σού επιστρέψει τα χρήματα αν τελικά δεν λάβεις το μαγνήτη αλλά και το Paypal σε εξασφαλίζει. Ήδη νομίζω ότι έχει περάσει αρκετό διάστημα από την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας ώστε να έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις dispute με το paypal ζητώντας επιστροφή των χρημάτων σου.