Αποστολέας Θέμα: Ενισχυτης Για σπιτι help Παιδια  (Αναγνώστηκε 44615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ενισχυτης Για σπιτι help Παιδια
« Απάντηση #100 στις: 16/02/11, 11:24 »
Οχι ρε σ!!χαχαχ  :P
Λεω οτι εναν τελικα φταιει αυτο(το οτι ειναι ανοιχτοι πισω οι ενιχυτες) κ τελικα αποφασισω να παρω καμπινα+κεφαλι ,Ποιες κεφαλες-καμπινες αντιστοιχες με τους ενιχτυες π εβαλα παω πρεπει να κοιταξω?

πχ ο laney lionheart νομιζω οτι ειναι ανοιχτος πισω.Εαν τελικα δεν θελω ανοιχτο ποια αντιστοιχη καμπικα κεφαλή του laney πρεπει να παρω?(αυτο εννοουσα)

« Τελευταία τροποποίηση: 16/02/11, 11:27 από chaouse »

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #101 στις: 16/02/11, 11:46 »
Οχι ρε σ!!χαχαχ  :P
Λεω οτι εναν τελικα φταιει αυτο(το οτι ειναι ανοιχτοι πισω οι ενιχυτες) κ τελικα αποφασισω να παρω καμπινα+κεφαλι ,Ποιες κεφαλες-καμπινες αντιστοιχες με τους ενιχτυες π εβαλα παω πρεπει να κοιταξω?
πχ ο laney lionheart νομιζω οτι ειναι ανοιχτος πισω.Εαν τελικα δεν θελω ανοιχτο ποια αντιστοιχη καμπικα κεφαλή του laney πρεπει να παρω?(αυτο εννοουσα)
Φίλε chaouse το   ποστ σου όπου ζητάς βοήθεια έχει ξεπεράσει τα 100 ποστ και μου φαίνεται   ότι όσο προχωράει αντί να μειώνονται οι επιλογές σου και να καταλήγει   κάπου το θέμα, αντίθετα οι επιλογές επεκτείνονται σε μία αέναη συζήτηση   ολοένα αυξανόμενων πιθανοτήτων και συνδυασμών.
  Μήπως είναι καιρός να πάψεις να το συζητάς και απλά να το προχωρήσεις? 
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #102 στις: 16/02/11, 11:51 »
παρακολουθώ εξ'αρχής το θέμα.  chaouse με εναν ενισχυτη μονο δεν θα είσαι ποτε ικανοποιημένος.  παρε εναν και αργοτερα θα ερθει και αλλος και άλλος και άλλος.

got G.A.S ?

καιρός είναι  ;D ;D ;D
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 16/02/11, 13:03 »
Κοιτα εχω παρει ηδη παρα πολλες απαντησεις οποτε ειμαι κομπλε  :P
Απλα λεω ασ πουμε οτι τελικα αποφασισω να παρω καμπινα+ενισχυτη για ποιους πρεπει να ρωτησω μην παρω οτι να ναι να ξερω για τι πραγμα να κοιταξω.Δηλαδη αντι για combo,να μ πειτε  για καμπινα κ ενισχυτη στα αντιστοιχα μοντελα π εβαλα απο πανω τι παιζει.Οχι να μ πειτε κ αλλα μοντελα να το μπλεξουμε κ αλλο.
Εωταω γιατι δεν ειμαι απο αθηνα κ θα ανεβω μονο μια μερα αθηνα για να ψαξω κ πρεπει να εχω συγκεκριμενα στο μυαλο μ.

Ασχετο πιστευω οτι αυτο το gas Που βλεπω κ διαβαζω συνεχεια ειναι οτι χειροτερο μπορει να σ τυχει στην μουσικη.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/02/11, 13:09 από chaouse »

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 16/02/11, 14:52 »

Ασχετο πιστευω οτι αυτο το gas Που βλεπω κ διαβαζω συνεχεια ειναι οτι χειροτερο μπορει να σ τυχει στην μουσικη.

to GAS είναι τροπος ζωης.  ναι μεν ακριβότερος απο τα ναρκωτικά αλλα σε γεμιζει αφάνταστα.  μακαρι το παιδι μου να εχει gas γιατι ετσι που πανε οι τιμες δεν θα εχουμε λεφτα για real gas αυτοκινήτου
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 23/02/11, 19:00 »
Παιδια ανεβηκα αθηνα χθες για να αγορασω ενισχυτη οπως σας ειχα πει.
οι μονοι π δοκιμασα ηταν fender blues junior-fender super champ-kustom defender-mashal class5.Σε μια ολοκληρη μερα ψαξιμο στην αθηνα.

Τελικα δεν μ αρεσε κανενας απ αυτους.Λιγο ο blues junior.
Η ερωτηση μ ειναι,
ενας γνωστος μ εχεις τον laney lv 300 ο οποιος ειναι τελειος για live για μενα.Για το σπιτι κανει λετε?
Υπαρχει κ το μοντελο lv 100 ειναι περιπου ιδιο η καμια σχεση?

Να στε καλα Παιδια.

Θελω να βρισω απο το forum μερικα μαγαζια στην αθηνα οπως το bon studio κ μερικα αλλα αλλα δεν ξερω αν θα με φατε μετα.
Παντως σαν οι πωλητες δεν την παλευουν στα περισσοτερα μαγαζια στην αθηνα.

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: 23/02/11, 22:18 »

Θελω να βρισω απο το forum μερικα μαγαζια στην αθηνα οπως το bon studio κ μερικα αλλα αλλα δεν ξερω αν θα με φατε μετα.
Παντως σαν οι πωλητες δεν την παλευουν στα περισσοτερα μαγαζια στην αθηνα.

μου φαινεται περιεργο να σε φερανε σε τετοιο σημείο. προσωπικά δεν ειχα ποτε πρόβλημα με πωλητές όλων των μαγαζιών της Αθήνας. Κάποιοι ίσως να ήταν πιο αδιάφοροι ή απλα υπάληλλοι που βαριοντουσαν τη στιγμη εκεινη. απο εκει και πέρα μηπως εσυ ήσουν υπερβολικός? Ζήταγες πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα?  μίλαγες ακατάπαυστα? επαιζες με τη κιθάρα στον ενισχυτή άσματα του τύπου γκαγκαγκγκαγαγκγαρφζζζζζζζζνταααααα?  (δόκιμος επιστημονικός όρος  απο οσους πωλητές εχω πιάσει κουβέντα και καφεδάκι .)

ολα θέλουν τον τρόπο τους . Αλλά ΔΕΝ αγιοποιώ τα μαγαζιά . εμένα δεν με αγαπούν.αγαπούν το πορτοφόλι μου. επειτα επαφίεται στις γνώσεις μου σαν πελάτης (γενικά επι εξοπλισμου και παιξίματος ) και στην κοινωνική μου συμπεριφορά μέσα στο κατάστημα. οσο ο πελάτης και αν έχει πάντα δίκιο , όλοι άνθρωποι είναι κατά βάθος και έχουν τρωτά σημεία

οχι δεν θα σε φάω μετά  ;D ( θέλω να μου στείλεις με π.μ το γεγονος που σε έκανε να νευριάσεις στα μαγαζιά που πήγες. αν φυσικά θες)

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 24/02/11, 00:28 »
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο π ρωτησα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #108 στις: 24/02/11, 01:26 »
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο π ρωτησα.

Μετα απο 5 σελιδες απαντησεις, αρχισαν να κουραζονται Chaouse...Κανε λιγο υπομονη, δε θα πας και τωρα αμεσως δα να τον αγορασεις ( εννοω βραδιατικα! ).
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #109 στις: 24/02/11, 03:35 »
Διάβασα τώρα και τις πέντε σελίδες απο περιέργεια (και επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω δυστυχώς..) και πραγματικά....φίλε chaouse...σου έχουν προταθεί ΟΛΟΙ οι αξιοπρεπέστατοι ενισχυτές (με βάση τα λεφτά που διαθέτεις..) και δεν σου άρεσε κανένας....δικαιωμά σου σαφέστατα....αλλά εγώ προσωπικά νομίζω πως δεν θες ενισχυτή..θες τον ηχολήπτη του gary moore και του b.b. king στο δωμάτιο σου....αυτό δεν γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: 24/02/11, 09:21 »
Kατ' αρχήν δεν είναι περίεργο που σε μια ολόκληρη μέρα ψάξιμο στην Αθήνα δοκίμασες μόνο 4 ενισχυτές; Εκτός αν αναφέρεις μόνο αυτούς που ήταν στην λίστα σου. Όπως επίσης είναι περίεργο το ότι δεν σού άρεσε κανένας από αυτούς, ούτε και ο Super Champ ο οποίος έχει 16 διαφορετικά voicings. Τέλος πάντων, θα σού έλεγα να βρεις να δοκιμάσεις και τον Tech 21 Trademark 30 τον οποίο ήδη πρότεινε κάποιος. Αν δεν βρεις ούτε και σε αυτόν μερικούς ήχους που να σού αρέσουν, τότε μάλλον έχει δίκιο ο master of puppets και ψάχνεις κάτι το οποίο δεν μπορεί να σού δώσει ένας ενισχυτής από μόνος του.

Όσο για τον Laney LV100, δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ ο ίδιος, έχω διαβάσει όμως κριτικές που έλεγαν ότι είναι πολύ δυνατός για το σπίτι. Μάλιστα κάποιος έλεγε ότι παίζει με την ένταση μονίμως στο 1. Και δεν πληρεί τα άλλα κριτήρια που είχες θέσει, καθώς δεν είναι λαμπάτος και είναι open back...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 24/02/11, 10:55 »
Παιδια συγχαριτηρια σε οσους εχετε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ δωσει τις απιστευτα ολοκληρωμενες προτασεις και γνωσεις σας στον chaouse....!!!

Μολις διαβασα ολο το ποστ και κουραστικα απιστευτα και εχω την εντυπωση οτι ή μας δουλευει ο φιλος ή οντως ειναι αναποφασιστος και δεν ξερει τι θελει....ή απλα "μαζευει" μηνυματα  :P :P :P :P

Εν ολιγης εαν δε σου κανει κανενας απο οσους αξιολογοτατους ενισχυτες σου προτειναν οι παλαιοτεροι και εμπειροι συμφορουμιτες στα χρηματα που θες κανε υπομονη και χωσε αλλα 500 τουλαχιστον ευρω και πηγαινε στην κατηγορια της Fender ανω των 800E ή ακομα καλυτερα (προσωπικα) πηγαινε μεχρι τον Ζοζεφ στον Πειραια να δοκιμασεις και να ακουσεις τους Rivera αλλα να εισαι ετοιμος να διαθεσεις τουλάστιχον 1200 ευρω...

Ειναι φοβερο να εχει γινει παρουσιαση ολων των ενισχυτων στα χρηματα που θες και να μην εχεις βρει κατι ν ασου αρεσει....!!! 

Αρα ξεκινα να βλεπεις ενισχυτες οπως (ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ)

http://www.thomann.de/gr/fender_reissue_blues_deluxe_gitarrencombo.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_hot_rod_deluxe_iii.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_65_princeton_reverb.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_59_bassman_ltd_gitarrencombo.htm

http://www.rivera.com/products/chubster/chub40.php

http://www.rivera.com/products/venus/venus5_112.php

http://www.rivera.com/products/pubclub/pub25-110.php

Σορυ απο τους συμφορουμιτες για το αποτομο υφος του ποστ μου..... αλλα ημαρτον !!!!

Φιλε ξαναπαρε τα ποδια σου τα αυτια σου και την κιθαρα σου και ξηρα τροφη για 3 μερες και βγες στα μαγαζα με υπομονη και επιμονη μεχρι να βρεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αυτο που σου κανει, το μονος σου δε το λεω ειρωνικα αλλα προκυπτει απο την "πορεια" του θρεντ...

Να και ενα λινκ με τα περισσοτερα καλα καταστηματα μουσικων ...

http://www.allaboutmusic.gr/katastimata

Καλη επιτυχια !!!

Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: 24/02/11, 12:26 »
ενταξει.Εχετε δικιο κανω πλακα.

Παω bon studio του λεω τι εχετε απο ενισχυτες ειχε κανα 3 που μπορει να μ εκαναν αλλα μ ελεγε μλκιεσ του στιλ αυτος δεν εχει reverb δεν θα σ κανει ο αλλος ειναι πολλα watt για το σπιτι ενω ηταν 15w με λιγα λογια δεν ηθελε να μ δειξει τπτ ο τυπας.

μετα παμε καγμακη βρηκα τον super champ-mashal class 5 με αφησε μια χαρα  τον δοκιμασα δεν ειχε αλλους.
μετα πηγα στο guitar store δεν ειχε ουτε tech 21 τπτ μονο fender blues junior o οποιος ειναι μια χαρα αλλα παιζει ωραια σε ενταση που για το σπιτι θα ειναι τερμα.
μετα πηγα κουρπη ειχε εναν kustom defender που δοκιμασα.
μετα πηγα νακα βρηκα μονο εναν laney lc 30.
μετα πηγα musicstore δεν ειχε τπτ.
Αυτα.
Τωρα ενταξει εχω ρωτησει πολλα το ξερω αλλα μαλλον χρειαζομαι κατι πιο ακριβο απο ενισχυτη.Δεν ξαναανεβαινω αθηνα παλι θα δω τι θα κανω.
απλα μ αρεσε ο lanev lv 300 κ λεω μηπως ο 100 ειναι ιδιο στιλ να παραγκειλω αυτον.
Δηλαδη απο την λιστα που βαλαμε πανω βρηκα 2-3 να δοκιμασω απο τους τοσους.

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 24/02/11, 18:49 »
ό,τι άρεσε στ'αυτιά σου...
πάρ'το....

Αποσυνδεδεμένος kostas80

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: 24/02/11, 20:14 »
Να προτείνω κάτι ?

μήπως το πρόβλημα δεν είναι στους ενισχυτές ? ..... μήπως το πρόβλημα είναι σ'αυτό που ακούς όταν δοκιμάζεις ? .... μήπως να βάζεις τον πωλητή να παίζει για να διαλέξεις ??  ::)
www.alfacor.gr  ....  http://www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 24/02/11, 22:32 »
Παιδια δεν ξερω τι φταιει πραγματικα.Ο μονος π μ αρεσε καπως ηταν ο blues junior αλλα μονο οταν εδινα ενταση οταν ηταν χαμηλα μ φαινοταν σαν ενας απλος ενισχυτης.
Δεν λεω ολοι αυτοι π μ ειπατε μπορει να ειναι πολυ καλοι αλλα δεν ξερω τι φταιει.Παντως πολλους απο αυτους π ειχαμε πει δεν τους δοκιμασα οπως ο laney vc 15,laney lionheart,tech 21 κ αλλοι,που μπορει καποιος απο αυτους να μ εκανε.

Α δεν σας ειπα.Δοκιμασα αυτον κ τρελαθηκα.Μ αρεσε παρα πολυ με μια καμπινα mesa boogie δεν θυμαμαι πια.
.http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_transatlantic_ta15.htm.
Αλλα απο λεφτα δεν ειναι μεσα.

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: 24/02/11, 22:54 »
Α δεν σας ειπα.Δοκιμασα αυτον κ τρελαθηκα.Μ αρεσε παρα πολυ με μια καμπινα mesa boogie δεν θυμαμαι πια.
http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_transatlantic_ta15.htm.

Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τον Transatlantic, αλλά από τα demo που έχω δει φαίνεται καταπληκτικό μηχάνημα. Εκτός του ότι είναι τρομερά ευέλικτος από πλευράς ισχύος (5-15-25 Watt) και ήχου (μπορείς να τον κάνεις να ακούγεται σαν Fender, Marshall, Vox και ότι άλλο θέλεις), έμεινα με την εντύπωση ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τον κάνεις να ακουστεί άσχημα. Αν είχε full ΕQ και FX loop, θα διεκδικούσε σοβαρά τον τίτλο του τέλειου ενισχυτή. Aν δεν σού άρεσε κι αυτός, θα έπρεπε να το παρατήσεις το άθλημα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο...
« Τελευταία τροποποίηση: 24/02/11, 22:57 από Απόλλων »

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #117 στις: 25/02/11, 16:02 »
.http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_transatlantic_ta15.htm.

νατός ο κύριος "ακριβά γούστα"... ;D ;D ;D κοίτα είναι λογικό να σου αρέσουν τέτοια μηχανήματα....στους περισσότερους αρέσουν....αλλά είναι παράλογο νομίζω να μην έχεις βρει ΚΑΝΕΝΑΝ φτηνότερο που να μην σ'αρεσει....

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 25/02/11, 16:05 »
μπορεί το παιδί να μην θέλει να "συμβιβαστεί" με μικρό...
μπορεί να μην ξέρει όμως κιόλας...

chaouse να ξέρεις πως δεν σκάμε αμέσως ένα χιλιάρικο και βάλε για κάτι που μπορεί να το  αφήσουμε σε ένα χρόνο, δύο....
πάρε έναν φτηνό τρανζίστορ...μετά πάρε ένα φτηνό λαμπάτο...άκου τους...μάθε τον κάθε τύπο...και σιγά σιγά ανέβα

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #119 στις: 25/02/11, 17:22 »
Nαι πέτα λεφτά δεξια αριστερά μέχρι τελικά να πάρεις αυτόν μετά από χρόνια.....
Η απλά περίμενε κανέναν καλό μεταχειρισμένο.

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 25/02/11, 17:40 »
Nαι πέτα λεφτά δεξια αριστερά μέχρι τελικά να πάρεις αυτόν μετά από χρόνια.....
ναι αλλά πόσα θα έχει μάθει για τους ενισχυτές....

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 25/02/11, 20:47 »
Ωρε παιδια εαν εχει τα φραγκα να διαθεσει για καλο ενισχυτη γιατι να μη το κανει ;;;;  Εχει καλες κιθαρες ποιοτικο αυτι, απ οτι φαινεται.... Να κατσει να περιμενει τι ακριβως χανοντας χρονο κ χρημα με φτηνοτερους!!!  Εδω για κιθαρα ρωτανε κ απανταμε κρατα λεφτα για καλο ενισχυτη γιατι αυτος θα σου μεινει , κ εδω λεμε τ αντιθετα χαχαχα
Σημειωση.....εχει βγαλει προσφορες ο ζοζεφ :-))
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος let me know 796

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 25/02/11, 21:42 »

οι μονοι π δοκιμασα ηταν fender blues junior-fender super champ-kustom defender-mashal class5.Σε μια ολοκληρη μερα ψαξιμο στην αθηνα.
Τελικα δεν μ αρεσε κανενας απ αυτους.Λιγο ο blues junior.
στα περισσοτερα μαγαζια στην αθηνα.

να κανω μια ερωτηση ? ετσι απο περιεργεια.
σε τι επιπεδο εισαι ? σαν κιθαριστας εννοω.
το λεω αυτο γιατι, για να μην σου αρεσε ο Marshall class 5 δεν ειναι απολυτο οτι ειναι κακος ενισχυτης.
η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αρκετοι ενισχυτες που πρεπει να εισαι πολυ καλος κιθαριστας για να τους κανεις
να '' ακουγονται '' καλα.
επισης υπαρχουν και ''κακες αποχρωσεις κιθαρας '' που οταν ''χωθουν'' αναμεσα απο μια μπαντα δινουν ρεστα. ;)

κοιτα εδω ποσο κακος ειναι ο Marshall
http://www.youtube.com/watch?v=yrjg0JnqvtA

Να προτείνω κάτι ?

μήπως το πρόβλημα δεν είναι στους ενισχυτές ? ..... μήπως το πρόβλημα είναι σ'αυτό που ακούς όταν δοκιμάζεις ? .... μήπως να βάζεις τον πωλητή να παίζει για να διαλέξεις ??  ::)

μην το γελας καθολου Κωστα.
οταν ημουν αρχαριος το εχω κανει και αυτο.
εβαζα καποιον αλλον πιο εμπειρο να παιζει,χωρις να ντρεπομαι καθολου.

μετα πηγα νακα βρηκα μονο εναν laney lc 30.

ελα Πατρα στον Νακκα και βρες τον Μανο που ειναι στο μαγαζι και θα σε αφησει να δοκιμασεις τα παντα.
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/11, 21:56 από let me know 796 »

Αποσυνδεδεμένος chaouse

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 25/02/11, 22:21 »
Παδια να στε καλα για το ενδιαφερον σας.Παιδια να ρωτησω κατι αλλο.
Ο laney lv 300 ξερω εχει κ λαμπα?οσοι δεν ειναι full λαμπα λεγονται καπως αλλιως?
Και ο laney lv 100 εχει μια λαμπα?

Δηλαδη αυτη θα μοιαζουν μεταξυ τους λετε?

Για να Μην παρω τον laney lv 300 για το σπιτι.
Εχω δοκιμασει τον lv 300 ειναι κομπλε για μενα.

Eιμαι ασχετος το ξαναλεω.Σε επιπεδο κιθαριστας τι να σ πω  2.5 χρονια παιζω.Δεν ψαχνω ενισχυτη με 1000 ευρω κ οταν τον δοκιμασα δεν ηξερα ποσο κανει απλα ηξερα οτι μ αρεσει αυτο π ακουω.
Ολοι οι αλλοι π δεν μ εκαναν δεν σημαινει οτι δεν κανουν σε αλλον.Γενικα το αυτι μ δεν ακουει μικρες διαφορες αλλα μεγαλες.

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 25/02/11, 22:46 »
O LV300 είναι υβριδικός, δηλαδή έχει μόνο μια λάμπα στην πρεονίσχυση, αλλά νομίζω ότι ο LV100 δεν έχει λάμπα. Έλεγξέ το στα specs, γιατί μπορεί να κάνω λάθος.