Σού είπα τη γνώμη μου σχετικά με κάποιες κιθάρες στο άλλο thread που είχες ανοίξει. Εδώ δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω κάτι ουσιαστικό, πέρα από το ότι η δική μου ψήφος θα πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη στην Cort. Θα μού επιτρέψεις όμως να κάνω κάποια σχόλια πάνω σε ότι αναφέρεις.
Κατ΄αρχήν μoύ φαίνεται όμως περίεργο που λες ότι το coil split δεν θα σού χρησιμεύσει σε τίποτα. Είσαι ακόμα μικρός και κάποια στιγμή να είσαι σίγουρος ότι θα θελήσεις να εξερευνήσεις και άλλα είδη μουσικής πέρα από το metal. Από αυτή την άποψη, μια κιθάρα που σού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα θα είναι πλεονέκτημα σε σχέση με μια κιθάρα όπως η Jackson. Και όταν αυτό το πλεονέκτημα σού το προσφέρει η φτηνότερη από τις δύο κιθάρες, γιατί να μην το έχεις;
Λες ότι η Jackson είναι "αρκετά καλή". Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Με βάση την τιμή; Και καλή σε σχέση με τι; Με την Cort; H προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό δεν ισχύει για πολλούς λόγους, αλλά το σημαντικό είναι ότι ένα τέτοιο συμπέρασμα είναι ακριβώς θέμα προσωπικού γούστου. Παίξε και με τις δύο κιθάρες (αν μπορείς) και θα δεις μόνος σου ποιά είναι καλύτερη
για σένα, ανεξαρτήτως τι λένε οι τιμές, οι κριτικές και οι απόψεις τρίτων.
Τέλος, σκέφτεσαι την δεύτερη κιθάρα σου πριν ακόμα αγοράσεις την πρώτη. Και λες ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στις δύο επιλογές είναι πότε θα μπορέσεις να αγοράσεις δεύτερη κιθάρα... (

), τη στιγμή που υπάρχουν τεράστιες και ολοφάνερες διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα που σε παραθέτεις. Μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο να επικεντρωθείς στο παρόν και να σκεφτείς περισσότερο τα κριτήρια με τα οποία θα κάνεις αυτή την πρώτη αγορά, ώστε να έχεις μια κιθάρα που σού ταιριάζει και σε καλύπτει;