Έτσι για την ιστορία ήθελα έστω και μετά από καιρό να γράψω τι απέγινε τελικά.
Μάζεψα λίγα χρήματα και πήρα μια Squier Bullet HSS και αργότερα μια καλύτερη κιθάρα,και για ενισχυτή αποφάσισα (καλώς ή κακώς) να πάρω εναν πιο ευέλικτο (για πρώτο ενισχυτή) έναν
Fender Mustang II αντί του λαμπάτου Bugera που σκεφτόμουν.Πρόσφατα πήρα μια
Epiphone Tribute plus 1960 και ο λόγος ήταν οτι ήθελα σε οικονομικά πλαίσια να πάρω μια κιθάρα η οποία έχει αρκετά θετικά σχόλια και για να είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το όργανο όταν κάτι μου ακούγεται στραβά

,αλλά μόνο εγώ.Είμαι υπερευχαριστημένος από αυτά που απόκτησα και έχω πέσει στην κυριολεξία με τα μούτρα στη μουσική.
Ήθελα όμως να κάνω ένα σχόλιο. Πρίν πάρω την les paul που "ονειρευόμουν" έπαιζα και συνήθησα την Bullet.Έτσι,στην πρώτη επαφή με την Epiphone έπαθα ένα σόκ

μη μπορώντας να βολευτώ το μανίκι. Σκεφτόμουν να την στείλω πίσω να την αλλάξω,μέχρι που η κοπέλα μου, μου πέταξε τις κούτες της συσκευασίας γιατί δεν μπορούσε να με βλέπει να είμαι σε δίλλημα συνεχώς. Μέχρι και αγγελία την έβαζα και την έβγαζα!
Θέλω να πω
ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε έναν συμφορουμίτη (με μεγαλύτερη εμπειρία) ο οποίος βλέποντας την αγγελία με ρώτησε τί πήγε στραβά και πουλάω καινούργια κιθάρα,και με τον τρόπο του με έκανε να δώ συμπαθητικά την κιθάρα μου και να την αγαπήσω...Ευχαριστώ.
Υ.Γ.Συγνώμη για την φλυαρία,απλά ήταν σημαντικό για μένα.thanks