Αν και ακουγεται λιγο περιεργο, εγω θα προτεινα να πας στην Εκθεση μουσικης στην φρανκφουρτη, μια καθημερινη, να δοκιμασεις ΟΛΕΣ τις ακουστικες που σε ενδιαφερουν, και αυτες που δεν σε ενδιαφερουν, για να δεις ποια θα σου κατσει καλλίτερα, και μετα βλεπεις...
Αυτο που θελω να πω με το παραπανω ειναι, πως πρεπει να νιώθεις εσύ άνετα με την κιθαρα, να σου καθεται, να ακολουθει τα χερια σου, και οχι να ακολουθεις εσυ την κιθαρα, το θεμα με τα specs ειναι δευτερευον, και αυτο το καταλαβαινεις μετα απο 10, αντε 15 δευτερολεπτα μετα απο το πιάσιμο της κιθαρας...την Taylor μου ετσι την απεκτησα, ειδα, επαιξα 10 δευτερολεπτα, και μετα απο ενα τσεκ (σκευρωμα, τα ταστα, καποιοα γρατζουνια κτλ), την πηρα...
Αλλα ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασεις, ιδιαίτερα στις ακουστικες....για αυτο προτεινα την εκθεση, γιατι εκει ειναι ΟΛΕΣ οι μαρκες, φτηνες, ακριβες, απο Κινα, Κορεα, Αμερικη, Ινδια, σε ολες τις τιμες, απο 50 ΕΥΡ μεχρι Χριστος και Παναγια...και προτεινω επισης να ξεφυγεις απο τα μεγαλα ονοματα, αν και πηρα και εγω μια κιθαρα με μεγαλο όνομα, ας πουμε οι κιθαρες Breedlove ειναι εξαιρετικες, αλλα κανεις δεν τις ξερει, επισης, κιθαρες SANTA CRUZ, η οι MOON, εξαιρετικα οργανα...