Νομίζω Ανδριανέ, το έχεις ψάξει λίγο παραπέρα το θέμα, από όσα αναφέρεις. Αυτό γιατί ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσες εκτεταμένη επιχειρηματολογία, για να ξεπεράσεις με άνεση την επιχειρηματολογία του Faser, είσαι πεπεισμένος, ότι μία τέτοια επιχείρηση είναι επιβιώσιμη. Βεβαίως, αυτό που αναφέρεις ως επιχείρημα, είναι ότι και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις είναι επιβιώσιμες. Όμως άλλο είναι να μοιάζεις και να είσαι επιβιώσιμος, άλλο να είσαι επιβιώσιμος. Ο τρόπος έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το πως. Δηλαδή εγώ σαν δική σου επιχειρηματολογία, θα περιμένα κάτι αντίστοιχο με αυτό που το faser, που θα μου έλεγε, ότι κοίτα, σχεδόν κάθε μήνα, θα έχω τόσο κέρδος. Από εκεί και πέρα βέβαια, μπορείς να πεις και ότι ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι ή όχι επιβιώσιμη, γιατί εσύ μπορεί να είσαι ο μάγος της καινοτομίας και των λύσεων ενώ κάποιος άλλος να παραλάβει μία κερδοφόρα επιχείρηση και να είναι ο Κύριος Χρεωκοπία. Οπότε, σε αυτό το θέμα δεν κοιτάμε για την ακρίβεια αν θα είναι επιβιώσιμη και θα προσφέρει κέρδος, αλλά να αναπτύξουμε αρκέτα μία ιδέα. Βλέπω πάντως αρκετή σχέση, με τα μαγαζιά που ανοίγουνε τώρα τελευταία, που πουλάνε από ρούχα μέχρι οτιδήποτε μεταχειρισμένο, το οποίο δεν ανήκει κατ΄ανάγκη στο ίδιο το μαγαζί, αλλά φιλοξενείται ας πούμε στο μαγαζί προς δοκιμή. Τουλάχιστον ας πούμε στο εξωτερικό, αυτό γίνεται πάρα πολλά χρόνια και μπορεί κάποιος να αγοράσει ότι βάλει ο νους του από τέτοια μαγαζιά. Εγώ σαν ιδέα, την θεωρώ πολύ καλή, αν και δεν ξέρω αν είναι επιβιώσιμη, αλλά και πως μπορείς να συνεργαστείς με διάφορες εταιρείες για να υποστηρίξουν την ιδέα σου , έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται μόνο η δική σου τσέπη, αντίθετα να ελαφραίνει αρκετά! Στο μόνο που κολλάω κάπως, αν και είναι πολύ ελαφρύ το κόλλημα, είναι στο κατά πόσο θα σου αφήσει κάποιος την σχετικά ακριβή κιθάρα του, να την δοκιμάσουν άλλοι αλλά και κατά πόσο θα αγοράζουν κάποιοι μεταχειρισμένα. Διότι αυτοί που έχουν μεταχειρισμένη κιθάρα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, θα το σκέφονται πάρα πολύ να την αφήσουν, μην τυχόν γίνει κάτι και πέσει η τιμή της, αφού θα την πουλάνε και πολύ ακριβά. Όσοι πάλι έρχονται να δοκιμάσουν μεταχειρισμένες κιθάρες, μεσαίας ας το πούμε κατάστασης, θα θέλουν να ρίξουνε την τιμή αγοράς στο μηδέν! Τουλάχιστον αυτό βλέπω ότι γίνεται στις αγγελίες. Δεν έχω ασχοληθεί όμως με ανάλογα μαγαζιά για να ξέρω τι συμβαίνει εκεί με την πελατεία.