Συγκεκριμένα για τον Bugera, όλα τα demo που έχω δει και οι κριτικές που έχω διαβάσει συμφωνούν ότι το reverb είναι αρκετά καλό δεδομένου ότι είναι ψηφιακό. Από την άλλη πλευρά η ύπαρξη attenuator βοηθάει στο να πετύχεις καθαρούς και βρώμικους ήχους χωρίς να ξεφεύγεις από πλευράς έντασης. Και εφόσον μιλάς για έναν μικρό, σχετικά φτηνό και λιτό ενισχυτή, θα έλεγα ότι ο Bugera είναι από τις επιλογές που θα σε καλύψουν σε μεγάλο βαθμό. Bέβαια το αν και κατά πόσο σού αρέσει η χροιά του είναι εντελώς προσωπική υπόθεση.
Τον Fender Champion 600 τον είχα πριν 1-2 χρόνια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε. Είναι υπερβολικά λιτός (έχει μόνο ένα volume control) πράγμα που σημαίνει ότι για να διαμορφώσεις καλύτερα τον ήχο σου χρειάζεσαι κάποιο EQ μπροστά, ένα overdrive ή boost για να πετύχεις μια διαφορετική παραμόρφωση και πιθανόν ένα reverb. Δυστυχώς εγώ τότε δεν είχα τίποτε από όλα αυτά, και για να πώ την αλήθεια αναρωτιέμαι πολλές φορές αν θα μού φαινόταν πιο χρήσιμος τώρα που έχω ένα υποτυπώδες pedalboard. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το σχετικά μικρό ηχείο δεν αποτελεί τόσο σημαντικό μειονέκτημα (τουλάχιστον στον συγκεκριμένο ενισχυτή), σίγουρα όμως θα χάνει σε μπάσα σε σύγκριση με έναν μεγαλύτερο ενισχυτή. Πολύ πιθανόν σε σχέση με τον ήχο του Little Giant (με το 12άρι ηχείο και την μεγαλύτερη καλοφτιαγμένη καμπίνα) που έχεις στο μυαλό σου, ο Champion να σού φανεί ανεπαρκής.