..Υπάρχουν πολλοί καλοί modelling ενισχυτές με λιγότερο από 200 Ευρώ .. Από την άλλη πλευρά, στα 300 που κοστίζει ο THR10 μπαίνουμε στην κατηγορία των μικρών λαμπάτων..
Πολύ σωστά αυτά, από την άλλη ότι πληρώσεις παίρνεις, και όταν ακούσει κανείς από κοντά το συγκεκριμένο μηχάνημα, καταλαβαίνει ότι η Yamaha έκανε την κίνηση ρουά ματ στην παραγωγή πλήρους χροιάς μεγάλου ενισχυτή χωρίς καμία υποχώρηση ποιότητας στο σαλόνι/κρεββατοκάμαρα.
Το
μηχάνημα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτή την χρήση, όλα του τα μέρη και ιδιαίτερα τα μεγάφωνα στοχεύουν σε αυτό, με αποτέλεσμα που δεν μπορούν να πετύχουν ούτε οι modeling ούτε οι λαμπάτοι με τα συμβατικά μεγάφωνα.
Βγάζω το καπέλο στην εταιρεία, η οποία σημειωτέον ΔΕΝ φτιάχνει ενισχυτές κιθάρας, που επεσήμανε και κάλυψε απόλυτα αυτό το market niche με τόση επιτυχία.
εμένα δεν με εξυπηρετούσε γιατί δεν έχει MIC ΙΝ γεγονός που δεν με εξυπηρετούσε για το μικρόφωνο της φυσαρμόνικας μου
Αυτό λύνεται πολύ απλά με ένα τέτοιο:

..το οποίω έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα χωρίς πρόβλημα.
Παράλληλα το μοντέλο
THR10C είναι το καθαρότερο της σειράς, το οποίο προσφέρει Acoustic και Flat (Mic simulation) μοντέλα, ενώ ο μικρότερος (και νεότερος)
THR5A προσφέρει Condenser and Dynamic Mics modeling.