Ερωτηση rookie αλλα τα AKG IP 2 θα κανουν δουλεια; πολυ μικροσκοπικα μου φαινονται... για τα μπασα προβληματιζομαι περισσοτερο... οσο για ταAKG K 271 MK II ξεφευγουν στην τιμη.
Επειδη προκειται για τα αυτια σου !! αξιζει το παραπανω κοστος ! τα AKG ειναι τα μοναδικα ακουστικα (απ οσα ειχα ή εχω δοκιμασει και σε νορμαλ επιπεδα τιμων ) που μπορω να πω οτι αποδιδουν πιστα τον ηχο που περναει ειδικα και βασικα οταν προκειται για distortion ή αλλη παραμορφωση και σε συνδιασμο με καποια μπακινκ τρακς που σιγουρα θα θελεις να ακους ταυτοχρονα.
Προσοχη το θεμα δεν ειναι απλα να παιζουν δυνατα τα ακουστικα...ειναι να μπορεις σε λογικες εντασεις να ακους ολες τις πληροφοριες σωστα!!
Τωρα σχετικα με τα ασυρματα δεν πιστευω οτι μπορουν να αποδωσουν την πιστοτητα του ηχου της κιθαρας επειδη απλα αναμεταδιδουν το σημα απο την βαση των ακουστικων στα ακουστικα συνηθως με ενα πομπακι καποιων mw μεσω FM ...το οποιο οπως και να εχει αλλαζει την αρχικη διαμορφωση. οποτε τα εχω δοκιμασει δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο τον ηχο, ειναι γεγονος οτι εχω ενα θεμα με την ποιοτητα που θελω να ακουω....αλλα μουσικη και μετρια ποιοτητα δεν γινεται.
Προταση μου να μαζεψεις λιγα χρηματα παραπανω και να πας για αυτα που σου προτεινει ο Ανδριανος.