Συγχαρητήρια και από μένα για τον οδηγό σου! Ανυπομονώ και εκείνον με τις Les Paul-style κιθάρες. Όσο για τις SX,το 2007 ο ξαδερφός μου,θέλοντας να ξεκινήσει την ενασχόληση με την κιθάρα,μετά από ταξιδάκι Αθήνα και Μοναστηράκι,αγόρασε το συγκεκριμένο μοντέλο (συγκεκριμένα τη μάυρη με τους S-S-S μαγνήτες και τη rosewood ταστιέρα) από το μαγαζί που προαναφέρθηκε!Του έκαναν ένα πακετάκι με την κιθάρα,θήκη,έναν SX ενισχυτή 10 watt και ένα dvd εκμάθησης από tο γνωστό Rock House! Η κιθάρα μου έκανε καλή εντύπωση για τα χρήματά της αν και δν συμπάθησα ποτέ τους μαγνήτες της για κάποιο λόγο,σε άλλο ενισχυτή πάντα γτ ο δικός της δν ήταν καθόλου καλός! Τελικά την κιθάρα μου την έδωσε ο ξάδερφος,μιας και δεν τον "έψηνε" το sport! Βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο σπίτι του drummer μου που γρατζουνάει,και αν κάποια στιγμή έχω χρήματα για μετατροπές,θα άλλαζα μαγνήτες,ηλεκτρικά,και ολόκληρο το μπράτσο,καθώς δν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση! Ίσως και με μια maple ταστιέρα που στο μάτι χτυπάει πολύ όμορφα!