Αποστολέας Θέμα: Που μπορώ να βρω Epiphone Slash "Appetite" Les Paul?  (Αναγνώστηκε 16939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Παιδιά εχω ενα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω μια epiphone les paul appetite slash και το θέμα μου ειναι ότι με την συγκεκριμένη κιθάρα δεν ξέρω πόσο κάνει, δεν ξέρω αν πωλείτε στην ελλάδα και σε κάποιο κατάστημα ή στο εξωτερικό γι αυτό θέλω βοήθεια!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 24/06/13, 11:38 από hot_sauce »

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Κιθαρίστας της κακιάς ώρας...
    • Προφίλ
Απ: πρόβλημα με les paul appetite slash
« Απάντηση #1 στις: 24/06/13, 11:06 »
Τη θες για συλλεκτικούς λόγους ή απλά θες μια τέτοια κιθάρα για να παίζεις; Αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές.

Για να μείνεις κοντά στο αισθητικό feel του Slash:
http://www.thomann.de/gr/vintage_v100afd_paradise.htm
« Τελευταία τροποποίηση: 24/06/13, 11:22 από mits@kos »
If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die...

Αποσυνδεδεμένος AlteredMind

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 24/06/13, 11:18 »
Αν θέλεις μόνο την συγκεκριμένη, την φέρνει ένα Βέλγικο κατάστημα κατά καιρούς (την έχω δεί 2 φορές φέτος αλλά εξαφανίζεται κατευθείαν). Στείλε τους. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις ....

http://www.keymusic.com/product/Epiphone-Limited-Edition-Slash-Appetite-Les-Paul-Standard
Πάρε απο το πρέπει το Ι και γδάρε το ίσα με το Π.

Οδυσσέας Ελύτης

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 24/06/13, 11:49 »
Και για να παίζω αλλά κυρίως για συλλεκτικους λόγους, έστω και μεταχειρησμένη γιατί απ' ότι άκουσα εχουν βγεί περίπου 3.000 μοντέλα??? για τιμη ξέρεται τίποτα γιατί όπως είπε και ο φίλος AlteredMind φεύγουν πολύ γρήγορα και κοιταξα στο site που μου πρότεινε αλλα όπως είπε είχε εξαντληθεί. AlteredMind μήπως θυμάσε την τιμη που έγραφε το site για να ξέρω τα οικονομικά μου που πρέπει να διαθέσω???     Υ.Γ πως να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή μήνυμα??? αν επικοινωνήσω απο τηλ. θα πρέπει να μιλησω αγγλικά??? το ίδιο ισχήει και για μήνυμα???
« Τελευταία τροποποίηση: 24/06/13, 11:55 από vasilismagg »

Αποσυνδεδεμένος AlteredMind

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απ: Που μπορώ να βρω Epiphone Slash "Appetite" Les Paul?
« Απάντηση #4 στις: 24/06/13, 12:21 »
Το μαγαζί είναι στην Φλαμανδική πλευρά του Βελγίου οπότε αν δεν ξέρεις Ολλανδικα-Φλαμανδικα, καλύτερα στα αγγλικά. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καθόλου πόσο έκανα. Θυμάμαι απλά ότι την έφερνε γιατί 2-3 φορές που είχα πάει, την είχε πρώτη μούρη και την διαφήμιζε. Τώρα όσο για τα μοντέλα, έχουν βγει 2.000 αν δεν κάνω λάθος, άρα θα χρειαστείς λίγο ψάξιμο φαντάζομαι.
Πάρε απο το πρέπει το Ι και γδάρε το ίσα με το Π.

Οδυσσέας Ελύτης

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 24/06/13, 12:37 »
Δηλαδή εάν τους πάρω υπάρχει περίπτωση να την ξαναφέρουν??? Υπάρχει περίπτωση να την βρω σε κατάστημα στην Ελλάδα? Η έστω και μεταχειρισμένη???

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 24/06/13, 12:45 »
Είναι δυνατόν να μπορεί κανείς να απαντήσει κατατοπιστικά σε αυτά που ρωτάς;

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 24/06/13, 12:51 »
Όχι αλλά μπορεί κάποιος τυχαία να είδε μια αγγελία μπορεί σε κάποιον άλλο να συνέβη το ίδιο με μένα απλά κάνω τέτοιες ερωτήσεις γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα!!!

Αποσυνδεδεμένος Kosthrash

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Guitarholic
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 24/06/13, 14:19 »
Δοκίμασες Ebay? Πχ εδώ (δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή που εννοείς...):

http://www.ebay.co.uk/itm/Epiphone-Slash-Signature-Les-Paul-Standard-PlusTop-Electric-Guitar-NEW-/261232434852?pt=Guitar&hash=item3cd2aa9ea4
Life is too short for bad tone

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Kosthrash

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Guitarholic
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 24/06/13, 14:55 »
Α, ΟΚ τότε +1 για την Vintage που πρότεινες - την έχει και εδώ:

http://www.dv247.com/guitars/vintage-v100-electric-guitar-flamed-amber-paradise--82553
Life is too short for bad tone

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 24/06/13, 15:19 »
Παιδιά πήρα τηλ στο κατάστημα musicmania (Ελλάδα) και μου είπε ένας πως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη κιθάρα στο κατάστημα τους και τον ρώτησα αν μπορεί να μου την παραγγηλει και μου είπε να του στείλω mail το όνομα της κιθάρας και τον αριθμό μου και θα με πάρει αύριο το πρωί, το θέμα όμως είναι ότι σε τι τιμή θα έρθει και αν θα την βρει κιόλας γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί, θα το μάθω αύριο...

Αποσυνδεδεμένος noe13

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Slow must go on....!!!!
    • Skype - miflitaXD
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Super Сasual Dating - Actual Girls
« Απάντηση #12 στις: 24/06/13, 17:52 »
Παιδιά πήρα τηλ στο κατάστημα musicmania (Ελλάδα) και μου είπε ένας πως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη κιθάρα στο κατάστημα τους και τον ρώτησα αν μπορεί να μου την παραγγηλει και μου είπε να του στείλω mail το όνομα της κιθάρας και τον αριθμό μου και θα με πάρει αύριο το πρωί, το θέμα όμως είναι ότι σε τι τιμή θα έρθει και αν θα την βρει κιόλας γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί, θα το μάθω αύριο...
καλα μην το δενεις κ κομπο...κ εγω περιμενω ακομα τηλ για ενα nut,απο τον νοεμβριο του 2011!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 24/06/13, 18:28 »
Όχι αλλά μπορεί κάποιος τυχαία να είδε μια αγγελία μπορεί σε κάποιον άλλο να συνέβη το ίδιο με μένα απλά κάνω τέτοιες ερωτήσεις γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα!!!
στείλε mail στο κατάστημα και θα σου λύσουν όλες σου τις απορίες...
οι πιο αρμόδιοι είναι αυτοί
επίσης, εφ'όσον δεν είναι ελληνικό κατάστημα και δεν έχουν έλληνα αντιπρόσωπο όπως ο thomann, το λογικότερο είναι πως μόνο με τα αγγλικά θα επικοινωνήσετε...

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 24/06/13, 20:18 »
To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν όντως περιορισμένη έκδοση 3000 κομματιών και κυκλοφόρησε πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν είναι διαθέσιμο στα μαγαζιά, εκτός και αν βρεις κάποιο κατάστημα που να έχει κανένα κομμάτι που ξέμεινε (μάλλον απίθανο). Επομένως η μόνη σου ελπίδα να βρεις την κιθάρα αυτή είναι μεταχειρισμένη, από καμιά αγγελία ή από το ebay.

Και φυσικά όλα αυτά θα μπορούσες να τα βρεις στο Google. Δεν έχει νόημα να ρωτάς αν και πού μπορείς να βρεις μια κιθάρα, πόσο κοστίζει, αν μπορεί να σού τη φέρει κάποιο κατάστημα και άλλα παρόμοια όταν δεν έχεις κάνει εσύ από μόνος σου μια στοιχειώδη έρευνα για κάτι που όπως λες είναι "πολύ σημαντικό" για σένα...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 25/06/13, 15:22 »
Σήμερα στις 12 το πρωί με πήρε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταργηθεί και ότι το είχαν φέρει στην ελλάδα πριν 2-3 χρόνια και πουλήθηκε αμέσως και μου είπε να ψάξω στο εξωτερικό αν την βρω ή από εδώ μεταχειρισμένη...Έτσι έψαχνα από χτες παρα πολλές ώρες, και τελικά την βρήκα στο εξωτερικό σε ένα site με 448$ και σε ένα άλλο 640$ γιατί άραγε να έχουν περίπου 200$ διάφορα, μήπως αυτή με τα 448$ είναι μαϊμού???Και αν ναι μήπως ξέρει κανείς πως ξεχωρίζουμε μια αυθεντική από μια μαϊμού???

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #16 στις: 25/06/13, 16:42 »
Σήμερα στις 12 το πρωί με πήρε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταργηθεί και ότι το είχαν φέρει στην ελλάδα πριν 2-3 χρόνια και πουλήθηκε αμέσως και μου είπε να ψάξω στο εξωτερικό αν την βρω ή από εδώ μεταχειρισμένη...Έτσι έψαχνα από χτες παρα πολλές ώρες, και τελικά την βρήκα στο εξωτερικό σε ένα site με 448$ και σε ένα άλλο 640$ γιατί άραγε να έχουν περίπου 200$ διάφορα, μήπως αυτή με τα 448$ είναι μαϊμού???Και αν ναι μήπως ξέρει κανείς πως ξεχωρίζουμε μια αυθεντική από μια μαϊμού???
Στα λεφτά αυτά, μάλλον μιλάς για Αμερική?. μου φαίνονται πολύ λίγα για RRP $1000.. έχεις ενημερωθεί για τους επιπλέον δασμούς που βάζει το τελωνείο?..
« Τελευταία τροποποίηση: 25/06/13, 16:44 από adr1anos »
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 25/06/13, 17:19 »
Παράθεση
γιατί άραγε να έχουν περίπου 200$ διάφορα, μήπως αυτή με τα 448$ είναι μαϊμού???
πρέπει να αντιληφθείς πως δεν είμαστε μάγοι για να καταλαβαίνουμε αν μια κιθάρα είναι "μαϊμού" χωρίς καν να δούμε φωτογραφίες! :P
βάλε τα λινκς μπας και βγει κάποιο συμπέρασμα...
αν και δεν είναι ΤΟΣΟ περίεργη η διαφορά....πολλά σάιτ έχουν τιμολογιακές διαφορές για πολλούς λόγους....

θα σου πρότεινα να το αφήσεις το μοντέλο αυτό και να ασχοληθείς με όσα μπορείς να βρεις άμεσα...και που, φυσικά, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με την κιθάρα που κυνηγάς...(αν τη θες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της)

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 25/06/13, 18:12 »
Το τελωνείο δεν νομίζω  να μου το φουσκώσει τόσο πολύ, θελω να πω πως μια κιθάρα δεν είναι σχετικά τόσο μεγάλη για να με χρεώσουν τόσο...
Υ.Γ.Τώρα σε λίγο θα βάλω link.

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 25/06/13, 20:56 »
νομίζω πως χρεώνουν ανάλογα την αξία και όχι τον όγκο...

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 26/06/13, 00:00 »
Κάτι άκουσα για το βαρος, δεν ξέρω αν ισχύει...Αν και απ' οτι είδα στο site λένε πως μπορούν να τα στείλουν σε σχεδόν οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο δωρεάν με ναυτιλια ( μάλλον με καράβι) και μπορεί να μην πληρώσω τελωνείο, βέβαια δεν ξέρω και πως ακριβώς λειτουργούν αυτά...

Αποσυνδεδεμένος kkmspm (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Black Body Radiation
« Απάντηση #21 στις: 26/06/13, 01:31 »
Αφού δεν ξέρεις και αυτοί που ξέρουν σου λλένε Πως αν όλα πάνε καλά (δλδ δεν θεωρηθεί ψευδές το τιμολόγιο και δεν πληρώσεις κερατιάτικα τέλη εκτελονισμου εκτός ελτα) θα πληρώσεις περίπου ένα 30% εκτελονισμο, γιατί αρνησαι να το πιστέψεις? Όλα τα προϊόντα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε εκτελονισμο βάση αξίας....υπάρχει σχετικό θέμα να ψάξεις που τα λέει αναλυτικά....

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #23 στις: 26/06/13, 11:21 »
με αυτο το link θα δείτε οτι η τιμη είναι σε Rp μήπως ξέρεi κανείς τι είναι Rp???
Είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Indonesian_rupiah

Το πρώτο link δεν περιλαμβάνει μεταφορικά που θα είναι πάρα πολλά, το δεύτερο link δεν στέλνει Ελλάδα, το τρίτο link είναι EBay kai έχει πωληθεί ήδη (στα 1200$ θα πρέπει να σε προβληματίσει αυτό σχετικά με τα άλλα "φθηνά" links που έχεις βρει..) και το τέταρτο link είναι Ινδονησία (για να καταλάβεις Rp 12.000.000 = 1300$ !!..).

Φίλε μου καλέ, επειδή είσαι στην αρχή ακόμα, αγόρασε ένα καλό κιθαρόνι από ένα αξιόπιστο κατάστημα από Ελλάδα, από τον Thomann ή από αγγελία αφού την δεις πρώτα (το καλύτερο) γιατί με τον τρόπο που προσεγγίζεις το θέμα και την έλλειψη εμπειρίας σου θα καείς άσχημα, λυμάμαι..
« Τελευταία τροποποίηση: 26/06/13, 11:26 από adr1anos »
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος bigfoot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ