Αποστολέας Θέμα: αγορα_κιθαρας_απο_dv247  (Αναγνώστηκε 2691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος markos_geo

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • gilmourish
    • Προφίλ
αγορα_κιθαρας_απο_dv247
« στις: 01/12/10, 04:29 »
παιδια_δεν_ξανααγορασει_απο_το_ιντερνετ_και_προκειται_να_αγορασω_μια_κιθαρα_την _οποια_εχω_βρει_στο_ντιβι.Μπορει_καποιος
που_εχει_εμπειρια_αγορας_απο_το_ντιβι_να_μου_πει_τι_πρεπει_να_κανω,τι_να_προσεξω,με_ποιον_πρεπει_να_επικοινωνισω,κτλ_και_αν
υπαρχει_επιπλεον_χρεωση_για_να_το_φερουν_ελλαδα.Ευχαριστω_εκ_των_προτερων(και_συγνωμη_για_τις_παυλες_αλλα_μου_εχει)χαλασει_το_spacebar)
Τα 7 σφάλματα του κόσμου Πλούτος δίχως ΜΟΧΘΟ, Ηδονή δίχως ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,Γνώση δίχως ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Εμπόριο δίχως ΗΘΙΚΗ, Επιστήμη δίχως ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,,Λατρεία δίχως ΘΥΣΙΑ, Πολιτική δίχως ΑΡΧΕΣ" (Γκάντι)

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
Απ: αγορα_κιθαρας_απο_dv247
« Απάντηση #1 στις: 01/12/10, 04:55 »
Σε περίπτωση που θες να κάνεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα επικοινωνήσεις με τον Θοδωρή, τον υπεύθυνο του dv για την Ελλάδα, στο theostournaras@digitalvillage.co.uk (υποθέτοντας ότι είναι ακόμα αυτός) και θα του πεις να σου στείλει τα στοιχεία του λογαριασμού του καταστήματος και τι θέλεις να αγοράσεις. Για αγορά μέσω πιστωτικής νομίζω σε δρομολογεί το site. Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 300€, για λιγότερα αναφέρεται κάπου στο site η χρέωση.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 01/12/10, 14:12 »
Φίλε Μάρκο θα σου έλεγα ούτως ή άλλως να επικοινωνήσεις με το Θοδωρή στο DV για να ενημερωθείς και για τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης κιθάρας μιας και αυτές που αναφέρονται στο site δεν ανταποκρίνονται και πολύ στην πραγματικότητα. Μπορεί να τη γράφει ως "διαθέσιμη" και να την παραλάβεις ακόμα και μετά απο 2-3 μήνες (μου έτυχε εμένα)!

Να σου προτείνουμε και ένα κατάστημα για να πάρεις καινούριο... πληκτρολόγιο;;;  :D :P ;)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος 77Phenom

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 07/12/10, 14:36 »
Να σου πω τι έκανα εγώ.Παραγγειλα μια κιθάρα tanglewood απο το dv247 και έναν ενισχυτη.Ο θοδωρής που αναφέρεται πιο πανω μου εστειλε e-mail οτι ο ενισχυτης δεν ηταν διαθέσιμος και μου προτεινε κατι εναλλακτικες.(πχ επιστροφη χρηματων,αλλαγη προιόντος)Αποφάσισα να αλλάξω την παραγγελεία και μου ήρθε μια χαρά.Ο θοδωρής θα σου απαντήσει πολυ γρηγορα και δεν θα επρεπε να ανυσηχείς για την διαθεσιμότητα αφου μπορει άνετα να γίνει ένα refund.Τα μεταφορικά είναι τζαμπα για αγορές πάνω απο 200 ευρώ.Αλλα αν όχι είναι μόνο 6 pounds είναι για εκτός αγγλίας.

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #4 στις: 07/12/10, 18:08 »
Τα μεταφορικά είναι τζαμπα για αγορές πάνω απο 200 ευρώ.Αλλα αν όχι είναι μόνο 6 pounds είναι για εκτός αγγλίας.
€300 και πάνω δωρεάν, πιο κάτω €18 μεταφορικά για Ελλάδα.
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος 77Phenom

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 07/12/10, 20:05 »
Τα μεταφορικά είναι τζαμπα για αγορές πάνω απο 200 ευρώ.Αλλα αν όχι είναι μόνο 6 pounds είναι για εκτός αγγλίας.
Είναι 200 λίρες .Τώρα για ευρώ είδα 236. και 6 λίρες μας κάνουν 7 ευρώ .Που το είδες?

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 07/12/10, 22:35 »
Είναι 200 λίρες .Τώρα για ευρώ είδα 236. και 6 λίρες μας κάνουν 7 ευρώ .Που το είδες?

Aυτά ισχύουν μόνο για αποστολές εντός Βρετανίας. Aν προσέξεις, λέει "Free delivery on mainland UK deliveries over £199" και 6 λίρες μεταφορικά αν η παραγγελία είναι κάτω από £199. Για εξωτερικό εννοείται ότι τα μεταφορικά δεν θα είναι μόνο 6 λίρες...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #7 στις: 07/12/10, 22:59 »
..Που το είδες?
Εδώ:..
http://www.dv247.com/customerservice#how-much-does-shipping-cost
..όπου λέει:
"Greece: Charge is 18 EUR (including VAT)* and FREE for orders over 299 EUR"
..και από όσες φορές έχω παραγγείλει.
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος 77Phenom

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 08/12/10, 07:34 »
Εχεις δίκιο εγώ κοιτούσα πανω στην αρχικη σελιδα.Σορρυ