καλωσόρισες Τάκη,
δάσκαλος που αποτρέπει οποιονδήποτε να μάθει μάλλον δεν είναι καλός δάσκαλος.
Θα τον βρείς τον τρόπο αν το αγαπάς. Είναι σίγουρο.
Kαθόδιε καταλαβαίνω πως το λές -το περί δασκάλου- και έχεις απόλυτα δίκιο.Χωρίς να ήθελα να προσβάλω τον δάσκαλο (δεν είναι τέτοιος τύπος, τον γνωρίζω πάνω από 14 χρόνια) εννοούσα πως θα με αποπάρει χωρίς κακή πρόθεση αλλά με το θάρρος της γνωριμίας.Δηλαδή αυτό που συμβαίνει καμμιά φορά όταν δεν δίνουμε την σοβαρότητα σε μια κατάσταση που ο άλλος δίνει.Βέβαια είναι δική μου ευθύνη να δείξω την σοβαρότητα που εγώ έχω στις προθέσεις μου.Το πήρα απόφαση.Θα πάω να τον βρώ, αύριο κιόλας, και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.Ίσως να χρειάζεται ν ακολουθήσω άλλο δρόμο παρά αυτόν του να αντιγράφω τα μαθήματα του παιδιού μου.Πιστέψτε με δεν είναι θέμα χρημάτων "να γλυτώσω τυχόν κόστος δικών μου μαθημάτων".Απλά μάλλον είναι συμπλεγματική λογική.Ουδείς αναμάρτητος.!!!
Συγχώνευση μηνυμάτων: 01/04/14, 06:55
Καλώς τον, καλωσήλθες και από εμένα,
Τα περι "γέρου" μας τα είπαν κιάλλοι, αλλά σε συγχωρώ γιατί ξέρω ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το γράφεις εδώ στο φόρουμ, ειδικά μετά που θα διαβάσεις και αυτό το άρθρο:
Μήπως είμαι μεγάλος;
Καλή αρχή και καλή διασκέδαση λοιπόν..
Αδριανός (52)
Χα χα χα.!!!!!!Αδριανέ ούτε κατά διάνοια.Χα χα χα.!!!!Το περί "γέρου" αφορούσε -χαριτολογώντας-τον τίτλο και μόνο.!!!!!!!
(Ενδόμυχα-ίσως- να ήταν η επιθυμία του γράφοντος για να προκαλέσει το ενδιαφέρον.Θα μας το πεί ο ψυχαναλυτής στο μέλλον, χα χα)
Να μην αναφέρω πως όταν ήμουν μικρός είχα έναν θείο-δικαστικό- ο οποίος περίμενε να βγεί στην σύνταξη (τότε εγώ ήμουν 12) και απ το εφάπαξ αγόρασε μια κιθάρα(το είχε καημό) ξεκίνησε και μετά από 5-6 χρόνια είχε φτάσει να έχει μάθει και μπουζούκι.Με άλλους δύο πηγαίναν στα ταβερνάκια όπου έπαιζαν και τραγουδούσαν διασκεδάζοντας τους θαμώνες αμισθί.
Στα μάτια μου τότε αυτό μου είχε φανεί άθλος και πάντα τον έχω κάπου σε μια γωνιά του μυαλού μου.
Πέραν αυτού και από χαρακτήρος είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει σε στερεότυπα (ότι είδους).Ο ι ασχολίες μου είναι διαμετρικά αντίθετες ώστε να με κρατούν σε "φόρμα" και δεν διστάζω να ξεκινήσω -ανά πάσα ώρα-οτιδήποτε ακόμη και στα επαγγελματικά μου.
Ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον σου και να μείνουμε σ επαφή.!
Καλώς σε βρήκα.!!