Παρολο που η αγορα ολοκληρωθηκε απο το κινητο και μου ηρθε μαιλ για την ολοκληρωση της συναλαγης τελικα με ενημρωσαν οτι προκειται για λαθος και δεν μου τοβ στελνουν......
Τωρα πρεπει να δω ποσο θα βγουν τα πεταφορικα απι αγγλια για να μου ρον στειλει φιλος.
17 κιλα 80 ποντους μηκος....ποσο να παει ρε γ**ωτο....πανω απο 50 ευρω?
Για μένα είναι λάθος αυτό που πας να κάνεις..
Σε πρώτη φάση παύει να είναι υπεύθυνο το DV για την τελική μεταφορά σε εσένα, και η ευθύνη περνάει σε άλλους. Θα πρέπει να πληρώσεις και εγγύηση ζημιάς, που από το DV είναι μέσα ήδη.
Δεύτερον στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ενεργοποιήσεις την εγγύηση, το κατάστημα θα έχει την απαίτηση να τον παραλάβει από εκεί που τον παρέδωσε και όχι να επιβαρρυνθεί με μεταφορικά από Ελλάδα. Τότε θα πληρώσεις πάρα πολλά λεφτά να τον στείλεις, διότι, ότι κάνει από εκεί για εδώ 50-60€, από εδώ για εκεί κάνει 150€, και χωρίς εγγύηση, που είναι συνάρτηση και της αξίας.
Έχω προσωπικά επιστρέψει κεφαλές ενισχυτές και στο DV και στον Thomann και η σιγουριά ότι συνδιαλλάσεσαι με το ίδιο το κατάστημα σου δίνει ασφάλεια, ηρεμία και εμπιστσύνη. Άλλωστε 4 χρόνια εγγύηση είναι πολύ σοβαρός λόγος να αγοράσεις από εκεί, αλλά και για την μεταπωλητική αξία του κομματιού.
Οπότε ξαναλέω, για μένα μην βγάλεις τα μάτια σου μόνος σου, πάρτον στην φουλ τιμή, πάρτο απόφαση και ησύχασε.