Για τον Lionheart δεν έχω άποψη, θα πρέπει όμως να προσέξεις ότι πρόκειται για κεφαλή, οπότε θα χρειαστείς και καμπίνα. Υπάρχει όμως και ο πολύ καλός (και φτηνότερος)
Laney VC15, o οποίος νομίζω ότι έχει όλα αυτά που θέλεις. Πολύ καλό καθαρό κανάλι που δεν "σπάει" σε υψηλά επίπεδα έντασης, 15 Watt, 14 κιλά και άνετα μέσα στον προϋπολογισμό σου. Επίσης έχει FX loop, reverb και έξτρα tone (κάτι σαν presence) εκτός από το κλασσικό 3-band EQ. Βέβαια είναι δικάναλος, αλλά το δεύτερο κανάλι είναι ένα προτέρημα ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιήσεις ποτέ. Aν πάλι θέλεις κάτι με μεγαλύτερη ισχύ και 12άρι ηχείο, υπάρχει και ο
VC30. Κι αυτός στα λεφτά σου, με μόνο μειονέκτημα ότι είναι αρκετά πιο βαρύς (22 κιλά).
Ο Fender Super Champ X2 που πρότεινε ο Αδριανός είναι επίσης φανταστικός ενισχυτής, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που ψάχνεις. Επίσης από τη δική μου εμπειρία, δεν τα πάει πολύ καλά με overdrive και distortion πετάλια . Αν σού αρέσουν οι προσομοιώσεις του (μερικές από τις οποίες είναι πράγματι πολύ καλές) ώστε να παίρνεις την παραμόρφωση από εκεί, τότε ίσως να είναι μια σοβαρή επιλογή.