Βεβαίως θεωρώ ότι φτιάχνεις ριζοσπαστικό Ροκ, εφόσον βάζεις μπουζούκι μέσα, απλά δε παραδέχεσαι ότι το κάνανε και ο Νταλάρας με το υπόγεια ρεύματα πριν από εσένα. Μάλιστα ενώ είσαι επιστήμονας και ψάχνεις την αλήθεια, δεν υποστηρίζεις τη δική σου αλήθεια με επιχειρήματα. Εγώ θα σου πω, ότι το κομμάτι σου είναι ένα συνηθισμένο ωραίο κομμάτι. Συνηθισμένα κομμάτια βγάζουν και τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμου. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να νιώθεις κατώτερος από κάποια τεράστια ονόματα ως προς τα συνηθισμένα κομμάτια τους. Αυτό που σε κάνει να υστερείς, είναι τα σπάνια κομμάτια, που δεν φτάνει η ποιότητα, η δεξιοτεχνία, η υπέρπαραγωγή, το ριζοσπαστικό στην εισαγωγή ενός νέου οργάνου, αλλά αυτό το ιδιαίτερο που το κάνει σχεδόν παγκοσμίως γνωστό, κάτι παραπάνω από αγαπητό και διαχρονικό. Τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές ξεκινάω να βάλω να ακούσω ένα τραγούδι από κάποιον υπερπαιχταρά μουσικό ή κάποιο υπερσυγκρότημα της εποχής ή παλιότερο και βαριέμαι την ώρα και τη στιγμή που το έβαλα να παίζει, γιατί δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, που θα ξυπνήσει κάτι διαφορετικό μέσα μου. Ίσως βέβαια να υπάρχει και κάτι μέσα μου απαιτητικό, το οποίο βέβαια ούτε εγώ το καθορίζω, ούτε ξέρω τι απαιτεί. Αλλά με αφήνουν αδιάφορο. Απλά βάση αυτών που είπες, "όλοι" περιμέναμε π.χ. την Λίμνη των Κύκνων σε Hard Rock με Greek Bouzouki.