Nομίζω ότι ο Αδριανός σού τα λέει πολύ σωστά, αν και κατά τη γνώμη μου πιο ευγενικά απ' ό,τι θα έπρεπε. Εν ολίγοις, μπαίνεις στον κόπο να θέσεις σε ένα κιθαριστικό forum ένα ερώτημα που αν μη τι άλλο φανερώνει έλλειψη εμπειρίας πάνω σε βασικά πράγματα. Αυτό δεν είναι από μόνο του κακό, όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο. Κακό και προσβλητικό όμως είναι να μη σέβεσαι τις απόψεις που παρατέθηκαν, ειδικά όταν προέρχονται από άτομα με εμπειρία που μετράει περισσότερα χρόνια απ' όσα βρίσκεσαι εσύ στον μάταιο τούτο κόσμο. Θεώρησα ότι το κατάλαβες όταν, σε μήνυμά σου πριν λίγες μέρες, ζήτησες προτάσεις για καινούργιο ενισχυτή. Τώρα τα γυρνάς πάλι και λες ότι αυτή η άποψη "δεν βοηθάει".
Ίσως θα πρέπει να πάρεις το πετάλι που σκέφτεσαι και να μάς πεις μετά αν έβγαλες τον ήχο που περίμενες ή έστω αν βελτιώθηκε η "φασαρία" που περιγράφεις. Εγώ θα αρκεστώ να σού πω ότι κάποια στιγμή, ίσως μετά από μερικά χρόνια και με την εμπειρία που θα έχεις αποκομίσει τότε, θα πρέπει να έρθεις πάλι εδώ και να ξαναδιαβάσεις αυτή τη συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι θα γελάσεις κι εσύ ο ίδιος με την ιδέα ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί η λάσπη από το βρώμικο κανάλι ενός φτηνού solid state ενισχυτή βάζοντας μπροστά ένα πετάλι distortion...