Το να αλλαξεις απο ελληνικα σε αγγλικα ειναι πολυ βαρετο ακομα κι αν πατας μονο 2 κουμπια (το ιντερνετ με greeklish το γνωρισαμε τωρα θα αλλαξουμε ?) πειτε και καμια γνωμη ακομα
υ.γ. μην αρχισετε τις μ@λ@κιες για τα greeklish ξερω πως το να γραφω στο σαιτ ειναι προνομιο οχι δικαιωμα και γραφω ελληνικα
Tι μας λες βρε παιδί μου... Βαρετό ε; Τι να πουν και οι οδοκαθαριστές δηλαδή, με μια σκούπα πέρα δώθε όλη μέρα...
Προφανώς έχεις 4 διδακτορικά στα σκαριά και "βαριέσαι". Έχεις δίκιο.
Ριχάρδε λυπάμαι αλλά το "I" στα αγγλικά το γράφουμε αποκλειστικά και μόνο σε upper case οπότε κι εκεί ανορθόγραφος.
Μόλις χαλαρώσεις λίγο και προσπεράσεις τις αγενέστατες "μ@λ@κίες" μας, πες αν έχεις κάποιο λόγο να θέλεις να μείνεις σε epiphone.
Έχοντας μια explorer μπορώ να σου πω ότι για τα λεφτά τους υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Από την άλλη με ο,τι ταυράκι έχω παίξει ανεξαρτήτως τιμής (από 199 μέχρι 1000 ευρώ βασικά, αυτά έχω δοκιμάσει)
έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ άνετα μπράτσα (για τα δικά μου χέρια), πανάλαφρα και λεπτό σώμα.
Θα κοιτούσα στη θέση σου και σε Cort και σε Ibanez.