Αγαπητε φιλε takis kampadis, ζητησες τη γνωμη του κοινου, και δεν εκανα τιποτε αλλο απο το να πω τη δικη μου.
Τα φορα τουτα ειναι για να λεει ο καθενας τη αποψη του και να τη στηριζει με αποδειξεις και στοιχεια, και οχι ανυποστατα.
Φτανουμε σε καποιο σημειο που το συμφερον το δικο μας (συγγεκριμενα το δικο μου) σαν μουσικοι και καταναλωτες ερχεται σε αντιπαραθεση με το συμφερον του εκαστοτε εμπορα κατασκευαστη μουσικων οργανων και μουσικου εξοπλισμου. Εδω λοιπον βρισκομαστε τουτη τη στιγμη.
Εγω πιθανως, οπως ειπε και ο Απολλων, μπορει να ξεπερασα τα ορια και να εχω φτασει στο σημειο της συκοφαντησης (δεν το πιστευω εγω αυτο, αλλα προς χαριν της συζητησης...ας το δεχτω).
Στο συκοφαντη ομως, αυτος που εχει τη γαιδουρα του δεμενη και αισθανεται ανεγγιχτος απαντα και αποστομωνει, και δεν προσπαθει χαμερπως ραθυμως και ραδιουργως μεσω μηνυματων να κανει τη δουλεια του.Προσεξε με...
Οταν δημιουργηθηκε καποιο θεμα σε ενα αλλο φορο απο καποιον ανθρωπο (παρα τη θεληση μου, δεν ειχα προθεση να μπω σε τετοια διαδικασια...εδω:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=184515.70Διαβασε το, ειναι συραφη δυο θεματων, ενος πριν παραλαβω το οργανο με το οποιο εξυμνουσα την παραγγελια μου, και ενος που αρχισε σε καποιο αλλο θεμα και μεταφερθηκε κει απο του μοντερατορες.
Οταν λοιπον δημιουργηθηκε ολη αυτη η ιστορια και δημιουργηθηκε αυτη η αντιπαλλοτητα επερνα 40 τηλεφωνηματα την μερα απο το προσωπο αυτο, στα οποια φυσικα και δεν απαντουσα, εχοντας παντα την αποψη στη ζωη μου οτι με τον κλεφτη και το βιαστη δεν συνδιαλεγεσαι, κατεφυγα στο δικηγορο μου να σιγουρεψω ορισμενα πραγματα (ειχαν ειπωθει βαριες κουβεντες ενθεν και ενθεν).
Ενημερωνοντας λοιπον τον Κωστα για το ολο θεμα μου προτεινε να προβουμε σε μηνυσεις, ειχαμε τα παντα. Φυσικα στα δικηγοριστικα του φιλου μου απαντησα "οχι"...και μου εδωσε μερικες συμβουλες καθοδηγοντας με, τις οποιες δεν μπορουσα με τιποτε να παραβλεψω.
- Αφου λοιπον το οργανο δεν μπορει να ερθει στην μορφη που το παραγγειλες (πρεπει να αλλαχτει ολοκληρο το μανικι να σκαφτει το μισο σωμα με ρουτερ και να αλλαχτουν οι μαγνητες), το οργανο το κρατας,
γιατι αν παει στα χερια του χανεις τα στοιχεια που αποδεικνυουν την παρανομια του και αφου χαθουν τα στοιχεια, ο εν λογω κυριος μπορει να σε τυλιξει σε μια κολλα χαρτι για συκοφαντια (για ολα αυτα που γραφονται στο θεμα που σου παρεθεσα). Μπορουμε βεβαια λεει να παει το οργανο εκει με δικαστικο κλητηρα συνοδευμενο απο μια εξωδικο καταγγελια, αλλα και παλι το παιζουμε.
Με λιγα λογια δηλαδη, αν εγω εστελνα το οργανο πισω να παρω τα λεφτα μου, η να μου το ανασκευασει, να εισαι σιγουρος οτι τη μανια του θα την εκτονωνε σε μηνυσεις δικαστηρια και αποζημειωσεις διαφυγοντων κερδων.Αυτος ο ανθρωπος λοιπον απο σιγουρες πληροφοριες που εχω, συνεχιζει ακομα και σημερα και με διαβαλει σε μουσικους στα Γιαννενα (εγω ειμαι απο Πρεβεζα, πολυ κοντα Γιαννενα) αποκαλωντας με ψευτη τρελο και συκοφαντη.
Αυτος αγαπητε φιλε takis kampadis διαβαζει τα παντα στα φορα και να εισαι σιγουρος οτι αν μπορουσε θα μου ειχε βγαλει τα ματια.
Εχεις λοιπον το λογο της αντρικης μου τιμης οτι δεν σου λεω ψεματα.
Τι θα μπορουσε να κανει αυτος βεβαια απο την πρωτη στιγμη?? Να ζητησει συγνωμη, να μου φτιαξει ενα οργανο καινουριο για το παιδι σαν αυτο που του παραγγειλα και να μου το φερει στην Πρεβεζα να παρει το αλλο πισω, και να βγω και γω και να πω "Μπραβο Ντουκα"
Αυτος με γελασε, αυτος θα ρθει να με βρει και οχι εγω.
Εσενα τωρα απο τη μερια μου αφου σε παραπανω θεμα σου εκανα και τις αλλες μου προτασεις,.....θα σου πω....αν ταχεις τα λεφτα, παρτο το οργανο (σε αυτα τα λεφτα παντα, 800 ευρω) και να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να σε γελασει. Σε προστατευσα αθελα μου εγω....

Συγνωμη στο φορο για την τυχον εκμεταλλευση της υπομονη του.